aerial je napisal/-a:14dni nazaj je bil že viden v živo na gorenjski avtocesti. V rumeni barvi z nizozemskimi tablicami je pritegnil moje oko, a me tudi razočaral. Meni ni nič posebnega in mi tudi na slikah ni bil lep.
Gosic je napisal/-a:In lep dokaz teh predsodkov je test Hyundai i40, od velecenjene hiše Top gear.
Steinkauz je napisal/-a:Gosic je napisal/-a:In lep dokaz teh predsodkov je test Hyundai i40, od velecenjene hiše Top gear.
Prot ostalim povedanim nimam nič proti, ma če bi se odločal o nakupu avtomobila, bi bil Top Gear zadnja stvar, ki bi jo upošteval.
Gosic je napisal/-a:Jaz se pa prav nič ne čudim, da ni takih avtov v Europo. Zakaj? Tukaj je itak mišlenje še minimalno 50 let nazaj. Zakaj bi si delali stroške, ker ga noben nebi kupil? Tistih par pet primerkov mogoče... Obenem sem pa kar vesel da je tako. Naj ga ljudje kupujejo tam, kjer ga kupijo iz veselja, brez kakih predsodkov. In lep dokaz teh predsodkov je test Hyundai i40, od velecenjene hiše Top gear. In ko nekateri omenjejajo Hyundai bo vedno Hyundai jih dobro razumem. VW in Audi bosta vedno cenjena, kajti zgodovina se ve kaka je, in kdo je podpiral zagon das auta oz ljudskega avta. In tisti človek jih je nato pobijal. Zato pa ima eno zgodovino v EU. Za Hyundai pa se samo ve, da se tam 'je' pse. Realna slika Južne Koreje je tako neznana ljudem, da niti nevejo da imajo vse boljše in boljše telefone iz te države, ali monitorje, ali TV-je. Poleg tega so men največjimi proizvajalci jekla. In tehnologija je že taka, da po šolah opuščajo zvezke in knjige. Nadomeščajo jih Padi in podobne stvari.Pa evropa? 1000 let so se dogajale vojne točno samo v Eu. Sedaj je 70 let mir. Kdaj bo odjeknilo znova, ne ve nihče, govori pa se da se bliža. Se pa zagotovo oproščam da sem začel z tem, ampak sem samo pojasnil tist imiđ znamk v evropi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov