partty je napisal/-a:Tut jaz sm ga vidu in je res hud, pač nekaterim je grd in drag no saj imate za ta dnar BMW 5, A6, E-classe k so v primerjavi s C6ko vsi enaki, jaz pa bi zihr eno C6ko 2.7HDi naroču za ta dnar. Res ko ga vidiš na parkirišču ti zastane dih, nekaj kar do današnjega dne ni bilo bidet po cesti take poteze, linije Coupe-limousine, takšni detalji (zadnje luči, zadnja šipa k je notr vbočena), poleg tega tehnološka naprednost k jo noben nemc nima (projekcija podatkov na vetrobransko steklo, opozorilnik prezčanja polne črte, hidravlično vzmetenje ki samo uravnava trdoto in višino podvozja...) pač če te take stvari prevzamejo kot mene bi zanj tud 20mio dal če bi jih mel. Aja pa še to ko kupuješ nemca ne morš gledat ceno na katalogu k moraš v računat še vso dodatno opremo da prida avto tako rekoč normalen za tak razred in cena naraste takoj na 15mio
BMW Motorsport je napisal/-a:partty je napisal/-a:Tut jaz sm ga vidu in je res hud, pač nekaterim je grd in drag no saj imate za ta dnar BMW 5, A6, E-classe k so v primerjavi s C6ko vsi enaki, jaz pa bi zihr eno C6ko 2.7HDi naroču za ta dnar. Res ko ga vidiš na parkirišču ti zastane dih, nekaj kar do današnjega dne ni bilo bidet po cesti take poteze, linije Coupe-limousine, takšni detalji (zadnje luči, zadnja šipa k je notr vbočena), poleg tega tehnološka naprednost k jo noben nemc nima (projekcija podatkov na vetrobransko steklo, opozorilnik prezčanja polne črte, hidravlično vzmetenje ki samo uravnava trdoto in višino podvozja...) pač če te take stvari prevzamejo kot mene bi zanj tud 20mio dal če bi jih mel. Aja pa še to ko kupuješ nemca ne morš gledat ceno na katalogu k moraš v računat še vso dodatno opremo da prida avto tako rekoč normalen za tak razred in cena naraste takoj na 15mio
Pejt na AC-Intercar pa se malo bol pozanimi o S-Klassi!!!
Boš vidu d vse bedarije k si jih naštel tle niso niti blizu resnici..![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ne govorte na pamet!
partty je napisal/-a::lol: Pismo sm se ustrasu da sm kej fallu zgori. Kot si opazu sm omenil E-classo, glede s-classe ne vem veliko sicer pa vem da nima hidravličnegavzmetenja ker je citroen edini ki ga uporablja citroenu pa je Rollce plačal da si lahko sposodi to reč pred leti. Ampak pazite ne me napast ponovno hidravlika in pnevmatikaj je drugo, pnevmatiko če se ne motim je začelo uporabljat nekaj znamk nism pa 100%. Glede S-klasse pa ima sigurn tudi takšne reči k jih C6 nima in ne bo mel ampak je S-klassa 2xdražja.
Drugič daj pa roko dol s tistih tipk pri C5 za hidravliko, in se avto ne bo kr sam od sebe tolk vidn dvigoval in spuščal. Oz vsaj tolk ne da bi ti to opazu.BMW Motorsport je napisal/-a:sj C5 nj bi mel neko ful hudo hidravliko pa sm jo zasovražu čim sm se par kilometrov pelu, ne prenašam tega čudnega dvigovanja pa spuščanja, ker je čudn občutek..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov