dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.
King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.
Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim?![]()
lp
chan je napisal/-a:King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.
Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim?![]()
lp
V registraciji![]()
esem je napisal/-a:Ko nekdo korektno, konkretno, z argumenti in primerjavami govori o neki, magari manj pomembni, stvari, je zate nakladač. Kaj zate torej ni nakladanje?
King1 je napisal/-a:dottore je napisal/-a:Golf mi ob predstavitvi še nikoli ni bil všeč, po nekaj prespanih nočeh pa se mi sedmica vse bolj dopade, predvsem zato, ker ni več tako konzervativna in ima malenkost francoskega pridiha, kar je vsekakor pohvalno.
Ne dvomim v tvoje izjave ampak kje ti vidiš francoski pridih? Ker jast ga ne. Al mogoče slabo vidim?lp
Energetik81 je napisal/-a:Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.
ilyerik je napisal/-a:Pa tudi evropske stevilke pravijo, da je VW v tej krizi vlecni konj, prodaja mu gre dobro v nasprotju z recimo francoskimi proizvajalci, ki med drugim tudi jamrajo, da VW svoje modele prodaja prepoceni in jim kao krade potencialne kupce.
esem je napisal/-a:To isto pravi tudi Marchione (šef FIAT-a), ki trenutno vodi evr. združenje avt. proizvajalcev in ga zaradi te izjave hočejo skenslat. Pravi, da odlično kitajsko prodajo rabijo pri VAG-u za subvencioniranje evr. prodaje, kjer so cene VW-ja prenizke.
Nikoli ne reci nikoli. Če zadanem na lotu in ne bom vedel kam z denarjem, potem je možno.peroRS je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.
Si zihr?
Energetik81 je napisal/-a:Nikoli ne reci nikoli. Če zadanem na lotu in ne bom vedel kam z denarjem, potem je možno.peroRS je napisal/-a:Energetik81 je napisal/-a:Meni je novi Golf všeč, tako zunaj kot znotraj. Vozil pa ga ne bom nikoli, predvsem zaradi 1 razloga - cene. Ker je cena/dobljeno pri meni ena prvih prioritet pri kupovanju avtomobila. Oblika je nekje daaaleč pri koncu glede prioritet.
Si zihr?
lp
nevermind je napisal/-a:Premikanje par 100 metrov po Luki Koper ne šteje
YOC je napisal/-a:Ej admini in ostali šerifi, kje ste ko je to potrebno? A lahko kdo tega primitivca skensla s tuki, k gre tema v 3pm in to zaradi omejenca k ni niti ene konstruktivne do zdej prjavu. Sej ne da jo je zmožen ampak vseeno. Ajde, intervencija, ker sam se očitno ne zna odlogirat.
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov