tudi jaz sem skeptičen okrog izgleda... sicer vse manj, pa vendar... je pa res, da so vsi za ktere vem da so videli produkcijsko verzijo, bli jako pozitivno presenečeni in pravijo, da je avto izjemno markanten! in med njimi so tudi popolni die hard BMW fani!
kar se pa testa tiče.... ne znam francosko ampak logične so dve stvari! tak, kot je popolnoma nemogoče, da v švabskem cajtengu zmaga kak drugi avto (enkrat sem gledal en test v kterem je Vectra zmagala puga 407 zato, ker ma "lepši prtlažnik"), tak tudi francozeki ničkaj prikrito navijajo za svoje! roko na srce, pri njih dostikrat zmaga tudi kej drugega kot francozi ampak vseeno! vsak pač svojga konja hvali!
drugo kar je, je pa to, da je 607 avto dotičnega segmenta, ki
za oooogroooomno količino denarja manj , nudi enak motor kot C6 (pa tudi Jaguar S-Type) in opreme kot listja in trave! to isto ma tudi C6, vendar je treba veliko globje z roko v žep. pri nemcih pa moraš poleg tega, da so dragi, še fejst ožemat kasico prasico za opremo.... zato so v cajtengu pač pragmatično 607-ko razglasili za zmagovalca!
če bi recimo brali test v kterem bi Octavija nažgala Boro, Astro z ritjo in Focus sedana, bi blo pa vse ok....