FLINK je napisal/-a:Meni se zdi, da so edino pri renaultu sli res v prenovo modele-glede na prejsnji model. Vse drugo je meni nekako prenasiceno ze. Golf je isti drek kot prejsnji-le nekaj popravkov, kia meni osebno pac ne potegne, peugeot ma pa spredej vse te modele iste s to gromozansko odprtino. Megane je pa res nekaj novega, svezega....
In ne vem, zakaj bi sciroccota primerjal z meganom. Niti priblizno nista namenjena isti paleti kupcev. Med temi bi se clovek se odlocal, med kupce sciroccota bi pa kaj drigega se zraven dal. Taksno je samo moje mnenje...
kljukec je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Meni se zdi, da so edino pri renaultu sli res v prenovo modele-glede na prejsnji model. Vse drugo je meni nekako prenasiceno ze. Golf je isti drek kot prejsnji-le nekaj popravkov, kia meni osebno pac ne potegne, peugeot ma pa spredej vse te modele iste s to gromozansko odprtino. Megane je pa res nekaj novega, svezega....
In ne vem, zakaj bi sciroccota primerjal z meganom. Niti priblizno nista namenjena isti paleti kupcev. Med temi bi se clovek se odlocal, med kupce sciroccota bi pa kaj drigega se zraven dal. Taksno je samo moje mnenje...
zato ker se primerjajokupeji in ne obični HB
ker za moje pojme je tud nesmisel, da ma VW dva praktično ista avta v ponudbi
3vratni golf ter scirocca- ker ciljata na podobne kupce- le da scirocco ne ponuja najšibkejših izvedenk (sdi in podobno)
se pa strinjam, da ima peugeot zaradi barve prednost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov