~toMmy~ je napisal/-a:Trenutno bi s tem nekje do 50k € najverjetneje kupil avto iz tega razreda.
King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Trenutno bi s tem nekje do 50k € najverjetneje kupil avto iz tega razreda.
Kaj pa ? Tri ceede z vso opremo.![]()
![]()
lp
~toMmy~ je napisal/-a:King1 je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Trenutno bi s tem nekje do 50k € najverjetneje kupil avto iz tega razreda.
Kaj pa ? Tri ceede z vso opremo.![]()
![]()
lp
Hehe, bi bil kar en avto z R oznako in praktično vso opremo, se pravi da bi bilo opreme vsaj za tri takšne Ceed-e!![]()
Ceed je napisal/-a:@maniaxxx Sam je to še vedno brez xenonov, navija, el. sedežev... Pride pa EX Style crdi 128KM tudi cca. 18k. Sicer pa sploh ni poceni, kolikor sem jaz gledal z upoštevanjem popustov je ceed cenejši edino od Golfa. Je pa popolnoma nov model in ni drugega pričakovati. Tudi star model je stal ob prihodu na tržišče cca. 13k€, sicer je imel serijsko el ogledala in daljinec, ni pa imel ESPja in USBja. Bomo videli, če bodo v prihodnje tako resni popusti kot so bili za starega.
IcEm4n je napisal/-a:Čist odvisno od avtohiše, koliko ti da popusta. Cca. 2 meseca nazaj sem v eni AH "sestavil" Astro po svoji želji in je bilo popusta cca. 20% (23.122€-->18.577€). Torej bi zgoraj omenjena Astra s takim popustom stala nekje 20.500€.
mirkos je napisal/-a:Danes sem se malo z številkami poigraval: glede trenutnih avtomobilov in akcij v Ceedovem razredu sem malo raziskan cene (tako da imajo vsi približno motorizacijo in opremo kot najbolje opremljen Ceed). Cene so za modele brez kovinske barve in brez priprave avtomobila po uradnem ceniku. Pa poglejmo:
KIA Ceed 1.6 CRDI MAXX (128KM): 22.900€ - 1000€ jokerjev = 21.990€
RENAULT Megane Bose Edition dCi 130 Energy (130KM): 26.690€ - 2800€ popusta = 23.890€
OPEL Astra 1.7 CDTI (125KM): 25.287€ - ? popusta = ?
FORD Focus 1.6 Titanium (115KM): cca. 25.000€ - 3000€ popusta = ca. 22.000€
VOLKSWAGEN Golf TDI Highline (140KM): 29.235€ - ? popusta = ?
Lahko bi še lahko primerjal kašno Mazdo 3, al pa Peugeot 308, Citroen DS4..., ampak bom to komu drugemu prepustil
p.s.: Z zgoraj navedenemi podatki nikakor nočem preferirat katerega od avtomobilov, češ zdaj pa hoče pokazat kako poceni oz drag je kateri avto, ker vem da se cene lahko še ob dejanskem nakupu bistveno spremenijo...to so samo dejstva oz številke za orientacijo za nekoga ki bi bil za takšen avto zapravit med 20 - 25€, se pa strinjam z predhodniki da je to lep kup denarja za ta razred, magari polno opremljen...
Ceed je napisal/-a:A kdo ve koliko je popusta na Astro? Je še vedno 15% ali koliko je že bilo?
esem je napisal/-a:Ne klobasaj neumnosti!Kako "ne more biti slabše", če je splošen vtis, da je dizajn novega ceeda dokaj uspel?
belkaena je napisal/-a:Se strinjam.
Prejšnji Ceed je bil res oblikovna polomija (5 vratni model), ta pa je lepo skladen. Pravzaprav skoraj ni potrebe po 3 vratnem. Se pa ponovno kaže, da je avto dober tolikor kolikor ga plačaš, ker novi Ceed je res napredek, žal tudi v ceni.
Meni je bil po slikah zelo všeč. Potem pa sem si ga zadnjič pobliže ogledal v živo (v Qlandiji), pa me je zmotil odsekan sprednji konec (ni veliko kota med havbo in vetrobranskim steklom).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov