lizard je napisal/-a:
In na to temo je iz moje strani to vse, naslednjič ko pišem v tej temi bo to opis alfinega šestvaljnika.
J1897 je napisal/-a:Druga stvar, malo za šalo malo zares - če Top gear ni neko merilo za avtomobilske standarde... a fifth gear pa je ali kaj?
~toMmy~ je napisal/-a:Daj mi prosim razloži, kakšne poteze VAG-a ti dajejo mislit, da bi iz AR želeli naredit manjvredno znamko? R8 in Gallardo sta katastrofalno slaba primerjava iz tvoje strani. Uporabi malo logike. Kaj misliš, da se bo zgodilo s prodajo R8, ko pride ven naslednik Gallarda?
Drugače premisli, kaj se je v VAG-ovih rokah zgodili z določenimi znamkami! Audi je doživel razcvet, Škoda tudi, Seat je definitivno šel na bolje, Lamborghiniju gre zelo dobro, novi Aventador je fenomenalen, Buggati je naredil avtomobil desetletja... Alfo bojo pa tvoje tržili kot neka poceni skropucala? Itak da bi radi z njo dosegli čim več in zame to ni konkurenca Audiju, ker zame je Audi daleč od "pravega" športnega avta.
J1897 je napisal/-a:Če povzamem - prevzem Alfe s strani VWja verjetno ne bi bil slaba poteza (strogo poslovno gledano), bi pa bil katastrofalna poteza s stališča ljubiteljev znamke, saj bi tako izgubila še zadnji kanček čara, ki ga je nekoč imela.
~toMmy~ je napisal/-a:J1897 je napisal/-a:Če povzamem - prevzem Alfe s strani VWja verjetno ne bi bil slaba poteza (strogo poslovno gledano), bi pa bil katastrofalna poteza s stališča ljubiteljev znamke, saj bi tako izgubila še zadnji kanček čara, ki ga je nekoč imela.
Kje je zdaj ta čar? Razumem, da to ni idealna rešitev, je pa rešitev. Vseeno se mi zdi bolje, da se znamko reši in da naredijo tu pa tam eno "pravo Alfo", kot da ne delajo nič oz. skoraj nič in še to nima dosti skupnega s tem "čarom".
Fiat and Chrysler CEO Sergio Marchionne says he will give priority to building the Alfa Romeo brand in the Unites States before addressing the issue of growth in Europe.
King1 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:
In na to temo je iz moje strani to vse, naslednjič ko pišem v tej temi bo to opis alfinega šestvaljnika.
To čakamo.![]()
lp
Ramaciotti bo nadziral obliko Chryslerja in Lancie
Lorenzo Ramaciotti, zaslužen za obliko Ferrarija 612 Scaglietti, je dobil novo zadolžitev v okviru koncerna Fiat.
Besedilo: Peter Pirkovič Foto: Fiat
Čeprav je leta 2007 prekinil svoj zaslužen pokoj in se ponovno zaposlil v Fiatu, mu je zdaj naložena nova naloga. Ramaciotti bo novi vodja oblikovalske ekipe, ki oblikuje bodoče modele znamk Chrylser in Lancia.
Sam pravi, da koncept preimenovanja modelov na evropskemu in ameriškemu tržišču, ne more in ne sme biti dolgoročen, saj bi to lahko škodovalo obema znamkama. "Moramo delati na temu, da delimo platforme in tehnologijo, medtem ko mora biti oblika drugačna," je še povedal novi šef oblikovanja.
VIR
mito155 je napisal/-a:To da alfa čaka in VW stoji še izjaha iz časov, ko je bil golf II ultimativno vozilo, ostalo pa šrot...
Me zanima komu ki ima vsaj malo bencina v žili ne bi zaigral srce v Leonu Cupri R za 270konji... za 29k€ nov...
ne se hecat fantje... glede na požrešnost VAG koncerna, predvesem VWja verjamem, da bi iz Alfe naredili bistveno več, kot pa Fiat, ki se obnaša kot Mura v Sloveniji... črpanje denarja v nedogled...
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 24 gostov