Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To apr 13, 2010 6:52 pm

Mah jebeš dobre ocene, tole me je malo zaskrbelo;
But - and it’s a big but for an Alfa Romeo - the sparkle’s missing. Previous generation Alfas have been flawed but undeniably characterful to drive. The Giulietta turns the brand’s personality on its head, dishing up a very impressive and competent driving experience that doesn’t really have you gagging to go back.

159 je dobivala precej povprečne ocene (razen pri Top Gear), pa ko se dejansko pelješ v njej res navduši...
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth To apr 13, 2010 7:14 pm

Bella macchina :vrum :vrum :tomidelej: :tomidelej:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing To apr 13, 2010 7:20 pm

Zunanjost je simpatična, notranjost razen sedežev je pa za kozlat. Mislim armaturka je kot v fiatu 500 :roll:

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth To apr 13, 2010 8:13 pm

mihaing je napisal/-a:Zunanjost je simpatična, notranjost razen sedežev je pa za kozlat. Mislim armaturka je kot v fiatu 500 :roll:

... to pomeni retro, kar je pa po moje veliko lepše kot pri podobnih izdelkih nemških koncernov. 8)
Fiat klub Slovenija

Uporabniški avatar
ALIEn3001
Novinec

Napisal/-a ALIEn3001 To apr 13, 2010 8:18 pm

Notranjost tudi meni ni nič posebnega po slikah, bomo videli v živo... Vsekakor pride QV v poštev, počasi sem čedalje bolj navdušen, bo treba še par resnih testov pogledati.
James May: I preffer this (AR 159) to the BMW 3-series :)

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ To apr 13, 2010 8:23 pm

Na splošno mi je ušeč ... še posebi ''4 peresna'' ... sam da ne bo cena preveč zasoljena ...

LP
Matej
Getting so drunk, the paramedics find blood in your alcohol stream. :D

''... the last time I had this much fun, some furniture got broken ...'' by J. Clarkson

Uporabniški avatar
Drager
Stalni uporabnik

Napisal/-a Drager To apr 13, 2010 8:40 pm

Armaturka je nora. sploh sredinski del (zračniki).
Upam da bo nekega dne nadomestila mojo 147. ;)
Ne vozi hitreje kot tvoj angel varuh lahko leti.
http://www.sina-logatec.si/

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard To apr 13, 2010 8:45 pm

Zunanjost je res dobra, notranjost (zgolj desno od volana) pa preveč spominja na BMW 3, kar je slabo, je pa še vedno precej precej manj dolgočasna.

Uporabniški avatar
carloabarth
Uporabnik

Napisal/-a carloabarth Sr apr 14, 2010 6:19 am

Fiat klub Slovenija

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Sr apr 14, 2010 3:14 pm

noro, lepotica in pol !

samo z ceno naj ne pretiravajo pa bo, ampak močno dvomim da bo cena med normalnimi...

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr apr 14, 2010 3:45 pm

Cena je nenormalno nizka za tak avto, saj avto stane mogoče malenkost več kot Golf, je pa konkurenca Audiu A3, tako da nehajte že enkrat jamrat s to ceno, in najprej naredite primerjavo z drugimi avti v tem razredu.

Andraz3d
Novinec

Napisal/-a Andraz3d Sr apr 14, 2010 4:11 pm

ce je boljsa od golfa, potem si tako ceno zasluzi.

sicer sem alfa fen v krvi, ta dizajn mi naceloma ni glih prevec vsec, ampak bom pustil soditi, ko rec vidim v zivo. Bolj me skrbi to, ali bo rec boljsa recimo od golfa. Gre mi tezko iz jezika, ampak golf 6 je prekleto dobr avto kar se voznih lastnosti tice, funkcionalnosti dizajna... kvaliteta izdelave pa je itak vedno bila top v tem razredu.

alfa, torej, ne razocarat pri agilnosti, pri kvaliteti sedezev in s kaksno kretensko dizajnersko perverzijo. Ne pricakujem, da bo on pair z golfom kar se kvalitete izdelave tice, ampak so se tudi italjani zelo popravili zadnje case, tako da tudi s tem ne bi smelo bit problemov.

res si zelim, da avto uspe. Ampak bo tezko.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Sr apr 14, 2010 4:51 pm

lizard je napisal/-a:Cena je nenormalno nizka za tak avto, saj avto stane mogoče malenkost več kot Golf, je pa konkurenca Audiu A3, tako da nehajte že enkrat jamrat s to ceno, in najprej naredite primerjavo z drugimi avti v tem razredu.

če je to mišljeno zame potem mi je žal da ne razlikuješ jamranja in pa tistega kar sem jaz napisal. ker ni niti malo podobno jamranju. Namreč še vedno je cena tista ki največkrat odtehta nakup avtomobila.

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany Sr apr 14, 2010 4:52 pm

In spet primerjava z golfom. Kaj ta avto je zlata vreden ali kaj?.

:D

Uporabniški avatar
lizard
Moderator foruma

Napisal/-a lizard Sr apr 14, 2010 5:19 pm

Andraz3d je napisal/-a:ce je boljsa od golfa, potem si tako ceno zasluzi.

sicer sem alfa fen v krvi, ta dizajn mi naceloma ni glih prevec vsec, ampak bom pustil soditi, ko rec vidim v zivo. Bolj me skrbi to, ali bo rec boljsa recimo od golfa. Gre mi tezko iz jezika, ampak golf 6 je prekleto dobr avto kar se voznih lastnosti tice, funkcionalnosti dizajna... kvaliteta izdelave pa je itak vedno bila top v tem razredu.

alfa, torej, ne razocarat pri agilnosti, pri kvaliteti sedezev in s kaksno kretensko dizajnersko perverzijo. Ne pricakujem, da bo on pair z golfom kar se kvalitete izdelave tice, ampak so se tudi italjani zelo popravili zadnje case, tako da tudi s tem ne bi smelo bit problemov.

res si zelim, da avto uspe. Ampak bo tezko.

No ja, če se vsedemo iz Alfe 159 v Passata je v notranjosti konkretna razlika v prid Alfe (pač ljudski avto proti premium avtu). Zakaj ne bi bilo še tako med Golfom in Giulietto? Kar se pa lege in agilnosti tiče pa je Alfa vedno bila top, in tu se ni treba nič za bat.

Še vedno pa Golfa ne bom nikoli direkt primerjal z Giulietto, ampak bom to počel z Audijem A3, ker Golf nimu tu kaj iskat. Kot primerjavo cen sem prej navedel Golfa zgolj zaradi tega, ker velja za najdražjega neprimijskega predstavnika razreda, Giulietta pa je med premium produkti ravno v začetku (cenovno seveda) ob Volvu C30, BMW 1-ki, Audiju A3, Lancii Delti,... Ker Giulietto samo pogledaš in ti ej takoj jasno, da nima kaj iskati med Golfi, Bravoji, Megani, Focusi, Astrami,...

To je to.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr apr 14, 2010 6:10 pm

Lepa je.

Je premium ali si želi biti premium. Hmmm ;)

Uporabniški avatar
_BiStRi_
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a _BiStRi_ Sr apr 14, 2010 6:29 pm

simply je napisal/-a:
Je premium ali si želi biti premium. Hmmm ;)

Če pobrskaš po Alfini zgodovini si boš hitro sam odgovoril ;)
555

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr apr 14, 2010 6:35 pm

pa je alfa le dobila nekaj nemškega pridiha... nemški volan - bmw :lol:

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Sr apr 14, 2010 10:01 pm

V kakem smislu BMW? Vizualno je volan skoraj isti kot v Grande Puntu, kar mi je osebno največji minus Giuliette. Ne ker bi bil grd, ampak ker ni dovolj drugačen.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov