LP
Loopz je napisal/-a:200 konjev pa 1200+ kil, tako da neka huda raketa v ravni črti ravno ne bo...pride pa baje čez par mesecev cup verzija, ki to pot upam ne bo samo za UKDM...
Bo treba zapeljat na testno, preden se poda kakšna sodba. Kar pa se tiče oblike...treba se jo bo navadit (kar v prevodu pomeni, da mi avto res ne potegne, čeprav si zelo želim, da bi mi bil všeč...).
killah bee je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:200 konjev pa 1200+ kil, tako da neka huda raketa v ravni črti ravno ne bo...pride pa baje čez par mesecev cup verzija, ki to pot upam ne bo samo za UKDM...
Bo treba zapeljat na testno, preden se poda kakšna sodba. Kar pa se tiče oblike...treba se jo bo navadit (kar v prevodu pomeni, da mi avto res ne potegne, čeprav si zelo želim, da bi mi bil všeč...).
Nekje sem prebral, da je gladko posekal sedanjega RSa, torej zadevadela oz. trga![]()
Bomo kupil čez kake par let k bo cena nižja
Loopz je napisal/-a:Pospeški bodo ostali več ali manj isti. Baje pa naj bi novi model Hockenheim odpeljal bistveno hitreje.
Precej zanimivo bo videti, kako se bo obnesel proti novi generaciji turbo hothatchev - 207RC, Punto T, Corsa GTC/OPC. In pa seveda, proti novemu Civicu TypeR...
metallic je napisal/-a:juhica je napisal/-a:karkoli bodo nardil, se vedno bo avto za mame in pickice...
ajdi
LOL...![]()
![]()
Ti si car, svaka ti čast.Avto z 200 km bo za mame in pičke...
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov