metallic je napisal/-a:_WeSt_ je napisal/-a:NO da še jaz nekaj powem to kar je G. Darwin napisal je popolnoma res tudi sam sem danes biu na testu ker bo tale avto pri nas naslednji teden našel dom glede prostora spredaj je zelo pohwalno imam predhodnjika tega novega clia in spotnik če gre s stolom čisto naprej nima enostavno prostora... no glede teh kratkih ročk na volano (blinker pa t...) se mi zdi zelo čudno a najverjetnje bolj uporabno no moti me pa edino da ima prestavo za vzratno vožnjo na poziciji šeste prestave kar me zelo moti ker imamo doma same renaulte pr enmu mamo 6 prestav in se lahk takoj zmotiš če nisi pozorn in šaltaš rikverc... ž
LP
Te kratke ročke so čist kul. Jest sm se jih (v modusu) takoj navadu. Pa če maš 5 prestav, pol jih nimaš 6... :P Pa tut če hočš dol dat je tolk trdo, da ne gre.
_WeSt_ je napisal/-a:metallic je napisal/-a:_WeSt_ je napisal/-a:NO da še jaz nekaj powem to kar je G. Darwin napisal je popolnoma res tudi sam sem danes biu na testu ker bo tale avto pri nas naslednji teden našel dom glede prostora spredaj je zelo pohwalno imam predhodnjika tega novega clia in spotnik če gre s stolom čisto naprej nima enostavno prostora... no glede teh kratkih ročk na volano (blinker pa t...) se mi zdi zelo čudno a najverjetnje bolj uporabno no moti me pa edino da ima prestavo za vzratno vožnjo na poziciji šeste prestave kar me zelo moti ker imamo doma same renaulte pr enmu mamo 6 prestav in se lahk takoj zmotiš če nisi pozorn in šaltaš rikverc... ž
LP
Te kratke ročke so čist kul. Jest sm se jih (v modusu) takoj navadu. Pa če maš 5 prestav, pol jih nimaš 6... :P Pa tut če hočš dol dat je tolk trdo, da ne gre.
Am... glede prestav sem mislo ker mamo laguno ko ma 6 prestav pa je v bistvu pr cliotu kao 6 prestava rikverc
metallic je napisal/-a:Psymon je napisal/-a:Ka so te kratke ročke narete tk k pr Astri? K tam se kao nč ne pomikajo, sam gumbke majo gor?
Pa MP3 radio bo že serijsko al kot dodatna oprema?
Navadne ročke ma, sam da so krajše. Pa mp3 radijo bo serijski samo v opremi luxe.
mistervegas je napisal/-a:v petek sem videl na AC šlepara za kočevje in so bli novi clioti gor samo neki čist obicči.
malo se mi je zdel kot mini modus vendar smešn nekak
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov