Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' To maj 30, 2006 3:22 pm

metallic je napisal/-a:dobr, kva je zdej s tem avtom? Predstavljen je bil že 142 let nazaj, pa še ni naprodaj... wtf? :?

a imaš naročenega? :P
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a metallic To maj 30, 2006 3:49 pm

Ne glih... :oops:
Sam tko se mi zdi čudn, k tok cajta mečkajo s tem avtom. Bo že zastarel ratu, predn bo pršu v salone... :-P

Uporabniški avatar
CERES
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a CERES To maj 30, 2006 4:49 pm

metallic je napisal/-a:Ne glih... :oops:
Sam tko se mi zdi čudn, k tok cajta mečkajo s tem avtom. Bo že zastarel ratu, predn bo pršu v salone... :-P

Sam to je res....res že nekaj mečkajo s tem avtom :roll: Itak avto bo po 5 letih star in ga bojo mogli obnoviti :roll: Gotovo mislijo da bodo zdej dali tak avto da bo zdržal ene 8 - 9 let brez izboljšav :?: Se pa precej motijo :roll:

Glede oblike je malo čudn zadnji del, notranjost ne dvomim da ne bi bila super ;) Bomo vidl k bo prišel da vidimo kakšne izboljšave ima in kako zgleda v živo :)

Lp
remember: it can always get worse!

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To maj 30, 2006 5:20 pm

Ja načeloma so še za 3 mesece prestavili stvar ker jih je francoska vlada toliko naročila, da jih menda 3 mesece zdaj samo za njih delajo...

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P To maj 30, 2006 5:48 pm

Na citroenovem forumu lahka preberete vse o tem avtu, so ga vozl s KP tablicami, mnda izpolnjuje vse pričakovanje, predvsem 2.7HDI bitrubo.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To maj 30, 2006 9:28 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:Totalno jebačka reklama v Nemčiji:
http://www.citroen-presse.de/servlet/PB ... index.html

Reklama je odlična!

lp, mm

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jun 01, 2006 2:14 pm

Walker_P je napisal/-a:Na citroenovem forumu lahka preberete vse o tem avtu, so ga vozl s KP tablicami, mnda izpolnjuje vse pričakovanje, predvsem 2.7HDI bitrubo.

Kaj to pomeni da izpolnjuje vsa pricakovanja? Da se je ze pokvaril?

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jun 01, 2006 2:22 pm

Cyrus je napisal/-a:
esem je napisal/-a:To je pač revija, ki pri automobilu poudarja to, kako se pelješ (francoski pristop), ne pa, kako pelješ (nemški). Sicer pa Citroen C6 v večini preizkušanj v raznih revijah precej hvalijo - med drugim tudi v Autobild in v Topgear.

Ja samo dvomim, da se v Audiju, Bmwju kej slabše pelješ kot pri kakem Peugeotu (da o Merzedezu ne govorim). Za C6 niti ne morm dat komentarja, ker ga niti vidu nism.

Jst cist verjamem da se je v c6 udobno peljat (bol kot v mercedesu). To je pa edino kar ta avto nudi za zelo visoko ceno.

(glede mercedesa ti lahko kirkol clan moje familije pove da se v s80ki(2000) za 9mio bols peljat kot v e-klasi (2004) za 16)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe jun 02, 2006 10:27 am

:P Hajduk... pravijo, da se še ni... kar se mašine tiče se bo kvaru verjetno tolko kot veliki Jaguarji, ker gre za enake mašine iz istega proizvodnega traka. to sicer ni bog ve kaka garancija, ampak pri debatah o tavelkih Jagih se običajno ne zataknemo najprej v šrot in pokvarljivost, kot se običajno pri Citroenu...

sicer pa... kateri razlogi (poleg tega, da si ga pač lahko privoščiš) pa sploh so za nakup takega avta? prestiž, udobje ki ga tak avto nudi in izstopanje iz povprečja.... ne mi rečt, da se jih kupuje kot naložbo... tudi neprikosnovenim švabom pade cena takoj, ko jih pripelješ iz trgovine. in tisti ki si kupuje ganc novi BMW5 si ga že ne kupuje zato, ker bo na njem zgubu manj denarja....

C6 špila na dve karte! na to, da je skoraj nedosegljivo udoben in na to, da je v osnovnem pristopu, od dizajna naprej, popolnoma drugačen od nemških tekmecev. glede na to, da ma A6 že skorej vsak drugi mesar in privatnik, bo tudi ta vrsta individualnosti pomembna za potencialne kupce.

še zmerej sem pa mnenja, da bi lahko mel nižjo ceno al pa, za ta dnar, vsej malo manj koncernskih sestavnih delov po armaturi...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So jun 03, 2006 12:35 am

HajdukS je napisal/-a:Kaj to pomeni da izpolnjuje vsa pricakovanja? Da se je ze pokvaril?

Mazda je preko Forda dobila HDI motorje in ne bodi len, so jih šli spreminjat. Rezultat? Vpoklic Mazd 5 in 6 zaradi odvijanja senzorja na odmični gredi. Toliko o namišljeni superiornosti japonske tehnike!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So jun 03, 2006 1:42 am

esem je napisal/-a:
HajdukS je napisal/-a:Kaj to pomeni da izpolnjuje vsa pricakovanja? Da se je ze pokvaril?

Mazda je preko Forda dobila HDI motorje in ne bodi len, so jih šli spreminjat. Rezultat? Vpoklic Mazd 5 in 6 zaradi odvijanja senzorja na odmični gredi. Toliko o namišljeni superiornosti japonske tehnike!

Naj še to dodam, da japonskih avtomobilskih proizvajalcev, zaradi sprememb v ne tako oddaljeni preteklosti, ne gre obravnavati v paketu, ker se to zdi nesmiselno.

lp, mm

Uporabniški avatar
ShowDown
Novinec

Napisal/-a ShowDown So jun 03, 2006 8:11 am

Tudi jaz sem videl kolko problemov je zadnji čas imela mazda in toyota. Mazdini dizli kar crknejo.

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] So jun 03, 2006 12:19 pm

drugmirko je napisal/-a:C6 špila na dve karte! na to, da je skoraj nedosegljivo udoben in na to, da je v osnovnem pristopu, od dizajna naprej, popolnoma drugačen od nemških tekmecev. glede na to, da ma A6 že skorej vsak drugi mesar in privatnik, bo tudi ta vrsta individualnosti pomembna za potencialne kupce.

še zmerej sem pa mnenja, da bi lahko mel nižjo ceno al pa, za ta dnar, vsej malo manj koncernskih sestavnih delov po armaturi...

Tele besede najlepše povzamejo oceno tega avta.
Let there be rock!

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So jun 03, 2006 5:56 pm

Ja jst bi meu A6, pa če ga ma vsak delavec in prodajalec... razlog pa da jih je tok je pa da dajo v 10+ mil. vreden avto 2.0 TDI, in ga ponudijo za izpod 9 mil.

To lahko naredi tudi Citroen z C6, pa še vedno mislim, da ga ljudje nebodo tako radi kupovali. 2 glavna razloga: oblika lahko dosti ljudi odvrne od nakupa, in pa citroenova "zgodovina zanesljivosti" skupaj z vlko ceno

Sam ob teb Hajduk sm se pa nasmeju :rofl
-brez zamere citroenarji

PS. - jst sm avto (v nemčiji) že vidu na cesti :!: in sm mislu da ga že prodajajo
Slika

maniaxxx

Napisal/-a maniaxxx So jun 03, 2006 6:04 pm

ja v audija a6 dajo 2.0 tdi motor ja...sam če pa ga opremiš je pa 13 miljonov :P ..pa nekak sem v sloveniji videl enga a6 2.0 tdi pa cel kup 3.0 tdi...le zakaj? ;)

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage So jun 03, 2006 6:37 pm

...nekaterim pač Citroënova filozofija seže v srce, drugim ne pomeni nič ali pa jo preprosto ne razumejo.

lp, mm

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter So jun 03, 2006 7:13 pm

maniaxxx je napisal/-a:ja v audija a6 dajo 2.0 tdi motor ja...sam če pa ga opremiš je pa 13 miljonov :P ..pa nekak sem v sloveniji videl enga a6 2.0 tdi pa cel kup 3.0 tdi...le zakaj? ;)

Nisi dobro pogledal :P
Slika

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Ne jun 04, 2006 12:06 pm

Kar naj ostane tako, v nobenem primeru nočem, da bi vsak mizar vozil Citroëna. Oni naj imajo audije, latino loverji alfe, kmetje folcvagne, penzionisti ople, vsi po malem Citroëne in svet bo ostal zanimiv.

LP,
Joie

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Ne jun 04, 2006 12:17 pm

Sem videl C6 3 dni nazaj v Ljubljani za Bežigradom s Kopersko tablico. Je blo pa bolj na hitro in si ga nism mogu ravn dobr ogledat. Enkrat bi si želu predvsem peljat s takim avtomobilom ker me res zanima kako je z udobnostjo, da enkrat to doživim :) Drgač pa C6 cilja na povsem drugačne kupce, upejmo samo da mu rata in da ne bo večinski del prodanih avtomobilov namenjen za njihovo vlado :)

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne jun 04, 2006 8:10 pm

Tomcatter je napisal/-a:Ja jst bi meu A6, pa če ga ma vsak delavec in prodajalec...

jaz pa C6.... to je tak ko pr babah....tebi se dopadejo ritaste, meni pa joškate! (al pa obratno, da me nebi blo narobe razumet :P ) in hvala bogu, da je tak! bi pa biu na svetu en hud dolgcajt, če bi se vsem dopadel sam en avto....

pa nič ti ne zamerim, Hajduku sem se tudi jaz nasmejal, ko sem prebral... in tudi ta "prislovična" pokvarljivost Citroenov me nič ne moti. mene še noben ni jebal, pa tudi žlahte ne. je pa soseda zelo grdo! sem pa danes po dolgem cajtu spet naredu ene 230 km z A4 od moje.... me je tak prebutal po teh naših luknastih in razritih cestah, da se mi je še kak kolcalo po Citroenovi hidravliki iz grdoplastičnga in šlampastega C5....
živeo drugmirkooooo!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov