Joie de vivre! je napisal/-a:Tole je res klofuta zapriseženim germanofilom! Toliko so pljuvali čez Chrisa Banglea, zdaj pa ga bodo gledali povsod! He he, ti Švabi...
LP,
Joie
Dobro napisano

Joie de vivre! je napisal/-a:Tole je res klofuta zapriseženim germanofilom! Toliko so pljuvali čez Chrisa Banglea, zdaj pa ga bodo gledali povsod! He he, ti Švabi...
LP,
Joie
Nixxon je napisal/-a:Sem dal krono z glave in nič spremenil mnenje. Avto ni slab, vendar mi spredaj vleče na XXL verzijo Mazde RX8 (blatniki). Preveč so poskušal naredit športne blatnike in mi nekako ne pašejo na avto. Sprednje in zadnje luči so pričakovane, pač pomanjšana verzija Maybacha. Notri mi je pa kopija BMW 7ke, samo malo bolj zaobljena. Aja, volan je grd.
Mick Jerry je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:upam, da so vsaj materiali kvalitetni.
'Upaš'??Js vem.
Aaa? Najbrž si že sedel v njem.
P.S: to ne leti na to, da bi MB mel slabe materiale, pač pa na BMW Motorsporta, ki tok zanesljivo ve.
McLaren je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:upam, da so vsaj materiali kvalitetni.
'Upaš'??Js vem.
P.S: to ne leti na to, da bi MB mel slabe materiale, pač pa na BMW Motorsporta, ki tok zanesljivo ve.
Verjemi da v avtu ki tolk stane ne bo neke cenene plastike, kot v Daciji Logan.
kljukec je napisal/-a:McLaren je napisal/-a:Mick Jerry je napisal/-a:BMW Motorsport je napisal/-a:[SlasH] je napisal/-a:upam, da so vsaj materiali kvalitetni.
'Upaš'??Js vem.
Verjemi da v avtu ki tolk stane ne bo neke cenene plastike, kot v Daciji Logan.
ne vem ne vem
ker par strani nazaj sm vidu da ma še hyundai (pa brez zamere) boljše materjale
ej a ti vzglavniki se napihnejo al kako?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov