meh... bi se kar strinjal z Lignageom... ta farbovita svetleča plastika v DS3 je tudi meni ena čehijada...
res dobri sta samo tisti dve "polprosojni"... bež, z globinskim drobnočrtkastim rastrom iz C3 exclusive in lakirana z vzorcem fake karbona v DS3! sprejemljiva je še črna in pogojno mogoče še bela... vse ostale: bordo, botičeli, rumene, srebrne ipd pa so rahlo neokusne! v barvo in teksturo!
poleg tega mi pa ni jasno ZAKAJ v DS3 niso vse narejene tako, kot tista v ekskluziv C3?! tista ima "globino"... pod nekaj milimetri "laka" se nahaja v blagi raster obdelana plastika... vsi DS-i bi morali met tako "globinsko" plastiko o armaturi, saj so ja bolj "premium" od navadnega, plebejskega C3! da o neskončnih možnostih 3D printa pod "lakom" niti ne govorimo! lahko bi "personificirali" do mile volje in veselo služli dodatni keš... vse kar bi blo treba je samo menjat matrice "tatoojev" na štanci za plastiko armature... in če smo že pri služenju dodatnega keša... za koga boga se tiste lepe plastike iz C3 exclusive ne da dobit v DS3 niti za doplačilo?!?!
evo, tole....:

link na zie large one, če slučajno ne pusti linkat fotk ali če se "tridimenzionalnost" ne vidi zadosti

:
http://www.netcarshow.com/citroen/2010- ... per_3a.htm....je vsaj meni MILJONKRAT lepše in bolj "posh" od "polne" plastike, ne glede na to, koliko je ta svetleča in zloščena! tale zgoraj že na sliki zgleda dobro! da ne govorimo, da je v živo, ko dejansko v 3D vidiš globino laka in teksture, cela stvar videt še vsaj 27x bolje

!