Tudi jaz predvsem nasmejal. lppskoda je napisal/-a:DeNalDo je napisal/-a:M156 je napisal/-a:dav911 je napisal/-a:@De_Tomaso: Nihče ni rekel, da je Porsche popoln. Se strinjam, z modelom 996 so naredili velik korak nazaj, kar se tiče izdelave in zanesljivosti motorja, kjer so prvič šli na vodno hlajenje itd itd...se pa ne strinjam kar si povedal z 997...s tem so naredili 3 korake naprej...vrhunska izdelava, je daleč daleč pred Ferrarijevo, vrhunski motorji, zmogljivost, in še marskikaj se lahko našteje.
Ne bom se hvalil, kakšne izkušnje mam, sam lahko ti pa iskreno povem, da nisem kakšen nabijator, kot si napisal, ki preko revij pametuje. Ker sem imel srečo te avtomobile preizkusiti, to pišem iz lastnih izkušenj. In ne ne verjamem ti...Porsche je veliko bolj kvaliteten avto kot Ferrari in vedno bo. Je pa Ferrari še vedno Ferrari.![]()
LP, pa prosim brez zamer...nisem nek ultra Porsche fan...so pa neka dejstva, ki bodo ostala
podpis pod tole![]()
997 je že 3leta tam kjer Ferrari nikoli ni biu...in mu ni tuj pomen kvalitete!
hahah sej nevem al bi se smeju al bi se joku
Jaz sem se tudi nasmejal. Ferrari bo vedno Ferrari in na veliko srečo ne bo nikol Porsche
M156 je napisal/-a:js se pa smejim temu:
http://www.worldcarfans.com/11004292592 ... nto-flames
lepa hvala za tako italijansko jajce...NI VSE V LEPOTI!
M156 je napisal/-a:... lepa hvala za tako italijansko jajce...NI VSE V LEPOTI!![]()
Ferrari 599 GTO: On the road (video)
May 5, 2010 at 15:11
For Ferrari and the other, here is the first road test of the new Ferrari 599 GTO ... And as usual, is the excellent Steve Sutcliffe who tackled this "painful" task and gives us his first impressions on its first drive of the new supercar from Maranello.
A moment which is nice to see but also hear the V12 is both singing and sound. Go without delay, put on your headphones (Sennheiser or Koss), tighten your harness and go for more than 5 minutes of pleasure.
http://www.youtube.com/watch?v=cV-O4RWcSHM
But be careful, they are already sold out ...
Via Motorcoach, Youtube.
M156 je napisal/-a:da ima Ferrari največji imidž??? naj vas vprašam ste kdaj slišali za Bugatti?
sicer pa to sploh ni važno, ker Ferrari ima tudi tak imidž da so njihovi lastniki največji bebci in prepotentneži med vsemi lastniki superšportnih avtomobilov![]()
Poleg tega nihče nemore zanikati tega, da je Ferrari preveč izpostavljen okvaram in tudi preobčutljive motorje imajo...skratka zraven vseh presežnikov, ki jih dodajamo Ferrariju ga vedno spremlja tudi NEZANESLJIVOST!
Osebna izkušnja, ki sem jo imel nazadnje z Ferrarijem pa je kakovost izdelave...notranjost je pod nivojem značilnim za ta razred![]()
F430 Scuderia naprimer ima notranje materiale tako grdo skupaj zlepljene in povsod se vidijo zašvasani deli. Kaj takega pri Porsche GT3 ni bilo videti, ravno tako pri GT3 RS.
Da ne omenjam kako zelo Ferrari potrebuje servis vsakih nekaj 1000kilometrov (če se že ravno ne vžge prej)...verjetno takrat gledajo če je kje že skoraj prišlo do samovžig![]()
No kakorkoli, lepi pa so...predvsem tale 599 GTO je
KLOWN je napisal/-a:M156 je napisal/-a:da ima Ferrari največji imidž??? naj vas vprašam ste kdaj slišali za Bugatti?
sicer pa to sploh ni važno, ker Ferrari ima tudi tak imidž da so njihovi lastniki največji bebci in prepotentneži med vsemi lastniki superšportnih avtomobilov![]()
Poleg tega nihče nemore zanikati tega, da je Ferrari preveč izpostavljen okvaram in tudi preobčutljive motorje imajo...skratka zraven vseh presežnikov, ki jih dodajamo Ferrariju ga vedno spremlja tudi NEZANESLJIVOST!
Osebna izkušnja, ki sem jo imel nazadnje z Ferrarijem pa je kakovost izdelave...notranjost je pod nivojem značilnim za ta razred![]()
F430 Scuderia naprimer ima notranje materiale tako grdo skupaj zlepljene in povsod se vidijo zašvasani deli. Kaj takega pri Porsche GT3 ni bilo videti, ravno tako pri GT3 RS.
Da ne omenjam kako zelo Ferrari potrebuje servis vsakih nekaj 1000kilometrov (če se že ravno ne vžge prej)...verjetno takrat gledajo če je kje že skoraj prišlo do samovžig![]()
No kakorkoli, lepi pa so...predvsem tale 599 GTO je
Ti to veš? Od kot? Si prebral na drugem forumu? Al si preprosto lastnik ferarrija?
Pa ta glede servisov?
juhica je napisal/-a:hvala kurcu da sta porsche in ferrari tako razlicna avtomobila, si vsaj lahko vsak zbere sebi primernega... jest sam vem da ko se mim pripelje 911 se tut obrnem ne, ko pripelje ferrari mi pa se vedno oci obrne...
INFINITI je napisal/-a:Sem imel priložnost na poligonu preizkušati kaj vse zmore 599 GTB in lahko samo rečem - kapo dol Ferrari. Avto ima takšno neverjetno zalogo moči - nič podobnega še nisem peljal.
-Odzivnost, pospeševanje, zaviranje, da ti oči izpuli iz lobanje ven...![]()
Voziti to zverino v njenem naravnem okolju je bilo enostavno NORO!!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov