Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Marek_
Poznavalec foruma

Re: 2013 Škoda Octavia lll.

Napisal/-a Marek_ Sr avg 29, 2012 9:15 pm

Uporabniški avatar
MRV
Uporabnik

Napisal/-a MRV Če avg 30, 2012 8:13 am

meni ni všeč. nemški pancer deluje.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če avg 30, 2012 1:33 pm

Meni je pa na teh skicah zeloooo všeč. Upam da bo v resnici tudi tako... :)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če avg 30, 2012 2:15 pm

x2

Če bo nekaj v tem stilu, Golfu ne bo lahko! :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Marek_
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe okt 12, 2012 12:50 pm

filmek praktično popolnoma nezamaskiranega prihajajočega Oktavičnega Škodilaka:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k-AzOqe2Jg

nekih drastičnih sprememb očitno ni za pričakovat... po temu, kar je videt, bi se prej lahko igrali "spot the difference", kot pa kej drugega... je pa res, da bo končni rezultat, naspram sedanji Octaviji vseeno mećken bolj "odrasel" in "eleganten".
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne okt 21, 2012 12:50 am

Glede na skice na prejšnji strani sem pa upal, da bo tisti koncept VisionD vsaj pri novi Octavii prišel do izraza, če že pri Rapidu ni.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne okt 21, 2012 3:45 am

drugmirko je napisal/-a:filmek praktično popolnoma nezamaskiranega prihajajočega Oktavičnega Škodilaka:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k-AzOqe2Jg

nekih drastičnih sprememb očitno ni za pričakovat... po temu, kar je videt, bi se prej lahko igrali "spot the difference", kot pa kej drugega... je pa res, da bo končni rezultat, naspram sedanji Octaviji vseeno mećken bolj "odrasel" in "eleganten".

Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday." ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne okt 21, 2012 6:53 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday." ;)

ma bejš... kaj pa po tvoje, poleg svojega osnovnega pomena (dostojno), lahko še pomeni "decent"?

dejmo probat z "ne pretirano", "ne vpadljivo", "skromno", "blago" itd.
... no, če tak(e) pridevnik(e) dodamo glagolu "zamaskiran", želimo povedat, da je dejanje samo "minimalizirano". če si poleg tega ogledamo tudi posnetek, lahko vidimo, da na posnetem avtu "kamuflaže" v klasičnem smislu praktično ni... no, in tako smo prišli do moje "praktično nezamaskirane" Octavije. =P
ker... razen, če "kamuflaža ni ta avto sam" (čitaj avto je samo njena "mula"), smo na videu videli skorajda popolnoma odkrit prihajajoči Škodin model... ;)
kaj je dejansko res posento, pa bomo videli najkasneje ob objavi uradnih prezentacijskih fotk.
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 Ne okt 21, 2012 7:06 pm

drugmirko je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday." ;)

ma bejš... kaj pa po tvoje, poleg svojega osnovnega pomena (dostojno), lahko še pomeni "decent"?

hmm...''decent'' kamuflaža je bila npr. uporabljena na eni zadnih spy fotk pred predstavitvijo škode rapid, kjer so z rdečo folijo oz. napirntanimi zadnjimi lučmi čisto ''zabrisali'' pravo obliko zadnjih luči:
Slika
Kaj pa, če je kaj podobnega tudi pri octaviji? :?:
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne okt 21, 2012 8:58 pm

drugmirko je napisal/-a:

dejmo probat z "ne pretirano", "ne vpadljivo", "skromno", "blago" itd.
... no, če tak(e) pridevnik(e) dodamo glagolu "zamaskiran", želimo povedat, da je dejanje samo "minimalizirano". če si poleg tega ogledamo tudi posnetek, lahko vidimo, da na posnetem avtu "kamuflaže" v klasičnem smislu praktično ni... no, in tako smo prišli do moje "praktično nezamaskirane" Octavije. =P
ker... razen, če "kamuflaža ni ta avto sam" (čitaj avto je samo njena "mula"), smo na videu videli skorajda popolnoma odkrit prihajajoči Škodin model... ;)
kaj je dejansko res posento, pa bomo videli najkasneje ob objavi uradnih prezentacijskih fotk.

Obnovi malo svoje znanje angleščine, preden na dolgo in široko brcaš v temo! ;) Pri takšnih besednih zvezah gre za drugi pomen, ki je "significant; substantial", tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško! :D
Slika

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Po okt 22, 2012 7:38 am

~toMmy~ je napisal/-a:tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško! :D

se nobenga ceha nisem srecal, da bi dobro anglesko govoril
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
sonic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sonic Po okt 22, 2012 8:41 am

dobek je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško! :D

se nobenga ceha nisem srecal, da bi dobro anglesko govoril

Govoril morda ne (jih j€be naglasak, hehe), pri pisanju pa je ponavadi druga zgodba....
1997 Chevrolet Tahoe LT 5.7 V8
2010 VW Touran 1.4 TSI DSG

"Everything in life is somewhere else, and you get there in a car." (E. B. White)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po okt 22, 2012 8:43 am

~toMmy~ je napisal/-a:
Obnovi malo svoje znanje angleščine, preden na dolgo in široko brcaš v temo! ;) Pri takšnih besednih zvezah gre za drugi pomen, ki je "significant; substantial", tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško! :D

:mrgreen: ... a me zajebavaš al bi mogoče moral angleščino obnavljat ti? =P

kadar se pogovarjamo o izgledu ali "oblekicah" -kar "kamuflaža" v bistvu je- "decent" pomeni "spodobno" oziroma "umirjeno" ali "ne pretirano"! recimo...: "in contrast to her flashy friend, Poldka had a decent make-up..." s čimer sem (za primer da res ne razumeš :twisted: ), hotel povedat, da je "za razliko od svoje neokusno namazane prjatlce, Poldka mela "skromen in nevpadljiv" (lahko tudi "neopazen") make up ;)

"decent" se v pomenu besed "significant" ali "substantial" uporablja pri količinah (vrednost, velikost...). pa še to ne dobesedno v pomenu "velik- pomemben" temveč bolj kot "še kar"... recimo: "he had a decent penis, for a boy of his age/size..." s čimer je "hotela povedat"... no, sej razumeš, a ne?! =P :mrgreen:

torej... mislim, da avtor ni mel prav nobenih problemov z angleščino, saj je zelo na zelo vljuden način podal, da je posnel "zelo neopazno zakamuflirano" novo Octavijo! se pa strinjam, da bi blo enako dobro in še bolj razumljivo, če bi namesto besedice "decent" uporabil besedico "mild"... ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po okt 22, 2012 7:39 pm

drugmirko je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:

:mrgreen: ... a me zajebavaš al bi mogoče moral angleščino obnavljat ti? =P

kadar se pogovarjamo o izgledu ali "oblekicah" -kar "kamuflaža" v bistvu je- "decent" pomeni "spodobno" oziroma "umirjeno" ali "ne pretirano"! recimo...: "in contrast to her flashy friend, Poldka had a decent make-up..." s čimer sem (za primer da res ne razumeš :twisted: ), hotel povedat, da je "za razliko od svoje neokusno namazane prjatlce, Poldka mela "skromen in nevpadljiv" (lahko tudi "neopazen") make up ;)

"decent" se v pomenu besed "significant" ali "substantial" uporablja pri količinah (vrednost, velikost...). pa še to ne dobesedno v pomenu "velik- pomemben" temveč bolj kot "še kar"... recimo: "he had a decent penis, for a boy of his age/size..." s čimer je "hotela povedat"... no, sej razumeš, a ne?! =P :mrgreen:

torej... mislim, da avtor ni mel prav nobenih problemov z angleščino, saj je zelo na zelo vljuden način podal, da je posnel "zelo neopazno zakamuflirano" novo Octavijo! se pa strinjam, da bi blo enako dobro in še bolj razumljivo, če bi namesto besedice "decent" uporabil besedico "mild"... ;)

Podpis :idea:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Po okt 22, 2012 7:55 pm

Upam, da se najde kdo malo bolj kompetenten tukaj in potrdi mojo trditev iz čisto preprostega razloga... ker imam prav, se mi pa res ne da tega razlagat s "pestrim" besedičenjem! ;)
Slika

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Po okt 22, 2012 8:13 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Upam, da se najde kdo malo bolj kompetenten tukaj in potrdi mojo trditev iz čisto preprostega razloga... ker imam prav, se mi pa res ne da tega razlagat s "pestrim" besedičenjem! ;)

sej ne da bi te htel zajebavat... ampak, glihkar sem se spomnu še enega možnega sinonima/pomena besede "decent", pa sem pomislu, da bi ti ta mogoče bil bolj "po godu" :mrgreen: =P:

-"zmeren -no"!

;) :)
živeo drugmirkooooo!!!!

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx Po okt 22, 2012 8:16 pm

drugmirko je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:Upam, da se najde kdo malo bolj kompetenten tukaj in potrdi mojo trditev iz čisto preprostega razloga... ker imam prav, se mi pa res ne da tega razlagat s "pestrim" besedičenjem! ;)

sej ne da bi te htel zajebavat... ampak, glihkar sem se spomnu še enega možnega sinonima/pomena besede "decent", pa sem pomislu, da bi ti ta mogoče bil bolj "po godu" :mrgreen: =P:

-"zmeren -no"!

;) :)

moderate je bližnje zmernemu.... ;)

Decent je dobesedno dostojno, najbolj primerno je pa tako, kot je drugmirko napisal

http://bos.zrc-sazu.si/cgi/a03.exe?name ... entna&hs=1
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ To okt 23, 2012 7:22 pm

Sprednji žaromet in del maske
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sko ... /obrazek/0

Zadaj ne deluje nek oblikovalski dosežek, kolikor je videti je kamuflaže za vzorec (na žarometih).
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sko ... /obrazek/5
Zadnjič spremenil Marek_, dne To okt 23, 2012 7:32 pm, skupaj popravljeno 3 krat.

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 To okt 23, 2012 7:28 pm

Marek_ je napisal/-a:Sprednji žaromet in del maske
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sko ... /obrazek/0

sramotno, da take slike uhajajo z inženirskih namizij :evil:
[povezava odstranjena]
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov