drugmirko je napisal/-a:filmek praktično popolnoma nezamaskiranega prihajajočega Oktavičnega Škodilaka:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... k-AzOqe2Jg
nekih drastičnih sprememb očitno ni za pričakovat... po temu, kar je videt, bi se prej lahko igrali "spot the difference", kot pa kej drugega... je pa res, da bo končni rezultat, naspram sedanji Octaviji vseeno mećken bolj "odrasel" in "eleganten".
~toMmy~ je napisal/-a:Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday."
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday."
ma bejš... kaj pa po tvoje, poleg svojega osnovnega pomena (dostojno), lahko še pomeni "decent"?
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Tvoj komentar in opis videa ne gresta ravno skupaj : "New Skoda Octavia prototype with decent camouflage captured on R10 on Thursday."
ma bejš... kaj pa po tvoje, poleg svojega osnovnega pomena (dostojno), lahko še pomeni "decent"?
dejmo probat z "ne pretirano", "ne vpadljivo", "skromno", "blago" itd.
... no, če tak(e) pridevnik(e) dodamo glagolu "zamaskiran", želimo povedat, da je dejanje samo "minimalizirano". če si poleg tega ogledamo tudi posnetek, lahko vidimo, da na posnetem avtu "kamuflaže" v klasičnem smislu praktično ni... no, in tako smo prišli do moje "praktično nezamaskirane" Octavije.![]()
ker... razen, če "kamuflaža ni ta avto sam" (čitaj avto je samo njena "mula"), smo na videu videli skorajda popolnoma odkrit prihajajoči Škodin model...![]()
kaj je dejansko res posento, pa bomo videli najkasneje ob objavi uradnih prezentacijskih fotk.
~toMmy~ je napisal/-a:tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško!
dobek je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško!
se nobenga ceha nisem srecal, da bi dobro anglesko govoril
~toMmy~ je napisal/-a:
Obnovi malo svoje znanje angleščine, preden na dolgo in široko brcaš v temo!Pri takšnih besednih zvezah gre za drugi pomen, ki je "significant; substantial", tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško!
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:
Obnovi malo svoje znanje angleščine, preden na dolgo in široko brcaš v temo!Pri takšnih besednih zvezah gre za drugi pomen, ki je "significant; substantial", tako da imaš prav le v primeru, da tudi avtor ne zna dobro angleško!
... a me zajebavaš al bi mogoče moral angleščino obnavljat ti?
kadar se pogovarjamo o izgledu ali "oblekicah" -kar "kamuflaža" v bistvu je- "decent" pomeni "spodobno" oziroma "umirjeno" ali "ne pretirano"! recimo...: "in contrast to her flashy friend, Poldka had a decent make-up..." s čimer sem (za primer da res ne razumeš), hotel povedat, da je "za razliko od svoje neokusno namazane prjatlce, Poldka mela "skromen in nevpadljiv" (lahko tudi "neopazen") make up
"decent" se v pomenu besed "significant" ali "substantial" uporablja pri količinah (vrednost, velikost...). pa še to ne dobesedno v pomenu "velik- pomemben" temveč bolj kot "še kar"... recimo: "he had a decent penis, for a boy of his age/size..." s čimer je "hotela povedat"... no, sej razumeš, a ne?!![]()
![]()
torej... mislim, da avtor ni mel prav nobenih problemov z angleščino, saj je zelo na zelo vljuden način podal, da je posnel "zelo neopazno zakamuflirano" novo Octavijo! se pa strinjam, da bi blo enako dobro in še bolj razumljivo, če bi namesto besedice "decent" uporabil besedico "mild"...
~toMmy~ je napisal/-a:Upam, da se najde kdo malo bolj kompetenten tukaj in potrdi mojo trditev iz čisto preprostega razloga... ker imam prav, se mi pa res ne da tega razlagat s "pestrim" besedičenjem!
drugmirko je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Upam, da se najde kdo malo bolj kompetenten tukaj in potrdi mojo trditev iz čisto preprostega razloga... ker imam prav, se mi pa res ne da tega razlagat s "pestrim" besedičenjem!
sej ne da bi te htel zajebavat... ampak, glihkar sem se spomnu še enega možnega sinonima/pomena besede "decent", pa sem pomislu, da bi ti ta mogoče bil bolj "po godu"![]()
:
-"zmeren -no"!
![]()
Marek_ je napisal/-a:Sprednji žaromet in del maske
http://www.autoforum.cz/predstaveni/sko ... /obrazek/0
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov