bomo videli, vsekakor je pol še Turbo S in pa nadmočni GT2
v glavnem zanimiv bo še ta boj

Nixxon je napisal/-a:OK, resno vprašanje: koliko voznikov Porschov bo zaradi tega prestopilo h Nissanu? Za moje pojme bo porcent nizek, morda tam pri 5%. Predvsem pomoje tisti nastopači, ki pač hočejo imeti najjačo in najbolj popularno igračo.
Nixxon je napisal/-a:OK, resno vprašanje: koliko voznikov Porschov bo zaradi tega prestopilo h Nissanu? Za moje pojme bo porcent nizek, morda tam pri 5%. Predvsem pomoje tisti nastopači, ki pač hočejo imeti najjačo in najbolj popularno igračo.
Shebo je napisal/-a:Porscheje bodo po večini kupovali pozerji, GT-Ra pa tisti kateri vedo kaj kupujejo..
M156 je napisal/-a:
Aja pa nekdo je omenil lastnike 911 GT3 (RS) in njihove trackday-e....ja za te je znano da jim Nissan nemore ponuditi nadomestil.
INFINITI je napisal/-a:M156 je napisal/-a:
Aja pa nekdo je omenil lastnike 911 GT3 (RS) in njihove trackday-e....ja za te je znano da jim Nissan nemore ponuditi nadomestil.
Pride tudi nissanova "oskubljena" in skarbonizirana verzija za dirkališča, ampak ja; načeloma ne gre za iste kupce
R 26 je napisal/-a:Menda ima vsak motor različne konje.
Sportivo je napisal/-a:R 26 je napisal/-a:Menda ima vsak motor različne konje.
Točno tako. Tista številka ki jo je v javnost dal nissan je samo simbolična. Vem da sem v eni reviji (ne vem ali je bil EVO ali pa kaj podobnega) bral, da so vse skupaj imeli na testih 3 različne GT-R je, vse tri so peljali na valerje in vsak je pokazal povsem drugačno številko.
bigturbo je napisal/-a:Zadnjič sem gledal filmček,na valerjih stock nissan je imel 453ps na kolesihtoliko o njegovih konjih
Računajte da 4*4vzame 25%moči torej cca 550ps na motorju
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov