Samotar je napisal/-a:Ne mi spet s hidravliko začet.
drugmirko je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Ne mi spet s hidravliko začet.
kaj s hidravliko? če se do nje ne obnašaš kot tazadnji kmet ti služi dolgo in neproblematično! vsej z mojim (no, našim) GSom je blo tak! 18 let z originalnimi kuglami, niti enkrat niti najmanjšega problema v približno 270 tisoč km! najdi mi en avto s klasičnim vzmetenjem, ki mu 18 let ni treba amortizerjev menjat!
Samotar je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:Samotar je napisal/-a:Ne mi spet s hidravliko začet.
kaj s hidravliko? če se do nje ne obnašaš kot tazadnji kmet ti služi dolgo in neproblematično! vsej z mojim (no, našim) GSom je blo tak! 18 let z originalnimi kuglami, niti enkrat niti najmanjšega problema v približno 270 tisoč km! najdi mi en avto s klasičnim vzmetenjem, ki mu 18 let ni treba amortizerjev menjat!
sej v tem je fora - Citroen ni v povrečju nič dražji (ali cenejši) od drugih znamk.
Fora je tut to da vsi bluzijo kok je hidravlika draga - v resnic je pa samo ena (kompletna) menjava cenejša napram amortizerjem - kok časa pa hidravlika zdrži pa sam veš.
HajdukS je napisal/-a:Neeeeee noooo... Pa kaj je z vami v tej temi so vam poznavalci lepo razlozil da je bol sportna, cenejsa za vzdrevanje, bol udobna, manj moznosti je da se pokvari...![]()
avtomobilizem.com.press
drugmirko je napisal/-a:eh... dejte no... hidravlika je posebnost in kot taka zahteva rahlo drugačen odnos do vozila, kot ga ma povprečen slovenski jolbe! sej ne rečem, hidravlika v GSu je bla proti tem današnjim primitiven sistem kugle, cevi, pumpe in rezervoarja. nič anti sinkov, elektromagnetnih ventilov, računalniškega krmiljenja, senzorjev... vse kar je blo treba nardit, da je zdržala tak dolgo je bla menjava LHMa na rednih servisnih intervalih in potrpljenje, da si počakal, da se je avto dvignu preden si se premaknu z mesta! kugle smo v vsem tem cajtu obnovili ene dvakrat! to je... preverli membrano in zamenjali plin v kugli! cena posega je bla zanemarljivo majhna, glede na prevožene kilometre med obnavljanji.
sej se strinjam, bolj kot je sistem kompliciran, večja je možnost da kej krepne! kot je videt v kljukcovem postu se to dogaja tudi v zračnih sistemih bezgrešnih, perfektnih in oh in sploh nemških ubermobilih, pa se ne bo pri prislovično šlampastih Citroenih! s svojim postom sem mislu povedat, da s hidravliko ni apriori nič problematičnega ! pač zahteva en normalen odnos pri uporabi!
ali, če bi povzel hajdukov zajebantski ton bi reku NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA :P ! poznam namreč tipčka, ki je na Xantiji mk1 uniču hidravliko v mescu in pol, ker vsako jutro, ko je vžgal avto ni počakal, da se sistem napolni, preden je skoču z njim dol s pločnika na kterem je parkiral.... so šle membrane svojo pot, on je Citroena razglasu za tazadnji drek, si kupu Passata (belega, karavan) in se z njim pol srečno vozu naokrog....
in zelo verjetno še zdej trobi naokrog kak je hidravlika zakur*c! po možnosti tudi po kakem forumu :P ...
marko stare je napisal/-a:Cena posega pri hidravliki nikdar in nikoli ni bila poceni in še zdaj ni in pika.če pa se nisi držal pravil, pa se je vse skupa povzpelo na X3. Če pa si bil priden pri nabiranju km te je takšna sreča lahko doletela tudi dvakrat na leto, + ostalo vzdrževanje, zato so te vrste vozil vozili ljudje z debelimi denarnicami.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 25 gostov