Danes sem v schirocco temi napisal eno lepo sporočilo v kateri je bilo lepo napisano primerjava nemških avtov proti ostalim. S sporočilom sta se še dva z mano strinjala ter po 1 uri so vsem trem zbrisali sporočila, ker smo bili proti nemcem. Ne vem kaj se dogaja na tem forumu, vendar se mi zdi kot da so 2 tabora, tisti kateri zagovarjajo nemce proti ostalim. Na kratko bi samo napisal, da vsi avti se kvarijo, ne glede ali je to Audi, Renault ali Honda. V naši državi velja pri večini mentaliteta, če si kupil nemca je ok, vse ostalo je slabo. To mi gre najbolj na živce in iz principa ne kupim nemca. Seveda nisem rekel, da vsi razmišljajo tako. Nemci so estetsko meni najlepši avti, vendar so veliko precenjeni za tisto kar ponujajo. Zato naj si jih držijo. Če bi pa za isto ceno dobil avto z isto opremo ter motorjem, bi ga z veseljem kupil. Doma imamo renault clio 1.2 l 2002, modus 1.4 l 2007, ford fusion l 08, rover 200 l 98, punca ima audi a3 l 2004 ter VW boro l 2001 in nobeden od nas ni imel nobenih problemov samo redni servisi. Edino roverju je enkrat crknila črpalka za benzin. Poznam pa tudi nekaj ljudi, kateri imajo z istimi avti veliko problemov. Sodelavka je kupila novega megana, ter v prvem mesecu bila 3 krat na servisu, nato je kupila scenika ter je še zdej zadovoljna z njim. Ljudje ful posplošujete pri problemih, pa je dostikrat prisotno ne samo krivda na strani firme ampak lahko tudi vožnja posameznika, način servisiranja, vremenske razmere (sol na cesti pozimi pospešuje rjo)...Na kratko tisti kateri bo hotel istopati pred drugimi bo kupil nemca. Žal to marsikateri ne bo priznal. No pa naredimo en preiskus.
1.Ej sosed kupil sem novega audija a4. U to je pa makina. Audi je dober.
2.Ej sosed kupil sem sem mazdo 6. Mazdo kaj je že to???
To govorim za povprečnega prebivalca, ne za nas ker prebiramo vsak dan avto-moto novice. Skratka 100 ljudi 100 čudi in prav je tako, ker če ne bi se vsi vozli samo z enim modelom.
Pa upam, da bo vsaj tukaj moj sporočilo zdržalo več kot en dan.

Zjutraj sem se res potrudil vendar zdej se mi ne da. Pa brez zamere