Avto je 1,2 8V, ne gre nikamor, avto težak 1100 kg

1.4 8V motor naj bi bil povrtan 1.2 8V (povečana kubatura). Tolk sem slišu.
Mži je napisal/-a:Pride še 1.4 16v 95 konjev ki je zelo poskočna mašina vem ker jo imam v stilotu.Prišel pa naj bi tudi 1.6 turbo ki pa naj bi imel okoli 160-180 km.
Drugače pa catfish itak da je prešfohcana ta mašina za v puntočka že ko smo pri nas imeli 1.2 8v v prejšnem modelu katastrova nikakor čez 155km.Drugač pa tudi jaz bom mogoče menjal ampak bom uzel 1.4 16v
Mži je napisal/-a:Ja res je da cenovno pride skoraj kot stilo samo je treba upoštavat da je dobil 5 zvezdic pa da ima 6 airbag pa te pizdarije idino kar me moti je da šele emotion in sporting imata merililec za zunanjo temperaturo pa da se šipe odpirajo z samodejnim odpiranjem take malenkosti drugače pa je zelo ušečen in po moje da ko pride 1.4 16v si ga umislim
lenivec je napisal/-a:to meni ni jasno kaj dela ta kurčev 1.2 8v motor v atakem avtu...
že za prvega puntota je to prešvoh motor ne pa za novega
Mži je napisal/-a:Pomoje pa da si peljal emotion sej je podobna oprema kot pri dynamic samo da nima dvo sistemske klime.
vogel je napisal/-a:Mži je napisal/-a:Pomoje pa da si peljal emotion sej je podobna oprema kot pri dynamic samo da nima dvo sistemske klime.
![]()
Sem se 100% peljal v Punteku Z Dynamic opremo.... Me drugim je razlika med emotion ter Dynamic tudi barva (oblazinjenje notranjosti)... imel je ROČNO klimatsko napravo in pa oblazinjenje Dynamica ...
Vrste oblazinjenj si pa lahko pogledaš na uradni Grandejevi strani!
No, sej je vseeno, važn da sm jest vidu kolk je bla zunanja temperatura ho sem se peljal z njemu...
vogel je napisal/-a:Mži je napisal/-a:Pomoje pa da si peljal emotion sej je podobna oprema kot pri dynamic samo da nima dvo sistemske klime.
![]()
Sem se 100% peljal v Punteku Z Dynamic opremo.... Me drugim je razlika med emotion ter Dynamic tudi barva (oblazinjenje notranjosti)... imel je ROČNO klimatsko napravo in pa oblazinjenje Dynamica ...
Vrste oblazinjenj si pa lahko pogledaš na uradni Grandejevi strani!
No, sej je vseeno, važn da sm jest vidu kolk je bla zunanja temperatura ho sem se peljal z njemu...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 16 gostov