Marek_ je napisal/-a:Prihodnje leto prideta cee'd "GTI" in pro_cee'd "GTI"
http://thekoreancarblog.com/2012/08/kia ... le-rumors/
Zgleda obetavno.
lp
Marek_ je napisal/-a:Prihodnje leto prideta cee'd "GTI" in pro_cee'd "GTI"
http://thekoreancarblog.com/2012/08/kia ... le-rumors/
Gosic je napisal/-a:Optima bo v kratkem na voljo v hibrid izvedbi. Na Kmagu jo že imajo. Bo pa 110kW bencinski motor + 30kW elektro.
Lignage je napisal/-a:uau, zadaj je skoraj tako lep kot da bi bil šele samo koncept...
Gosic je napisal/-a:Me prav zanima, če bodo že v 'štartu' ponudili T-GDI-a. Pri novemu Santa feju še vedno rinejo GDI-ja in pa 'zastarelega' 2.2 CRDI-a z 200 PS. Toliko o tem, da naj bi bil ta motor osvežen na 225PS. Sicer pa ta ''grill'' skozi zadnje ( meglenke? ) zgleda hudo ogabno. Spredaj pa je vrhunski. Zadek pa pač... Petru podobno. Mislim da Kia še nima modela, ki bi imel nek zelo prepričljiv zadek.
tomzzi je napisal/-a:Tokrat so ga pa zaj#bali!
tomzzi je napisal/-a:Moram pa še nekaj omenit. Zadnjič sem sedel v Ceed-u. Novem. Sem vse dobro pretipal in si ogledal avto do najmanjše podrobnosti.
Če sem od ogleda i30 odšel z mešanimi vtisi me je novi Ceed bolj prepričal!
drugmirko je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:Tokrat so ga pa zaj#bali!
eh, mislim, da bo v živo tole zgledalo zelo v redu in da bo v primerjavi z njim sedanji nenadoma ratal kar malo "škatlast" in "star"...
tomzzi je napisal/-a:Moram pa še nekaj omenit. Zadnjič sem sedel v Ceed-u. Novem. Sem vse dobro pretipal in si ogledal avto do najmanjše podrobnosti.
Če sem od ogleda i30 odšel z mešanimi vtisi me je novi Ceed bolj prepričal!
hja... mogoče je pa problem v tem, da Ceedova armatura deluje veliko bolj evropsko... in če je zraven še kakšna "lepša" barva in tekstura na sicer istem materialu, kot je v i30, je rezultat hitro tak, kot si ga opisal...
drugače pa dvomim, da bi ta dva "bratca v kvaliteti izdelave kej bistveno ostopala eden od drugega...
jaz sem namreč mel prav obratno izkušnjo... navdušen nad slikami notranjosti novega Ceeda, sem se poln pričakovanja vsedel v enega (dokaj dobro opremljenega)... in bil rahlo razočaran! ergonomija še ni taka, kot sem pričakoval da bo pa tudi materiali in teksture na slikah delujejo lepše, kot v živo. evropejci, so še zmeraj v prednosti... sicer v ne bog ve kako veliki, pa vendar opazni! definitivno pa ta razlika niti približno ni tolikšna, da bi bila kak resen argument proti odločitvi za nakup... ampak, opazi se pa še zmeraj. glede na prezentacijske slike sem pa mislil, da se ne bo več.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov