Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

svetilnik
Uporabnik

Kraj: Istra

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 5:20 pm

kolesar je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Novi megane je lep, toda nebi rad preživel dneve in dneve po servisih...

a si ti bolan? ali se samo tolažiš ker ga ne boš mel?
in kaj je tako nezaesljivega na meganu? vse je odvisno kako se dela z avtom..
doma mamo dva megana II, pa samo redni servisi..

Lahko ga imam kadarkoli, celo razmišljal sem, da bi ga kupil spomladi(vsekakor ne takoj, ko bo prišel ven-zaradi možnih napak). Toliko popljuvani kot so francoski avtomobili... Priznam pa, da čakam novo mazdo3.
Kolesar, malo več kulture ti želim. ;)

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 5:24 pm

IcEm4n je napisal/-a:
Veyron je napisal/-a:Renault je dober avto za dobrga voznika.

aha, ni čudn pol, d je vozniška kultura v sloveniji taka, ker je to renojev :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sory, nism se mogu zadržat :lol: :D

Ja, ta je pa bila res močna. Lexus je pa za slabe voznike, še posebaj za slovence. :lol: :lol: :lol:

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 5:31 pm

Imel sem dva clijota-UŽAS! Mati je pol življenja vozila renaulte in, ko ji je pri prekipelo z nesposobnimi servisi in slabo kvaliteto se je odločila za Toyoto. Nikoli več ni bilo težav, in vse je rešeno! No, s katrcami, ko še ni bilo toliko financ, je bila zelo zadovolna.

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Sr nov 12, 2008 5:51 pm

svetilnik je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:

aha, ni čudn pol, d je vozniška kultura v sloveniji taka, ker je to renojev :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, ta je pa bila res močna. Lexus je pa za slabe voznike, še posebaj za slovence. :lol: :lol: :lol:

Sprav se na realna tla... Kok slovencu pa si lahko privošči lexsusa? Zato prevladujejo francozi, italiani, in vw golf!(ne bom reku nemci)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr nov 12, 2008 5:59 pm

svetilnik je napisal/-a:Imel sem dva clijota-UŽAS! Mati je pol življenja vozila renaulte in, ko ji je pri prekipelo z nesposobnimi servisi in slabo kvaliteto se je odločila za Toyoto. Nikoli več ni bilo težav, in vse je rešeno! No, s katrcami, ko še ni bilo toliko financ, je bila zelo zadovolna.

katero toyoto pa ma pa kateri servis je tako sposobn?
ker mamo že skoz probleme z toyoto rav4 staro 2 leti..
tak da je toyota pr men opravla, sploh za to ceno in ceno servisov..

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 6:01 pm

kolesar je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Imel sem dva clijota-UŽAS! Mati je pol življenja vozila renaulte in, ko ji je pri prekipelo z nesposobnimi servisi in slabo kvaliteto se je odločila za Toyoto. Nikoli več ni bilo težav, in vse je rešeno! No, s katrcami, ko še ni bilo toliko financ, je bila zelo zadovolna.

Tudi rav, odlična je.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 6:03 pm

svetilnik je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:

Tudi rav, odlična je.

Ne rečem, da je servis tako sposoben, ta rav ga ne potrebuje(razen osnovnega), ker je vse v odličnem stanju.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 6:05 pm

Veyron je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:

Sprav se na realna tla... Kok slovencu pa si lahko privošči lexsusa? Zato prevladujejo francozi, italiani, in vw golf!(ne bom reku nemci)

To sem malo tako navrgel, da se kdo prime. No, bom pa omenil mazdo, toyoto, hondo, golfa, danes pa tudi marsikaterega korejca.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 6:07 pm

Kolesar, pa ne mi rečt, da imata renault in peugeot ugodne cene za servise! Oskubijo te, njihovo delo pa je vprašljivo.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Sr nov 12, 2008 6:40 pm

svetilnik je napisal/-a:Kolesar, pa ne mi rečt, da imata renault in peugeot ugodne cene za servise! Oskubijo te, njihovo delo pa je vprašljivo.

ja ne vem pr renultu je servis na 30.000 km 130€, pr toyoti rav pa 400€ na 15.000km se pravi na pol manj km!!
s tem da nič ne zrihtajo na toyoti kar se jim naroči da kao ni uredu pa je pod garancijo..
toyota ni nič bolša kot renault..
take so vsaj moje izkušnje..

boris22
Nov uporabnik

Kraj: OBALA

Napisal/-a boris22 Sr nov 12, 2008 6:42 pm

Danes sem v schirocco temi napisal eno lepo sporočilo v kateri je bilo lepo napisano primerjava nemških avtov proti ostalim. S sporočilom sta se še dva z mano strinjala ter po 1 uri so vsem trem zbrisali sporočila, ker smo bili proti nemcem. Ne vem kaj se dogaja na tem forumu, vendar se mi zdi kot da so 2 tabora, tisti kateri zagovarjajo nemce proti ostalim. Na kratko bi samo napisal, da vsi avti se kvarijo, ne glede ali je to Audi, Renault ali Honda. V naši državi velja pri večini mentaliteta, če si kupil nemca je ok, vse ostalo je slabo. To mi gre najbolj na živce in iz principa ne kupim nemca. Seveda nisem rekel, da vsi razmišljajo tako. Nemci so estetsko meni najlepši avti, vendar so veliko precenjeni za tisto kar ponujajo. Zato naj si jih držijo. Če bi pa za isto ceno dobil avto z isto opremo ter motorjem, bi ga z veseljem kupil. Doma imamo renault clio 1.2 l 2002, modus 1.4 l 2007, ford fusion l 08, rover 200 l 98, punca ima audi a3 l 2004 ter VW boro l 2001 in nobeden od nas ni imel nobenih problemov samo redni servisi. Edino roverju je enkrat crknila črpalka za benzin. Poznam pa tudi nekaj ljudi, kateri imajo z istimi avti veliko problemov. Sodelavka je kupila novega megana, ter v prvem mesecu bila 3 krat na servisu, nato je kupila scenika ter je še zdej zadovoljna z njim. Ljudje ful posplošujete pri problemih, pa je dostikrat prisotno ne samo krivda na strani firme ampak lahko tudi vožnja posameznika, način servisiranja, vremenske razmere (sol na cesti pozimi pospešuje rjo)...Na kratko tisti kateri bo hotel istopati pred drugimi bo kupil nemca. Žal to marsikateri ne bo priznal. No pa naredimo en preiskus.
1.Ej sosed kupil sem novega audija a4. U to je pa makina. Audi je dober.
2.Ej sosed kupil sem sem mazdo 6. Mazdo kaj je že to???
To govorim za povprečnega prebivalca, ne za nas ker prebiramo vsak dan avto-moto novice. Skratka 100 ljudi 100 čudi in prav je tako, ker če ne bi se vsi vozli samo z enim modelom. :D
Pa upam, da bo vsaj tukaj moj sporočilo zdržalo več kot en dan. :D Zjutraj sem se res potrudil vendar zdej se mi ne da. Pa brez zamere :D :D
Zadnjič spremenil boris22, dne Sr nov 12, 2008 6:49 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

svetilnik
Uporabnik

Napisal/-a svetilnik Sr nov 12, 2008 6:43 pm

kolesar je napisal/-a:
svetilnik je napisal/-a:Kolesar, pa ne mi rečt, da imata renault in peugeot ugodne cene za servise! Oskubijo te, njihovo delo pa je vprašljivo.

ja ne vem pr renultu je servis na 30.000 km 130€, pr toyoti rav pa 400€ na 15.000km se pravi na pol manj km!!
s tem da nič ne zrihtajo na toyoti kar se jim naroči da kao ni uredu pa je pod garancijo..

No, vsak ima svoje izkušnje. Toda statistika pokvarljivosti marsikaj pove.

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Napisal/-a skopusnik Sr nov 12, 2008 7:11 pm

to je tema o renault MEGANE in SCENIC. ne pa o tem, kateri avti se kvarjo pa kateri ne pa kater je bolši pa kaj si lahko slovenci prvoščjo pa kaj ne pa zakaj prevladujejo francozi pa makaronari pa Golfi pa ne vem kaj še!!!! :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Uporabniški avatar
smile4me
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a smile4me Sr nov 12, 2008 8:20 pm

svetilnik je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:

jst bi rad vidu te statistike...
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr nov 12, 2008 9:28 pm

svetilnik je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:

Ti si pa hecn :) Si gledal novejše statistike? :D
Slika

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Napisal/-a kolesar Sr nov 12, 2008 9:40 pm

kak mi je noter lep :!:

off: teh slikc pa ne znam zmanjšat.. a se dajo kak če so direkt z neta prilepljene?

Uporabniški avatar
jack86
Uporabnik

Kraj: Dolenjska

Napisal/-a jack86 Sr nov 12, 2008 10:33 pm

Notranjost je no.1 Lepo so se potrudili pri končni podobi števcev in cele armaturne plošče. Mislm da bo pravi užitek sedet za volanom tega megančka

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Če nov 13, 2008 7:49 am

Notranjost je v tej različici kar prijetna - verjetno je to "višja" oprema. Prav tako mi je trivratni zelo všeč. Bojim pa se, da ne bo dosti cenejši od Golfa.

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Če nov 13, 2008 8:09 am

lep je, samo morda mi je 307 bolj všečen. sploh bel...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov