mihaing je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Če koga zanima - v zadnjem nemškem avtobildu je prvi primerjalni test med novo Astro in še štirimi predstavniki v njenem razredu-Honca Civic, Ford Focuc Kia Cee'd in VW Golf.
Tole najbrž: http://www.autobild.de/artikel/der-neue ... 22875.html
resnično ne mislim nič slabega in podžigati teme, samo tukaj v tem testu pa kia ceed nima kaj iskati...Od motorne palete, opreme, kakovosti,....
Gosic je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Če koga zanima - v zadnjem nemškem avtobildu je prvi primerjalni test med novo Astro in še štirimi predstavniki v njenem razredu-Honca Civic, Ford Focuc Kia Cee'd in VW Golf.
Tole najbrž: http://www.autobild.de/artikel/der-neue ... 22875.html
resnično ne mislim nič slabega in podžigati teme, samo tukaj v tem testu pa kia ceed nima kaj iskati...Od motorne palete, opreme, kakovosti,....
Če še nisi logično pomisli, gre za modele, ki so več ali manj v zadnjem času in večjem obdobju najbolje prodajani. To govori človek, ki je hvalil hyundai 2 mesca nazaj, kako odličen je, čez noč pa presedlala na bmw, Mb in VW, vozi pa še vedno hyundaia. Po zunanjosti, so mi vsi ušeč, razn civica. Notranjost pa imajo vsi avti prav fletno. Glede kakovosti izdelave, pa pojdi peljat novo ceed, pa se prepričaj. Ko sem jo sam šel, sem se zamislil, da je moj stari ceed ena navadna karjola. Tolko o tem.
baucek je napisal/-a:Rezultati:
1. Golf - 352 točk
2. Astra - 333 točk
3. Focus - 318 točk
4. Megane - 316 točk
5. Cee'd - 312 točk
6. Civic - 309 točk
peroRS je napisal/-a:simply je napisal/-a:To govori človek ki je zadnje pol leta hvalil svojega Ceed-a v nebesa in še čez :Ko sem jo sam šel, sem se zamislil, da je moj stari ceed ena navadna karjola.
...in je tud kritiziral druge avte in jih tlačil do pekla pa še nižje.
Gosic je napisal/-a:O Sašotu je brezveze smetit, ker samo provicira in začenja kreg. In potem nič kriv.
Ceed je napisal/-a:Pa če se vrnemo k Astri, morda kdo ve, če pride še kak turbo bencinar za astro od cca. 115KM? Ker ta 1.6 ima slabe pospeške, pa še gor, da ma kake 18" je verjetno mrtva.![]()
Gosic je napisal/-a:peroRS je napisal/-a:simply je napisal/-a:To govori človek ki je zadnje pol leta hvalil svojega Ceed-a v nebesa in še čez :Ko sem jo sam šel, sem se zamislil, da je moj stari ceed ena navadna karjola.
...in je tud kritiziral druge avte in jih tlačil do pekla pa še nižje.
Pero, če misliš Vw, imaš prav. Tukaj sem ga celo pohvalil.Ostale pa nisem kritiziral, nevem od kje to tebi.
Nisem pa človek, da bi se vedel po drugih, kar je drugim všeč( to leti na mihainga). Če imate radi ljudi, ki se vedejo po vam in imajo radi pač tisto, kar imate vi, živite do konca živlenja srečno.
Kar se tiče ceeda. Ja, iz dobrega avta, so naredili še bolšega, je tu kak problem?
Ali bi bilo za vas normalno: ceed je zanič, všeč mi je golf V. Verjetno da bi bili vaši egoti močno potešeni. Pa ne samo golf, striktno vaša znamka. O Sašotu je brezveze smetit, ker samo provicira in začenja kreg. In potem nič kriv.
In tukaj sem pokritiziral samo civic, ker mi pač zunanjost ni všeč. Ali se tudi tega več nesme?
V Avtobildu je test nove Astre, Golfa, Focusa, Ceeda, Megana in Civica. Bencinske turbo motorje imajo Astra, Golf in Megane. Astra je najtišja in porabi najmanj goriva.
tako, da če kupiš tisto s 17" zgleda kot, da se vozi na rezevnih
Po forumu brska: Google [Bot] in 8 gostov