smile4me je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:Če avtobus mal zakadi zadaj to še ne pomeni da onesnažuje več kot kakšen avto.Slide je napisal/-a:Vi se pritožujete čez M-e, AMG-je, RS-e...pa kaj je z vami? Malo poglejte čez okno en mestni avtobus, ko puha v zrak dim, ko manjša tovarna, pa ameriški "mestni avtomobili" z 5litrskimi osmaki pod pokrovi motorjev in 170konji...
Avtobus pomojem v enem letu spusti v ozračje toliko saj in strupenih plinov, kot moji avtomobili v 10 etih.
Pokaži mi en povprečen nov avtobus, ki v zrak spusti manj izpušnih plinov kot en povprečen nov avtomobil.
Naj ti olajšam...ne boš ga našel.
Pa pejt mal primerjat podatke o emisijah pri avtobusih in avtomobilih, kakorkoli boš obrnil, boš zelo težko primerjal. Mislim da vsi vemo kaj je mislil Slide - večji del avtobusov, ki se vozijo okoli nas, spustijo v ozračje ZNATNO več izpušnih plinov, kot en avtomobil.
Fantje, če primerjamo kolk CO2 se spusti danes z avtom v zrak in kolk se ga je spustilo pred 10 leti, je razlika ogromna. Za več kot 90%! Tele Euro norme se sicer nadaljujejo ampak kmalu proizvajalci ne bodo mogli več manjšat CO2-ja in bodo zato primorani vsi v serijski proizvodnji pobližje spoznati alternativne vire. Navadite se, da tud Ferarriji ne bodo šli večno na bencin, tud take čaka alternativa.
40 ljudi v enmu avtobusu onesnažujejo manj okolja kot pa 40 avtomobilov
kris je napisal/-a:Bi prej reku da ti nimaš pojma, ker je res kar so napisali, spet bmw ki je lep, ne pa skropocala ki so jih delali do zdaj s tem mislim (serjia 7,6,1 in pa serija 3 navadna od zadaj)
kris je napisal/-a:Bi prej reku da ti nimaš pojma, ker je res kar so napisali, spet bmw ki je lep, ne pa skropocala ki so jih delali do zdaj s tem mislim (serjia 7,6,1 in pa serija 3 navadna od zadaj)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov