INFINITI je napisal/-a:Ja imaš prav; Hyundai, BMW, Chrysler, Suzuki, Nissan , Infiniti, GM, Opel.... to je vse ena znamka.
Lej naslednji, ki bo zalimal kaj tako neumnega mu bom podelil direktno karto za terme Banovci - j*** me bog... Zdej pa da vidim še en off topic ali neumnost
INFINITI je napisal/-a:snikerson je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Ja očitno je dovolj dober argument, da mu nemška revija posveti 1/5 članka - si preveč neumen da bi razumel bistvo, čeprav sem ti ga še enkrat razložil v slovenščini?
http://www.youtube.com/watch?v=lnmpIqFoYtg
poglej si svojega šparovčka...
če razumeš kaj angleško, po 20 min vožnje je porabil pol tanka, pa ni ga skos na polna tiščal, da ne bo pomote, men je to super avto, sam govoriš o stvari(poraba), ki potencialnega kupca avtov tega ranga zanima NE!
Ja nečak od Senne je res merilo nežne vožnje, res je nedeljsko "odpeljal" sve skupaj, pa verjetno je pred in po točno izmeril količino goriva s pipeto v roki
OK bom še bolj poenostavil za tebe in kolega, ki sta bolj počasne sorte in ne znata brati med vrsticami
GT-R ima NIŽJO porabo ZATO, ker je motor BOLJŠI in tehnično NAPREDNEJŠI.
TO je še TOLIKO VEČJI UDAREC, ker gre za proizvajalca, ki na trgu PRODAJA MLINČKE ala Nissan Micra ter izvrstna terenska vozila in NE POSVEČA 100% sredstev in RAZVOJA le za izdelavo SUPERŠPORTNIH AVTOMOBILOV.
-Zdej mi pa daj argument da ni res in da Porsche tudi dela terence - saj imajo v programu tudi Cayenna![]()
Pa to ne moreš verjeti....
snikerson je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:NE POSVEČA 100% sredstev in RAZVOJA le za izdelavo SUPERŠPORTNIH AVTOMOBILOV.
-Zdej mi pa daj argument da ni res in da Porsche tudi dela terence - saj imajo v programu tudi Cayenna![]()
Pa to ne moreš verjeti....
INFINITI je napisal/-a:Pa dobro, jutri pride recimo spet nekaj novega in še hitrejšega - zadeve gredo vsak dan naprej pa smo spet tam.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 18 gostov