Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
lizard je napisal/-a:..... pri Audiji pred kratkim najavili da RS4-ke več ne bojo izdelovali in verjetno ne bo imela naslednika.
Audi’s V8-powered RS4 saloon may already be out of production to make way for the RS6, which is expected to hit Frankfurt auto show in September. The RS4 has been widely regarded as one of the best Audi sports cars ever made and even managed to beat the old M3 in most back-to-back comparison tests.
With the new M3 coupe on the way and a saloon version also in late stages of testing, this is a strange time for Audi to end production for the RS4. According to the report by UK’s Autocar, the Avant and cabrio models will remain in production, but there’s no word on how long before these models also get canned.
The decision that the RS4 could cannabalise sales of a RS6 seems iffy, not least because of the massive price gap that should separate the two models.
Tomcatter je napisal/-a:lizard je napisal/-a:..... pri Audiji pred kratkim najavili da RS4-ke več ne bojo izdelovali in verjetno ne bo imela naslednika.
vugy je napisal/-a:Ker sem se danes prijavil in sem že nekaj časa bral forum in sem bral tudi o bmw designu in vaše komentarje (hodim v šolo za industrijskega oblikovalca - design) nebi rad nikogar žalil bi pa rad povedal da če ne veš kako nastaja avtomobil raje ne komentiraj in nekaj tvezi o oblikovalcu o katerem premalo veš. Pa še eno vprašenje imam....zakaj v sloveniji se vedno znova kritizira design avtomobiliv po drugi strani bi pa radi bli napredni na vseh področji. Pri designu je pač tak da moraš sprejemat različne okuse in možnosti nič ni popolno. Meni se zdi v redu da bo počasi bmw počasi spremenil oblikovanje in tako postal bolj unikaten naredi nekaj novega in še vedno bmw (imel bo stil - stil pa se dobro prodaja).![]()
vugy je napisal/-a:Ker sem se danes prijavil in sem že nekaj časa bral forum in sem bral tudi o bmw designu in vaše komentarje (hodim v šolo za industrijskega oblikovalca - design) nebi rad nikogar žalil bi pa rad povedal da če ne veš kako nastaja avtomobil raje ne komentiraj in nekaj tvezi o oblikovalcu o katerem premalo veš.
vugy je napisal/-a: Pa še eno vprašenje imam....zakaj v sloveniji se vedno znova kritizira design avtomobiliv po drugi strani bi pa radi bli napredni na vseh področji.
vugy je napisal/-a: Pri designu je pač tak da moraš sprejemat različne okuse in možnosti nič ni popolno.
vugy je napisal/-a: Meni se zdi v redu da bo počasi bmw počasi spremenil oblikovanje in tako postal bolj unikaten naredi nekaj novega in še vedno bmw (imel bo stil - stil pa se dobro prodaja).
Dejch je napisal/-a:Mah totalno prevec pozornosti za en BMW in potem se za osebo z imenom Bangle.Nemci majo tok prevec pozornosti v svetu avtomobilizma, da te srat prime. Tok neke kontroverznosti okoli grdih avtomobilov nikjer ne vids, razn pri BMWju. Ce bi to bil katerkoli druga ne nemška firma bi vsi rekl kok grd avto in pozabl. Men se kratkomalo j**e za kerokol znamko, folk pa kle ma dobesedne vojne.
Vedno se je prevec govorilo o nemških avtomobilih. Verjetno to izvira iz tega, da so bli vedno dolgocasni, pa so iskal neko umetno ustvarjanje kontroverznosti, slicni so japonci. Oboji pac delajo zanesljive in dolgocasne avtomobile. Francozi in italjani pa lepe in [size=12]karizmaticne avtomobile, [/size]k niso nek vrhunec kvalitete. To slednje se vedno povdarja, medtem ko se probava iz nemca ali japonca narest nek vrhunec dizajna. Nism vidu tok razglabljanja o oblikovanju Ferrarija, Alf, Citroenih itd., ki so celo dizajn v pravem pomenu besede in so prakticno sodobna umetnost.
Clovk ma ze res pocas poln falus teh dolgocasnih nemcov in japoncev in njihovo konstantno komercializiranost. Prekleto me spominjajo na nek MTV, k probavajo iz neke Britney narest sodobno glasbeno umetnost.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov