RobberDuck je napisal/-a:No ja .. škoda da ni prvi odbijač malo bolj agresiven.
drugmirko je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Si ne morem pomagat, ampak ta Jetta mi je res dobra...
meni je tudi fajn, da folksvagnovi avti v oblikovanju dobivajo več šarma in smisla... to je zelo lepo videt na prejšnji strani iz slikic zadnjih treh Jett... in najbrž se je za to za zahvalit gospodu DaSilvi. kot je bloto videt iz avtov do novega Pola, švabekom ta vrsta "šlifa" ni glih samoumevna...
tha_man je napisal/-a:V čem je fora, da je zadaj praktično ista kot Audi? Ne kužim
martin_krpan je napisal/-a:Novinarji so zapisali, da je na račun nižje cene kvaliteta plastike slabša, kot pri predhodnici, podvozje ima zadaj poltogo premo (paket GLI bo imel multilink).
4vale6 je napisal/-a:tale jetta coupe mi je pa še bolj ušeč kot scirocco...
i like it
a lot
drugmirko je napisal/-a: ...mislim si, da so tako "strastni" kot če bi šel spat s lesenim kipcem device Marije![]()
Lignage je napisal/-a:![]()
Že zaradi tega ker je manjši od Audija A5 bo očem prijetnejši. Mislim pa, da mi niti ni treba omenjat da je tudi sama oblika precej boljša. Hvala bogu za oglatost in ozke reže na obrazu avta zaradi katerih ne izgleda debelo kot Audi A5.
Po forumu brska: Majestic-12 [Bot] in 20 gostov