simply je napisal/-a:Ko sem sam kupil Golfa 5 GTI (3vr.) brez DSG, z xenonom, navigacijo, 18 col pa še par malenkosti sem plačal cca. 25.900 EUR.
Sedaj bi za takšen avtomobil odštel čez 30000EUR, kar je odločno preveč! Za to ceno dobiš skoraj 3 Bravote z osnovnim motorjem in osnovno opremo!
Lp
Northary je napisal/-a:off:"civilizirani" avto preko 20k EUR (megane, astra,...) in nimaš konec koncev nič posebnega in vznemerljivega.
zmeraj ko vidim novega golfa si mislim prav to: nič posebnega in vznemerljivega žau
Northary je napisal/-a:off:"civilizirani" avto preko 20k EUR (megane, astra,...) in nimaš konec koncev nič posebnega in vznemerljivega.
zmeraj ko vidim novega golfa si mislim prav to: nič posebnega in vznemerljivega žau
Prokarjon je napisal/-a:Northary je napisal/-a:off:"civilizirani" avto preko 20k EUR (megane, astra,...) in nimaš konec koncev nič posebnega in vznemerljivega.
To je prvi problem. Drugi je cena (megane nov RS je 23k€, tukaj ste omenjali ceno za golfa 41k€... ne mi rečt da to ni OGROMNA RAZLIKA!!!). Ni najhitrejši (mogoče do 100kmh in nič drugega), ni najlepši (sicer subjektivno mnenje ampak vseeno ni nič posebnega; že 3 generacije en in isti avto), nima novih tehnologij (razen že dobro poznanega DSG menjalnika, seveda za doplačilo),...
simply je napisal/-a:Za 37k EUR
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2588200&show=1
Sicer pa - kot je že predhodnik napisal : vsakomur svoje.
abbe je napisal/-a:simply je napisal/-a:Za 37k EUR
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=2588200&show=1
Sicer pa - kot je že predhodnik napisal : vsakomur svoje.
in kaj mata ta dva avta skupnega?
res mate eni neumesne primerjave
Jao kere butaste primerjave, pa neki avti z avtoneta ki sploh niso novi
SnakeEye je napisal/-a:Sem lastnik enega od 5-ih Golf R, ki se vozijo po sloveniji.
SnakeEye je napisal/-a:Ne vem, kako lahko ljudje govorijo o avtomobilih, ki jih niti ne poznajo, niti jih niso vozili. Res je, da lahko sodimo o vsem in o vseh, pa vendar se mi zdi, da mora človek, predno nekaj komentira, stvar vsaj sprobati.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov