In nekoliko spremenjena xR varjanta

http://img266.imageshack.us/img266/9859 ... 013xr2.jpg
Veronika.borghesi je napisal/-a:Pri ceni se večina zapiči le v uvodne številke s cenika! Nihče med tistimi, ki pišejo, da stane cee'd toliko kot golf, pa si ne ogleda del cenika z navedenimi popusti v obliki Jockerjev. Šele nato, ko vse skupaj sešteješ in nato odšteješ od uvodne cene, dobiš pravo sliko.
IcEm4n je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a:Pri ceni se večina zapiči le v uvodne številke s cenika! Nihče med tistimi, ki pišejo, da stane cee'd toliko kot golf, pa si ne ogleda del cenika z navedenimi popusti v obliki Jockerjev. Šele nato, ko vse skupaj sešteješ in nato odšteješ od uvodne cene, dobiš pravo sliko.
Potem pa me razsvetli, da ne bom v temi taval, kako nej z Jokerji (kjer se nekateri med sabo izključujejo) pridem do takega popusta - cca. 1600€ pri ex style (katerega sem dal link)?
Veronika.borghesi je napisal/-a:Pri ceni se večina zapiči le v uvodne številke s cenika! Nihče med tistimi, ki pišejo, da stane cee'd toliko kot golf, pa si ne ogleda del cenika z navedenimi popusti v obliki Jockerjev. Šele nato, ko vse skupaj sešteješ in nato odšteješ od uvodne cene, dobiš pravo sliko.
srcnik je napisal/-a:Pa a ne morate te veronike že skenslat dol s foruma, ker je tak dosadna/dosadn, da se mi kia že zamerja![]()
Sam zato ker je kao ženska, pa so vsi modi gentlemeni, pa jo prenašajo (tak k doma)
Ontopic:
Men je pri kii najbolj moteče, da lahko opremo naročiš le v paketih, npr. če hočeš avtomatsko klimo, morš ex style vzet itd...
Ne vem zakaj ne ponudijo več konfiguracije, glede na to, da delajo avte v evropi in ne rabijo dolgo za dostavo vozila?
MBtouran je napisal/-a:1.6 gdi pa je cca 16.000€. Zanimiva cena ce ni nuje po dizlu. Za dizla pa imajo sedaj "akcijo" z maxx opremo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov