INFINITI je napisal/-a:Bil mem na testni vožnji .
Najprej v 150 KM dizlu. Lega je precej dobra, vendar se vidi, da je to limuzina ke je na rondoju rit takoj slilla ven. Tudi filing mi je bil da rit kako sekundo zaostaja za nosom med vijuganjem.
ESP je natančen in dovoli malo več veselja. Zavore so res fenomenalne - enostavno grabijo kot hudič. Notranjost je velik korak naprej od prejšnje verzije. Avto je tih kot v grobnici tudi med vožnjo preko 190 km/h - velik aplavz tukaj ker je to limuzina srednjega poslovnega razreda. Neravnine požira izvrstno, hkrati pa podvozje ni premehko. Motor je bil bolj uglajen in cifram navkljub ni bil očitno hiter in močan.
Nato sem probal še 175 KM verzijo. MOtor se tukaj vrti cca 1000 obratov višje, skoraj kot bencinar. Istočasno ga je bilo brezveze terat toliko višje, ker enostavno ni bilo učinka a.k.a. večjih pospeškov glede na 150KM verzijo
Resnici na ljubo sem precej več pričakoval glede na napisano v specifikacijah. Malce lenobno mi je delovalo vse skupaj in želel sem si precej več brutale v navoru. Preuglajeno mi je bilo vse skupaj. Skratka če že potem raje kupite 150 KM verzijo - cenejša je, pa razlike v vožnji je dejansko premalo.
Najbolj me je navdušil prostoročni sistem telefoniranja. Še nikoli nisem videl tako natančen voice recognition med ukazovanjem, pa tudi pogovor je tekel popolnoma brez šumov in natančno. Računalnik izvrstno loči med pogovorom in hrupom. Pogovarjal sem se praktično tako kot da bi človek sedel poleg mene
Sam sem vajen vožnje v Hyundai coupeju, ki je popolnoma drugče zasnovan avto od Lagune volan je precej bolj direkten motor bolj odziven šasija bolj čvrsta in odzivna, tampak glede na to komu je Laguna namenjena je izvrstna.
Moj klient so, pa so me povabili prejšnji teden na product testing.mstk je napisal/-a:kje si ti to že lahko testiral
Joie de vivre! je napisal/-a:
Mogoče pa nisi čutil brzine, si gledal kaj na števec?
Ko sem jaz vozil C6 z 200 in več konji, sem imel opbčutek da nikamor ne gre, potem pa sem pogledal na šipo in je bilo 180 od čuba.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov