Jože20 je napisal/-a:Ni čudno da se ne prodaja golf,
Jože20 je napisal/-a:Js sm si tudi pogledal novo Astro od blizu včeraj in je kar lep kos pleha. Je pa verjetno najlepša v svoji klasi, GTC-jka bi znala bit huda.
Tattoo- je napisal/-a:Jože20 je napisal/-a:Js sm si tudi pogledal novo Astro od blizu včeraj in je kar lep kos pleha. Je pa verjetno najlepša v svoji klasi, GTC-jka bi znala bit huda.
A ni to Megane?!![]()
![]()
Jože20 je napisal/-a:Pr nas je prodaja Golfov zelo slaba, za internacionalo me pa praktično briga.
Jože20 je napisal/-a:Boš reku da je dobra, glede na 5. generacijo kateri recimo po prodaji Megane sploh ni mogel konkurirati? In ja za Golfa, je ta prodaja kar slaba in hvala bogu da je, še slabša bo, ker so ljudje končno k pameti prišli.
Go go vse razn golfa
Jože20 je napisal/-a:Boš reku da je dobra, glede na 5. generacijo kateri recimo po prodaji Megane sploh ni mogel konkurirati? In ja za Golfa, je ta prodaja kar slaba in hvala bogu da je, še slabša bo, ker so ljudje končno k pameti prišli.
Go go vse razn golfa
mihaing je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:@tomzzi
imaš zadaj pomik stekel?
Ne ni elekrični. Itak pa mi je to zadnja stvar katero bi nucal. Se ne obremenjujem s tem kaj preveč.
Ni blem, samo me zanima ali je sploh možno dobiti zadnji pomik stekel?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov