splash je napisal/-a:aja, pa še tole sm pozabu povedat prejle.
motor je biu 1.2 65km, len ko svinja, žrl je pa 12,5 l po računalniku.
Drugič dej v četrto na avtocest :P
_WeSt_ je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:
En pomembnejši minus tega avta pa sta po mojem volanski mehanizem in predvsem menjalnik. Slednji je zatikajoč in počasen, poleg tega pa imaš dejansko občutek, da ti bo ostal v roki.... žal. Kar se pa tiče volana, pa ima veliko bolezni, ki so jih marsikje na električnih volanih že popravili. Govorim predvsem o nobčutljivosti (neravnine na cesti volan obdrži zase), poleg tega pa se nekje med 30 in 50 km/h občutno in takoj zelo utrdi in zopet ni ta pravega filinga. Vem, da ima več avtov tovrstno težavo (prejšnji Clio), vendar sem upal, da bodo pri novem Cliu to poštimali. Moram pa poudariti, da je volan odličen za parkiranje.
Hm... enkrat avto pelješ pa si že odločno prepričan v to??? moja mati ga je kupla pa sem se že ene 5 krat pelal pa ni nič res o čem ti govoriš no glede volana mogoče...sicer pa imam jaz prejšni model cliota pa je tale novi dosti bolši glede prestavne ročice je na novem full vredu ker so kratke pa občutek da ti bo ostal v roki to ni res... glede volana sej že pri prejšnem cliotu se volan avtomatsko strdi ampak občuti se pa ne vem kak nena aja pa na novem cliotu volan ni nacentriran oz nekaj z optiko narobe tak da volan ne stoji ravno ko se v bistvu pelješ ravno... pač powem da ni vse res kaj govoriš...
LP
metallic je napisal/-a:Don, kater avto vozš? Men se zdi, da si ti mal preveč navajen na tvojga bavarca. Wink V tem razredu trenutno (pomoje) ni bolšga avtomobila. Cool
Splash, neutečenost+teranje v velike obrate ni glih uredu za porabo. Wink Je pa itak prešvoh... 65 konjev za 1.1t... Rolling Eyes No, za ate pa mame je dobr ne.
Škoda je za električni servovolan, ki ob nižjih hitrostih okoli sredinskega območja daje nenaraven občutek. Pri hitrejši vožnji otrdi, a tudi takrat ni izdelek, s katerim bi avto res lepo čutili v rokah. Grajam še ročico petstopenjskega menjalnika, ki ne teče gladko, še posebno pri pretikanju iz tretje v drugo prestavo.
...a očitno so ti standardi posredi tudi pri najslabšem delu avtomobila: volanskem obroču. Ne da se ga nastaviti po globini, je prevelik in še vedno postavljen preveč položno. Električna pomoč servoojačevalniku je zbegana in povsem nepredvidljiva.
Tinček je napisal/-a:Ja kako pa pol komenteraš FIATOV city, ki ga nihče ne graja?
To se mi zdi kr neki da za vsako ceno zagovarjate nek avto, ki je pač od ferme, ki jo vi favorizirate. Pol so pa take fore, da mate v podpisu 15 različnih logotov te znamke, pa razlagate, da ne favorizirate neke znamke, pogosto pa se komentira avtomobile zgolj na podlagi slik.
Tinček je napisal/-a:Ja kako pa pol komenteraš FIATOV city, ki ga nihče ne graja?
To se mi zdi kr neki da za vsako ceno zagovarjate nek avto, ki je pač od ferme, ki jo vi favorizirate. Pol so pa take fore, da mate v podpisu 15 različnih logotov te znamke, pa razlagate, da ne favorizirate neke znamke, pogosto pa se komentira avtomobile zgolj na podlagi slik.
M|t3k je napisal/-a:Jaz ne vem od kod vam trdi volan in nenatančen.
Jaz sem kupil tega cliota pred 14 dnevi, je pa 1.4 dynamiq in sem zelo zadovoljen z njim.
Volan pa je kolker se mene tiče super. Volan je kr fajn mehek, prvič ko sem ga vozil se mi je celo premehek zdel. Nimam nobenih problemov z njim.
Edino kar me moti je njegovih 1220 kilogramov (vsaj toliko piše v prometni) in zato tistih 98KM ne pride do izraza. Ampak to še zdaleč ni argument da je mašina lena. Pri taki kilaži ne more bit drgač. Pa pije malonkost preveč. To pa je tudi vse. Pri notranjosti ne vem kaj vas moti, ima vse kar rabi in to ima vse pregledno urejeno.
To je vsaj moje skromno mnenje, ki vozim tega cliota že 2 tedna.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 20 gostov