Zanimivo, izboljsan jermen pa skrajsan interval. To je ta samozavest.
weasel je napisal/-a:Tale 1.2 pac ni za tiste, ki delajo 30K na leto![]()
Zanimivo, izboljsan jermen pa skrajsan interval. To je ta samozavest.
nasamorpheus je napisal/-a:Kva mate fetis na te pezoje, se celo tisti ki jim je enkrat ze sel motor pa se kar rinete v te avte. Kaj vas I cock matra ..
void je napisal/-a:Pa ne vem, 1.5 hdi je relativno nov motor, če gledamo kaj ima konkurenca, npr nek 1.5 dci, 2.0 tdi etc. Seveda teh motorjev ne bodo šli razvijat na novo iz nule, ker nima smisla. Majo pa nove hibride v P308 z 1.6T bencinom, ampak tisto potem niso več plebejske cene. No zdej je še nov 1.2 hibrid itd. Sej nekj se dogaja, bolj je vprašljiva zanesljivost kot kaj drugega. Zaradi mene je lahko motor star v osnovi 25 let, kot je recimo 1.5 dci. Če dela dela.
pleomax je napisal/-a:Res je, da so stroški pri suhem klasičnem jermenu manjši, je pa res, da nekdo, ki bo pa kupil rabljen avto, ki ima pravkar menjan mokri jermen, bo pa tudi imel mir lep čas ob pogoju, da avto redno servisira. Vsaj moje izkušnje so takšne. Je pa ta jermen v olju seveda velika bedarija. Nepotrebno ampak zdaj je kar je. Sem pa ravno bral avtomagazinov test sicer opel astre s hibridnim 1.2 motorjem in jo ful hvalijo.
RUNAČ je napisal/-a:void je napisal/-a:Pa ne vem, 1.5 hdi je relativno nov motor, če gledamo kaj ima konkurenca, npr nek 1.5 dci, 2.0 tdi etc. Seveda teh motorjev ne bodo šli razvijat na novo iz nule, ker nima smisla. Majo pa nove hibride v P308 z 1.6T bencinom, ampak tisto potem niso več plebejske cene. No zdej je še nov 1.2 hibrid itd. Sej nekj se dogaja, bolj je vprašljiva zanesljivost kot kaj drugega. Zaradi mene je lahko motor star v osnovi 25 let, kot je recimo 1.5 dci. Če dela dela.
1.5 Hdi je, kolikor se spomnim, na trgu od 2018, tako da ni ravno nov. Če so pa vmes kaj konkretno spreminjali koncept motorja, me pa lahko popravite.
pleomax je napisal/-a:Jaz takega servisa definitivno ne bi delal na pooblaščenem servisu ampak res pri mehaniku, ki mu zaupaš. Sam imam hvalabogu takšnega, ki je avto res porihtal in danes ne pije več olja, oziroma po 8000km manjka mislim da 3mm na šipki. Je bilo kar nekaj šraufanja ker je bila potrebna menjava batnih obročkov ampak avto funkcionira sedaj. Ima pa nasplošno izkušnje s temi motorji, zato je vedel kako in kaj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov