Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

GrEgEcN95
Novinec

Re: 2011 VW Passat

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne feb 06, 2011 8:02 pm

Tale reklama za passata pa definitivno zmaga. http://www.youtube.com/watch?v=R55e-uHQna0
12,5 mil. ogledov v 4 dneh? waaw. Kot da je na Youtube prispečl nov video od Lady Gaga ali pa Rihanne in podobnih :D
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Ne feb 06, 2011 8:49 pm

Glejte, ne facelifta limat v temo, če že, dajte slike novega passata. Zdaj če vas je VW tako nat., da vam ga noče prodat ampak na vas prazni skladišča s prodajo facelift modelov, pa bo potrebno nakup opravit preko net-a, če drugače ne gre.

Official VW galerija na tem linku: http://blogs.vw.com/passat/gallery/ :!:

http://blogs.vw.com/passat/

To je novi passat:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Vir slik: http://germancarscene.com/2011/01/10/born-in-the-usa-volkswagen-reveals-the-all-new-passat/
Zadnjič spremenil RENO911, dne Ne feb 06, 2011 8:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne feb 06, 2011 8:52 pm

RENO911 je napisal/-a:Glejte, ne facelifta limat v temo, če že dajte slike novega passata. Zdaj če vas je VW tako nat., da vam ga noče prodat ampak na vas prazni skladišča s prodajo facelift modelov, pa bo potrebno nakup opravit preko net-a, če drugače ne gre.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne feb 06, 2011 9:19 pm

RENO911 je napisal/-a:Glejte, ne facelifta limat v temo, če že, dajte slike novega passata. Zdaj če vas je VW tako nat., da vam ga noče prodat ampak na vas prazni skladišča s prodajo facelift modelov, pa bo potrebno nakup opravit preko net-a, če drugače ne gre.

AMERIŠKI Passat ;)

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Ne feb 06, 2011 9:23 pm

zadi ko audi
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Napisal/-a RENO911 Ne feb 06, 2011 9:26 pm

GrEgEcN95 je napisal/-a:
RENO911 je napisal/-a:Glejte, ne facelifta limat v temo, če že, dajte slike novega passata. Zdaj če vas je VW tako nat., da vam ga noče prodat ampak na vas prazni skladišča s prodajo facelift modelov, pa bo potrebno nakup opravit preko net-a, če drugače ne gre.

AMERIŠKI Passat ;)

VW je samo en! So se pač odločli redneck-om nove prodajat, nam pa faceliftane stare. Se je VW brezveze matral, bi kar stare naprej prodajal, bi že tunning trgovine same čez kaka dva meseca začele prodajat nove stossstange iz "passat" na "passat new" look.

Kaj pa Tiguan novi, je tudi EU pa US? Glede na to, da imaš starega, si najverjetneje že preveril. Sam nisem gledal. Ampak mislim, da ne bo tako kot pri Passatu, ampak bo kar nov.

.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne feb 06, 2011 9:30 pm

Ti si car! :D Daj si vsaj malo preberi kak članek o tem ameriškem Passatu, preden si ne narediš še večje sramote. :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Napisal/-a RENO911 Ne feb 06, 2011 9:48 pm

~toMmy~ je napisal/-a:Ti si car! :D Daj si vsaj malo preberi kak članek o tem ameriškem Passatu, preden si ne narediš še večje sramote. :D

Kaj pa, da mu bodo spremenili ime, da bo večjih mer, in da bo interier slabše kakovosti?

Najprej, ime mora biti drugo, ker drugače se v EU ne bi prodajal, ker kdo bi kupil facelift, če se pa drugje za manj denarja prodaja nov, da bo večjih mer, je samo plus. Da bo slabša notranjost, pa niti ne vem v kakšnem smislu, ker mi izgleda nadgradnja te EU-notranjosti.

Daj povej mi zakaj sem car.

.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne feb 06, 2011 10:00 pm

Razen po velikosti, ta ameriški nikakor ne presega evropskega, ravno obratno. Zakaj? Toliko informacij si pa menda sposoben sam poiskat. "Car" si pa zato, ker si na podlagi napačnega sklepanja naredil takšno paniko in začel "razsvetljevat" potencialne kupce... ;) :D
Slika

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne feb 06, 2011 10:14 pm

RENO911 je napisal/-a:
GrEgEcN95 je napisal/-a:

AMERIŠKI Passat ;)

VW je samo en! So se pač odločli redneck-om nove prodajat, nam pa faceliftane stare. Se je VW brezveze matral, bi kar stare naprej prodajal, bi že tunning trgovine same čez kaka dva meseca začele prodajat nove stossstange iz "passat" na "passat new" look.

Kaj pa Tiguan novi, je tudi EU pa US? Glede na to, da imaš starega, si najverjetneje že preveril. Sam nisem gledal. Ampak mislim, da ne bo tako kot pri Passatu, ampak bo kar nov.

.

Volkswagen je za ameriški trg naredil tega passata. Ameriški je za 99 milimetrov večji, notranjost je malenkost prostornejša, prtljažnik je večji. Na voljo bo imel 2 motorja ki mislim da jih evropejci nimamo. 2,5-litrski bencinski petvaljnik (170 KM) in 3,6-litrski bencinski motor VR6 (280 KM). Torej prilagojen je za ameriški trg.
Volkswagen ima v Ameriki drugačne modele kot v evropi. Npr. pri nas imamo Golf Variant tam imajo Jetta Variant, Pri nas sta Sharan in Touran tam imajo Routana. Amarok je bil narejen za ameriški trg pa je zaradi velikega zanimanja na voljo tudi v Evropi.

Tiguan je pa samo prenovlen. ;)

Uporabniški avatar
Zois
Uporabnik

Kraj: Slovenska Bistrica

Napisal/-a Zois Ne feb 06, 2011 10:39 pm

kak mi je smešen na slikah v nekih balonarkah, ko sem navajen teh uradnih slik z nizkoprofilnimi gumami
Slika pugi.si

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n To feb 08, 2011 2:03 pm

Passat CC facelift (men kr dost realen PS)?

Slika
WorldCarFans.com
Slika

Uporabniški avatar
Doc_
Poznavalec foruma

Kraj: Nekje na Primorskem

Napisal/-a Doc_ To feb 08, 2011 3:04 pm

Lepo, lepo...
Slika

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz To feb 08, 2011 3:27 pm

če bi bil zadaj tak, bi mi bil kar všečen
Slika

Uporabniški avatar
grizli
Novinec

Napisal/-a grizli To feb 08, 2011 6:51 pm

Ojoj, upam da ne bodo šli CC-ja prenavljat. Že v osnovi je Passat CC tako zelo všečno oblikovan, da ga po mojem mnenju facelift lahko samo pokvari. Sploh če bodo hoteli prevzeti poteze navadnega Passata :(

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To feb 08, 2011 7:37 pm

Se strinjam. Tole skropocalo od novega passata je totalen korak nazaj proti prejsnjemu modelu, ki je bil poezija.
CC je bil pa sploh sportno eleganten, da se je prou vsak obrnil za njim...
:)

Uporabniški avatar
ejsim
Uporabnik

Re: 2011 VW Passat/Passat CC

Napisal/-a ejsim Sr feb 09, 2011 8:22 am

FLINK je napisal/-a:Se strinjam. Tole skropocalo od novega passata je totalen korak nazaj proti prejsnjemu modelu, ki je bil poezija.
CC je bil pa sploh sportno eleganten, da se je prou vsak obrnil za njim...

×2

CC je eden od VW-jev, ki se ga res ne bi branil. Seveda odpade, ker rabim karavana, ampak hipotetično rečeno.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če apr 14, 2011 3:52 pm

Evo, danes celodnevno druženje z novim Passatom 1.6 105KM Bluemotion Comforline oprema (tudi samodejno parkiranje) ki se izkaže za dokaj povprečno stvar, oziroma bom kr po moje povedal; nepotrebna navlaka...
Slika

Slika
notranjost luštkana, oprema Comforline srednja, vendar popolnoma zadovolji tudi osebe, ki ciljajo na nekaj več, sedeži na "uč" dokaj povprečni, ker sem navajen na moje iz audija, bom te grajal tudi kar se sedenja tiče, še posebaj zato, ker je sedalni del absolutno prekratek, naslon pa s premalo bočno oporo, pohvalim le "izvlečljive" (po dolžini)vzglavnike in ledveno oporo, tudi materijal na njih mi ne deluje najbolje, volan odličen, armatura o.k. moti me le veliki (hod) cagra za gorivo, hecno zgleda tudi belo osvetljena armatura z nekaj rdečice, radio pa je ostal moder. Pohvalno, da je ročna, prestavljena tam, kamor spada.
Slika

spodnje notranje "meglenke" gorijo za dnevno luč, osebno se mi to ne dopade
Slika

Motor srednja žalost; ne da se ne da peljat, ampak kot sem že ničkolikokrat povedal in se prepričal, dizel rabi kubike, ne konje. Nekako tako se mi zdi: če bi zadeva imela 2000 ccm in samo 100KM bi bila to čist druga pesem, tako pa je pač tako kot je: "ne tič, ne miš" pri porabi smo skromni, dokler gas le božamo(pri tem delamo kolono) če pritisnemo podn, se nekaj malega zgodi, vendar se mi zdi, da se stroj upira. Medpospeški, ki jih rad probavam, so nič kaj vzpodbudn, 15 sek. v 5 prestavi od 80-120 (moj audi 8,2 z 245 gumami)v šesti to traja skoraj 20 sek. Res pa da se motor vrti z izredno malo obrati: pri fullu 190km/h je komaj malo čez 3000 rpm, ob zelo vzpodbudni porabi
Slika

pri 130 pa kaže BC. lepih 5.5 lit (moj, točno 6) na kakšen mešan ciklus se ga da lepo držat nekje med 5.3 in 5.7, manj je že utopija, več kot 10,5 pa tudi ne bo spil, pa nevem, kaj lahko delaš z njim...
Skratka dober avto in dobro narejen za 22.000 eur, ampak vseeno tukaj mora bit 2.0, če ne zaradi drugega, potem zaradi boljšega občutka oz. kak bi rekli "filinga"...

Na CC-ja še čakamo....

Uporabniški avatar
Sendx
Novinec

Kraj: Posavje - Dobova

Napisal/-a Sendx Če apr 14, 2011 4:22 pm

Kaj pa Stanka pravi na Passata, ali nič ne komentira ? :D
Jaz sem tako bogat, da ne poližem pokrovčka od jogurta.

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Če apr 14, 2011 4:27 pm

190 km/h pri 3000 rpm? No, tole mora bit pa res tiha in udobna vožnja pri 130 km/h...
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov