Takole v premikajočih slikah izgleda dosti lepše, kot pa je izgledala na statičnih slikah! En velik minus je pa, da očitno ne bo več 5-vratne izvedbe!

martin_krpan je napisal/-a:Danes sem v BTC videl novo šestico. Na fotografijah izgleda bolje. Predvsem sprednji del mi ni bil najbolj všeč, sploh letvica, ki od luči poteka pod masko. Tradicionalna Mazdina notranjost tudi izgleda malce zastarelo v primerjavi s konkurenco, najbolj radijski aparat.
martin_krpan je napisal/-a:Danes sem v BTC videl novo šestico. Na fotografijah izgleda bolje............
sašo5 je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Danes sem v BTC videl novo šestico. Na fotografijah izgleda bolje............
sindrom japonsko/korejskih avtov (to opažam zadnje desetletje) ko pride fotka = vauuuuuu - v živo povprečje..../ Evropa = fotka katastrofa_ko pride v živo "vauuuuuu" in z dneva v dan, meseca v mesec zdeva bolj "seda"....
Polo78 je napisal/-a:sašo5 je napisal/-a:martin_krpan je napisal/-a:Danes sem v BTC videl novo šestico. Na fotografijah izgleda bolje............
sindrom japonsko/korejskih avtov (to opažam zadnje desetletje) ko pride fotka = vauuuuuu - v živo povprečje..../ Evropa = fotka katastrofa_ko pride v živo "vauuuuuu" in z dneva v dan, meseca v mesec zdeva bolj "seda"....
Ah, posplošuješ. Je kar dosti japonskih in korejskih avtov, ki imajo kljub letom še vedno svežo in moderno obliko. Npr. prva Mazda 6, ki je prišla ven leta 2002, še danes deluje povsem v skladu s prej napisanim. Enako tudi stara Mazda 3. Če že v zadnjih 10 letih za koga velja, da ta "vauuuuu" efekt kasneje preide v povprečje, so to povečini francozi (npr. stari Megane ipd.). Pri večini nemcev pa tega "vauuuuu" efekta itak ni, ne na začetku, ne kasneje, zgolj ena sama sivina. Mogoče je to tudi zato, ker jih je veliko na cesti, kaj pa vem, ampak Passat (2005) npr. je tak tipičen predstavnik tega sivega povprečja. Pa vsi Audiji tudi...
~toMmy~ je napisal/-a:Ma ja, prva Mazda 6 pa res ne izstopa več niti malo (razen mogoče "lexus" luči, ki delujejo aftermarket), pri prvi Mazdi 3 je pa "vau" efekt zamrl še bolj kot pri Meganu mk2.
zany je napisal/-a:Jaz sem razočaran nad obliko. Spredaj je dobra, vse ostalo pa tako tako. Najbolj me pa skrbi kam gre dolžina teh avtov, ker tole zgleda nenormalno veliko..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov