Jaz ne vem kako sta se Micobuši in PSA dala skupaj, nimata popolnoma nič slupnega, ciljni kupci so popolnoma različni. Ta notranjost nima v PSAju kaj iskat. Zato sta tudi C-Crosser in 4007 popolen prodajni poraz.
Kako je kaj s Citroenovim 4wd ? Je to dejansko uporaben pogon ali bolj 'šminerski 4wd' ? Jutri ga dobimo na test pa ker snega žal ni da bi se ga dalo sprobat me zanima za kako mnenje poznavalcev ? Je pa bistvenega pomena 4×4 ker sicer sploh nebi menjali avtomobila.. (gre se za menjavo C4 Picasso -> C4 Aircross).
Citroen nima 4wd pogona... to je Macubriši... vse! Citroenov je samo karoserijski "šminkeraj"... 4x4 zmogljivosti pa so, kljub temu, da Micka zna naredit orenk terenca, po moje "primerne namenu" tega avtomobilčka... zato jaz ne bi pričakoval kej posebnega. ziher pa ne kej "heavy duty terenskega"!
Spredaj mi je lepši Citroen, zadaj pa Peugeot, ampak oba sta zelo lepa in lepša od originala (ki sicer tudi ni slab). Res škoda da so notranjost pustili Mitsubishijevo, ker je dolgčas, še posebej ker so zaradi zunanjosti pričakovanja toliko večja.