King1 je napisal/-a:BoneS je napisal/-a:King1 je napisal/-a:
Nihče ne govori o iber stroju in o najboljših v razredu ampak o menjalniku. Ko nekdo, ki ima drugo znamko in sovraži vw zaradi tega, ker ga je kupil rabljenega in zgonenga mi dvigne pritisk na 200+. Ampak važno, da je kriv avto in ne on, ki je taka j***a kupil. A njegova znamka še vedno na polno fura 5. stopenjske menjalnike v bencincih. To pa je kul a ne?
lp
To je name letel aneda? Kaksna zagotovila pa mi das, da tudi, ce bi kupu novo nemsko jajco, nebi crknla elektronska loputa, KI NIMA NBENE VEZE, al je biu avto gonjen al ne? Dobr sam ves, da so pri teh avtih crkvali bloki+tubine, kar meni NI CRKNLO. Je pa zato vse druga. Webasto ma veze s tem, kolk je biu avto gonjen? Se za info: kupu sm dve let star avto, ne 6, ne 10 in ne od privat prodajalca. Pac pa od avto hise.
Za konc pa sam se to: ocitno ene boli, da drugi ne maramo holcerjev. Vsakmu svoje. Raj mam 5 prestav, pa da pije avto8+ in me prpelje se kam drgam kot le do mehankarja.
Ne prjatu to ni letelo nate ampak na drugega uporabnika, ki se bo 100% takoj najdu v mojem prispevku. O ostalem delu tvojega prispevku pa sva že predebatirala in nima smisla, da se o tem pogovarjava po netu.![]()
lp
Se opravicujem potem.
Spreglejte moje izlivanje zolca

p.s. A si zdrau tastar? no js nism