Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Re: 2012 VW Golf VII.

Napisal/-a dottore Sr sep 12, 2012 7:22 am

Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 Sr sep 12, 2012 7:39 am

dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.

Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim? ;)

lp

Uporabniški avatar
chan
Moderator | Naj pisec

Napisal/-a chan Sr sep 12, 2012 8:04 am

King1 je napisal/-a:
dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.

Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim? ;)

lp

V registraciji =P

france golf.JPG
"Quidquid latine dictum sit, altum viditur."

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Sr sep 12, 2012 8:28 am

chan je napisal/-a:
King1 je napisal/-a:

lp

V registraciji =P

france golf.JPG

oops oops oops Nisem videl. Se opravičujem. :D

lp

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr sep 12, 2012 9:19 am

esem je napisal/-a:Ko nekdo korektno, konkretno, z argumenti in primerjavami govori o neki, magari manj pomembni, stvari, je zate nakladač. Kaj zate torej ni nakladanje?

eh... pusti ga... sej ga noben ne sili, da to bere... =P ... zelo preprost fakt je, da se je Golf pod taktirko gospoda da Silve zelo spremenil, čeprav na prvi pogled to niti ni očitno! oziroma, bolje bi bilo reči, da se je spremenil na način, katerega njegova bazna klientela itak ni sposobna "zaznat" :mrgreen:...
še mi "preostali", katerim "oblika" in "estetika" pomenita več, kot "funkcija" in (kvazi)"ugled", smo rabli nekaj časa, da smo opazli razliko... in v bistvu je "premik" večji, kot tisti, iz prejšnje generacije Pola v sedanjo, vendarje tudi veliko manj očiten.... najbrž glih zato, da se običajna "klientela" ne bi "prestrašla" ali se počutila "izven svoje lige"... za njih je tudi novi model še zmeraj in kot švicarska banka trdno "Hulf"! mi ostali (razen opelovskih hejterjev =P) pa se, po tem Golfu, nekako ne bomo več mogli "delat norca" iz avta samega, temveč samo še iz mentalitete njegovega "prislovičnega kupca"... in njegovih "voženj s klobukom na glavi"! :D ;)

King1 je napisal/-a:

Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim? ;) lp

heh... to vidim tudi jaz... kar sem izdatno "elaboriral" na prejšnji strani z njegovo armaturo... :D
mislim, da isto, čeprav z manjšimi posegi, velja tudi za njegovo zunanjost... nekako sem vse bolj prepričan, da bo novi Golf, kljub vsej "evolucijskosti" njegove oblike in "družinske" pripadnosti ostalim modelom (maska, luči, grafika led&štop lamp), za "Golfa", nenavadno elegantna pojava! še posebej če bo v bližini stal kak starejši model... recimo petica ;) .

počakejmo, da se začnejo vozit po cestah... če se izkaže, da nimam vsaj malo prav mi mirno lahko rečete, da sem budala! in obljubim, da ne bom več "utrujal" s takimi primerjavami... :mrgreen:
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr sep 12, 2012 9:42 am

Ne vem no, jaz mislim da je oblika avta totalno subjektivna kategorija in ne vem, če ima sploh smisel karkoli pisati o tem.
Sicer pa vam vsa čast, da vidite in občutite "francoskost" in ostale pojme.

Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr sep 12, 2012 1:31 pm

Energetik81 je napisal/-a:Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.

Si zihr?

iz druge teme:

ilyerik je napisal/-a:Pa tudi evropske stevilke pravijo, da je VW v tej krizi vlecni konj, prodaja mu gre dobro v nasprotju z recimo francoskimi proizvajalci, ki med drugim tudi jamrajo, da VW svoje modele prodaja prepoceni in jim kao krade potencialne kupce.

esem je napisal/-a:To isto pravi tudi Marchione (šef FIAT-a), ki trenutno vodi evr. združenje avt. proizvajalcev in ga zaradi te izjave hočejo skenslat. Pravi, da odlično kitajsko prodajo rabijo pri VAG-u za subvencioniranje evr. prodaje, kjer so cene VW-ja prenizke.

:D

Uporabniški avatar
Energetik81
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Energetik81 Sr sep 12, 2012 1:35 pm

peroRS je napisal/-a:
Energetik81 je napisal/-a:Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.

Si zihr?
Nikoli ne reci nikoli. Če zadanem na lotu in ne bom vedel kam z denarjem, potem je možno. :D
Corolla TS 1.8 HSD: Slika

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Sr sep 12, 2012 1:41 pm

Energetik81 je napisal/-a:
peroRS je napisal/-a:

Si zihr?
Nikoli ne reci nikoli. Če zadanem na lotu in ne bom vedel kam z denarjem, potem je možno. :D

Ne ne, ne govorim o tem da ga ne boš vozil ampak o ceni. =P

Uporabniški avatar
dottore
Stalni uporabnik

Kraj: "sončna stran Slavnika"

Napisal/-a dottore Sr sep 12, 2012 7:48 pm

King1 je napisal/-a:

lp

Meni se tudi prvi dan ni zdelo, ampak definitivno JE! Če boš natančno opazoval, boš tudi videl ;). Sicer pa je to bolj ali manj natolcevanje, vsaj dokler se ne vsedem vanj. Upam, pa da bo ta pridih stopil tudi v trendline-a in comfortline-a.
Pri starejših golfih tega občutka enostavno nimam.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Sr sep 12, 2012 10:13 pm

Meni je všeč. Sploh sem navdušen nad notranjostjo, da so malo spustili zavore kljub temu pa je še vedno vse na svojem mestu. :D

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če sep 13, 2012 1:30 am

@druže Mirko:

Sem takoj napisal, da so se kljub ohranjajnu osnovne oblike poglobili v cel kup dokaj diskretnih detajlov! ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Če sep 13, 2012 11:01 am

Premikanje par 100 metrov po Luki Koper ne šteje ;)

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Napisal/-a King1 Če sep 13, 2012 11:03 am

nevermind je napisal/-a:Premikanje par 100 metrov po Luki Koper ne šteje ;)

Si me glih prehitel ;)

lp

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Če sep 13, 2012 3:56 pm

Sej kmetje si bodo res lahk prvoscl nouga holzerja, k bodo od subvencij stran dal za gajbico :D
Salo na stran. Kdaj ga bo mozn v zivo videt? Se ze kaj ve? Se pardoniram, ce je kje bilo ze napisano.
Slika

Uporabniški avatar
YOC
Uporabnik

Kraj: Spredi levo (LJ)

Napisal/-a YOC Če sep 13, 2012 8:47 pm

Ej admini in ostali šerifi, kje ste ko je to potrebno? A lahko kdo tega primitivca skensla s tuki, k gre tema v 3pm in to zaradi omejenca k ni niti ene konstruktivne do zdej prjavu. Sej ne da jo je zmožen ampak vseeno. Ajde, intervencija, ker sam se očitno ne zna odlogirat.

Hvala ;)
Bolje 10 konjev premalo pod haubo, kot en osel preveč za volanom!!!
WWWWRRRRRRRRUUUUUUUMMMMMMMMM..........

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če sep 13, 2012 8:59 pm

@YOC ne sekiraj se nekgo mora pa tudi VW maskota biti :mrgreen:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Če sep 13, 2012 8:59 pm

@YOC: Intervencija se je že zgodila danes malo pred šesto uro... ;)

Bi pa ob tej priložnosti imel še nasvet za vse sodelujoče, in sicer, da se na tako nizkotno pisanje drugič niti ne odzivajte, ker s tem takšnim "junakom" delate samo še dodatno veselje... :)

...........................
In MRV-jeve, vsaj zadnje, objave sem počistil iz teme.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic Če sep 13, 2012 11:12 pm

YOC je napisal/-a:Ej admini in ostali šerifi, kje ste ko je to potrebno? A lahko kdo tega primitivca skensla s tuki, k gre tema v 3pm in to zaradi omejenca k ni niti ene konstruktivne do zdej prjavu. Sej ne da jo je zmožen ampak vseeno. Ajde, intervencija, ker sam se očitno ne zna odlogirat.

Hvala ;)

Sam tudi nisi čisto nič boljši! Toliko o tem, kdo podaja konstruktivna mnenja. Admini, lahko bi uvedli namesto kredibilnih napisov, napis firestarter.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Če sep 13, 2012 11:44 pm

@Lignage: Če bi ga ignorirali, bi še dalje klatil neumnosti na meji "sprejemljivega" in to bi se verjetno še nekaj časa vleklo. Iskreno povedano sem mu namerno malo stopil na žulj, da se je pokazal v pravi luči. Res da ste imeli nekoliko več dela, ampak je vsaj konec njegovih blago rečeno "nerazgledanih" izjav in smetenja. Me veseli, da si temo potem še spucal, se opravičujem za OFF. ;)
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov