Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Ne jun 04, 2006 9:06 pm

No na Top Gearu se je vsekakor izkazal.

Še posebej kul je če maš C6 in si morilec :P
Slika

xandrej
Poznavalec foruma

Kraj: Slovenija

Napisal/-a xandrej To jun 06, 2006 9:40 pm

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Sr jun 07, 2006 9:11 am

Mater je BMW udoben ko satan... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Sr jun 07, 2006 9:57 am

xandrej je napisal/-a: http://www.youtube.com/watch?v=mpuPGkikm2I

Top gear... ;)

odlično, žlehno, zajebantsko, sarkastično, točno.... in vendar z neprikrito ljubeznijo in spoštovanjem Citroenovega bistva, njegove preteklosti in na koncu koncev, s pohvalo C6ke kot mešanco nemške funkcionalnosti in korektnega road holdinga ter citroenovsko fantastičnega udobja! Jeremy at his best!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Falco'
Poznavalec foruma

Napisal/-a Falco' Po jun 26, 2006 11:24 am

danes sem videl zlatega v mariboru, mb-v6-00n je imel registersko. prava ladja. :shock: ;)
[OO-(||||)(||||)-OO]

Uporabniški avatar
J`Mavr0
Novinec

Kraj: Maribor-[okolica]

Napisal/-a J`Mavr0 Po jun 26, 2006 11:51 am

Fabrizio je napisal/-a:danes sem videl zlatega v mariboru, mb-v6-00n je imel registersko. prava ladja. :shock: ;)

... jaz tudi, malo prej, ... pravi je ja...

lp;
Jernej
Slika

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Ne sep 10, 2006 8:36 am

Tut jaz sm ga vidu in je res hud, pač nekaterim je grd in drag no saj imate za ta dnar BMW 5, A6, E-classe k so v primerjavi s C6ko vsi enaki, jaz pa bi zihr eno C6ko 2.7HDi naroču za ta dnar. Res ko ga vidiš na parkirišču ti zastane dih, nekaj kar do današnjega dne ni bilo bidet po cesti take poteze, linije Coupe-limousine, takšni detalji (zadnje luči, zadnja šipa k je notr vbočena), poleg tega tehnološka naprednost k jo noben nemc nima (projekcija podatkov na vetrobransko steklo, opozorilnik prezčanja polne črte, hidravlično vzmetenje ki samo uravnava trdoto in višino podvozja...) pač če te take stvari prevzamejo kot mene bi zanj tud 20mio dal če bi jih mel. Aja pa še to ko kupuješ nemca ne morš gledat ceno na katalogu k moraš v računat še vso dodatno opremo da prida avto tako rekoč normalen za tak razred in cena naraste takoj na 15mio

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Ne sep 10, 2006 8:55 am

Kaj pa pravite na to? A je bilo govora o 3.5litrskem cca 300KM
Priponke
PSA (64).jpg

Uporabniški avatar
gorki
Novinec

Napisal/-a gorki Ne sep 10, 2006 11:09 am

Tukaj pa link do strani kjer se da videt se vec fotk.
C6 by Musketier
Priponke
c6_12.jpg
Zadnjič spremenil gorki, dne Ne sep 10, 2006 11:11 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Lp, Gorki

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Kraj: LJ-Center

Napisal/-a BMW Motorsport Ne sep 10, 2006 11:10 am

partty je napisal/-a:Tut jaz sm ga vidu in je res hud, pač nekaterim je grd in drag no saj imate za ta dnar BMW 5, A6, E-classe k so v primerjavi s C6ko vsi enaki, jaz pa bi zihr eno C6ko 2.7HDi naroču za ta dnar. Res ko ga vidiš na parkirišču ti zastane dih, nekaj kar do današnjega dne ni bilo bidet po cesti take poteze, linije Coupe-limousine, takšni detalji (zadnje luči, zadnja šipa k je notr vbočena), poleg tega tehnološka naprednost k jo noben nemc nima (projekcija podatkov na vetrobransko steklo, opozorilnik prezčanja polne črte, hidravlično vzmetenje ki samo uravnava trdoto in višino podvozja...) pač če te take stvari prevzamejo kot mene bi zanj tud 20mio dal če bi jih mel. Aja pa še to ko kupuješ nemca ne morš gledat ceno na katalogu k moraš v računat še vso dodatno opremo da prida avto tako rekoč normalen za tak razred in cena naraste takoj na 15mio

Pejt na AC-Intercar pa se malo bol pozanimi o S-Klassi!!!

Boš vidu d vse bedarije k si jih naštel tle niso niti blizu resnici.. :roll: :roll: :lol: :lol:

Pa ne govorte na pamet!
Bayerische Motoren Werke fuer immer!!!

P.S.: Need $ for Bavaria: Please donate... ;)

Uporabniški avatar
LudiLimun
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a LudiLimun Ne sep 10, 2006 11:24 am

BMW Motorsport je napisal/-a:
partty je napisal/-a:Tut jaz sm ga vidu in je res hud, pač nekaterim je grd in drag no saj imate za ta dnar BMW 5, A6, E-classe k so v primerjavi s C6ko vsi enaki, jaz pa bi zihr eno C6ko 2.7HDi naroču za ta dnar. Res ko ga vidiš na parkirišču ti zastane dih, nekaj kar do današnjega dne ni bilo bidet po cesti take poteze, linije Coupe-limousine, takšni detalji (zadnje luči, zadnja šipa k je notr vbočena), poleg tega tehnološka naprednost k jo noben nemc nima (projekcija podatkov na vetrobransko steklo, opozorilnik prezčanja polne črte, hidravlično vzmetenje ki samo uravnava trdoto in višino podvozja...) pač če te take stvari prevzamejo kot mene bi zanj tud 20mio dal če bi jih mel. Aja pa še to ko kupuješ nemca ne morš gledat ceno na katalogu k moraš v računat še vso dodatno opremo da prida avto tako rekoč normalen za tak razred in cena naraste takoj na 15mio

Pejt na AC-Intercar pa se malo bol pozanimi o S-Klassi!!!

Boš vidu d vse bedarije k si jih naštel tle niso niti blizu resnici.. :roll: :roll: :lol: :lol:

Pa ne govorte na pamet!

Jst u poustu partty-ja nism niti enkrat zaseldu omembe s-klase, pa sm ene 3x prebral :shock:
Pa tut mislm da tale citroen ne spada u njegov rank (by-the-way).
Ocitno se en junak, k mu noben nc noce, pa sam da nabira st. poustou.

Drgac pa tale c6 zgleda fenomenalno! Sam bi se tesko odlocu med njim in 407 coupe

Uporabniški avatar
Tomcatter
Uporabnik

Napisal/-a Tomcatter Ne sep 10, 2006 12:03 pm

Meni je oblika tega avta še vedno grozna, nikakor se ne morem navadit na njega.

Glede igrač je pa tko: osebno ne vem zakaj bi priklapljal video kamero v avto, head up display ima bmw že nekaj časa, pa še tega se komaj vidi po dnevi, hidravlično vzmetenje še nisem občutil ampak verjamem da je super.

Prečkanje črte pa poudarja da je avto tako udoben in dolgočasen da hitro zaspiš v njem -hec :P (da ne bo zdej kdo iz tega kregarijo naredo)

Avto je vsekakor dober, mene pa nikakor ne potegne
Slika

Uporabniški avatar
axa
Novinec

Kraj: Ilirska Bistrica

Napisal/-a axa Ne sep 10, 2006 12:13 pm

Cudovita masina!!Prav izzareva tisto citroenovsko "Odbitost"...i fuckin' like it!
Ce bi imel ze na izbiro vzet limuzino takega ranga defintivno bi tole vzel
pred katerokoli primerljivo nemske al kej podobnega izdelava.
Ok ce bi alfa naredila tako imuzino bi mal okleval drugace pa ne :P

Uporabniški avatar
partty
Novinec

Napisal/-a partty Ne sep 10, 2006 7:18 pm

:lol: Pismo sm se ustrasu da sm kej fallu zgori. Kot si opazu sm omenil E-classo, glede s-classe ne vem veliko sicer pa vem da nima hidravličnegavzmetenja ker je citroen edini ki ga uporablja citroenu pa je Rollce plačal da si lahko sposodi to reč pred leti. Ampak pazite ne me napast ponovno hidravlika in pnevmatikaj je drugo, pnevmatiko če se ne motim je začelo uporabljat nekaj znamk nism pa 100%. Glede S-klasse pa ima sigurn tudi takšne reči k jih C6 nima in ne bo mel ampak je S-klassa 2xdražja. ;)

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Pe sep 15, 2006 1:49 am

partty je napisal/-a::lol: Pismo sm se ustrasu da sm kej fallu zgori. Kot si opazu sm omenil E-classo, glede s-classe ne vem veliko sicer pa vem da nima hidravličnegavzmetenja ker je citroen edini ki ga uporablja citroenu pa je Rollce plačal da si lahko sposodi to reč pred leti. Ampak pazite ne me napast ponovno hidravlika in pnevmatikaj je drugo, pnevmatiko če se ne motim je začelo uporabljat nekaj znamk nism pa 100%. Glede S-klasse pa ima sigurn tudi takšne reči k jih C6 nima in ne bo mel ampak je S-klassa 2xdražja. ;)

Upravičeno!!

Sicer me je pa zmotu stavk k si reku d kao noben nemc tega nima, no S-Klasse je mela vse našteto razn te hidravlike no, ki pa zame osebno ni primerljiva proti Airmaticu.

Pač se mi je zdel napamet napisan, in je tud blo mal tko na hitr pisan ane?? ;)

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Pe sep 15, 2006 2:25 am

BMW Motorsport je napisal/-a:...razn te hidravlike no, ki pa zame osebno ni primerljiva proti Airmaticu.

A si se že vozil s C6? Srečko

BMW Motorsport
Stalni uporabnik

Napisal/-a BMW Motorsport Pe sep 15, 2006 3:21 am

sj C5 nj bi mel neko ful hudo hidravliko pa sm jo zasovražu čim sm se par kilometrov pelu, ne prenašam tega čudnega dvigovanja pa spuščanja, ker je čudn občutek.. ;)

Uporabniški avatar
Walker_P
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Walker_P Pe sep 15, 2006 6:15 am

BMW Motorsport je napisal/-a:sj C5 nj bi mel neko ful hudo hidravliko pa sm jo zasovražu čim sm se par kilometrov pelu, ne prenašam tega čudnega dvigovanja pa spuščanja, ker je čudn občutek.. ;)
Drugič daj pa roko dol s tistih tipk pri C5 za hidravliko, in se avto ne bo kr sam od sebe tolk vidn dvigoval in spuščal. Oz vsaj tolk ne da bi ti to opazu.

xandrej
Poznavalec foruma

Napisal/-a xandrej Pe sep 15, 2006 9:44 am

No treba je peljat zadevščino. Glede na to, da sem vozil vse mogoče avte S 320 A8 3.7 Q (star) ter A8 3.0 TDI Q lahko samo rečem, da udobje ki ga ponuja C6-ka se lahko skrijejo pa če si še dajo 10 airmaticov noter... Pa tudi druge pomankljivosti ne najdem v C6 ki bi jo mel glede na 2x dražje avte ki sem jih vozil. Razen kao imiđa.

Vsako kolo pošilja 240 informacij na sekundo računalniku kateri krmili podvozje, fantje tukaj ni lukenj na cesti (18 col) ter vsega ostalega. Avto je narejen zelo zelo natančno ter prefinjeno. Vozil sem 2.7 HDI črn z črno notranjostjo, display na šajbi deluje odlično ter posreduje na šajbo vsemogoče kaj človek pač želi. Oprema pa je itak kar vam srce poželi in kakšno imate domišlijo. Zadaj si ko predcednik...

Jaz ne govorim da je to oh pa sploh. Če pa bi mel dnar pa bi med BMW 5 ter A6 100% izbral C6 bres samega premisleka ampak z 3.0 V6 bencinarjem ker mi bencil lepše diši kot pa nafta...

O bmw 5 pa bi samo rekel eno. Naj se naučijo usnje šivat ker pri mojem avtu ko sem ga imel letnik 93 je imel usnje noter pa je bilo zašito kot se reče to pa je zašito ko, da bo en pek to šival. Preden pa me napadete pa idite pogledat v salon ali kakorkoli malo linije šiviv ter štrlenje okoli vzglavnikov... Mislim da boste videli kaj hočem povedat... Nikakvo. Da o udobju raje ne govorim, da ni primerjave z C6. BMW pa je bil 530 srebrn z črnim usnjem...

@BMW motorsport, res je čudno, da se avto lepo malenkost dol spusti in ti omogoči lažli vstop v avto ter podvozje samodejno prilagaja cestišču. Sicer pa ne vem kje si se ti spuščal in dvigal s C5??? Mogoče si preveč tiste gumbeke stiskal.

Uporabniški avatar
Joie de vivre!
Moderator foruma

Kraj: Gorenja vas

Napisal/-a Joie de vivre! Pe sep 15, 2006 12:05 pm

Ne vem no... Meni dajejo BMW-ji občutek visoke kvalitete in to od nekdaj, tudi oblikovno so mi privlačni. Pri BMW-jih me motijo predvsem njihovi vozniki...
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov