Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS So dec 19, 2009 4:40 pm

tomzzi je napisal/-a:tudi check control bo imela. Se pravi mi bo javilo če je nivo tekočine za stekla na minimumu ali če je šla kakšna žarnica in podobno...

Ne to razumet kot provokacijo, ampak take stvari so vsaj meni samoumevne, to sem mel še na Škodi Fabii elegance letnik 2000. :pop:

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So dec 19, 2009 4:41 pm

Tattoo- je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:Fantje kmalu predstavim novo Astro tukaj. 8)

Glede na to, da še ne obstaja uradni cenik, lahko prosim napišeš koliko okvirno te bo prišla?! ;)

To je pa skrivnost. :) Ne cene pa ne bom izdal. Ker kot vidite bo to dobro opremljena astra, ker je kot neke vrste testni avto z več opreme kot bi bila serijsko v tej Enjoy opremi.
Drugač pa naj bi bila taka astra okrog 17.500€ - 18.500€... Tam nekje okrog 18k€ se vrti cena...
Kot pravim pa nisem čisto siguren in se ne preveč zanašat na tole...

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK So dec 19, 2009 4:43 pm

tomzzi je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:

Glede na to, da še ne obstaja uradni cenik, lahko prosim napišeš koliko okvirno te bo prišla?! ;)

To je pa skrivnost. :) Ne cene pa ne bom izdal. Ker kot vidite bo to dobro opremljena astra, ker je kot neke vrste testni avto z več opreme kot bi bila serijsko v tej Enjoy opremi.
Drugač pa naj bi bila taka astra okrog 17.500€ - 18.500€... Tam nekje okrog 18k€ se vrti cena...

In kje je fora, da si skrivnosten glede cene? svasta....! prej bos nekomu pomagal, ki se odloca za nakup-da bo imel doloceno orientacijo, do kje naj zbija ceno....
:)

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So dec 19, 2009 4:43 pm

peroRS je napisal/-a:
tomzzi je napisal/-a:tudi check control bo imela. Se pravi mi bo javilo če je nivo tekočine za stekla na minimumu ali če je šla kakšna žarnica in podobno...

Ne to razumet kot provokacijo, ampak take stvari so vsaj meni samoumevne, to sem mel še na Škodi Fabii elegance letnik 2000. :pop:

Sej v osnovi tudi javi... Ampak tukaj javi v grafični obliki kot tudi v tekstu... Pa za več stvari... Ni to nekaj novega. Da ne bo pomote.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic So dec 19, 2009 5:36 pm

tomzzi je napisal/-a:
Tattoo- je napisal/-a:

Jako dobro opremljena :roll:
Zakaj za boga pa je potreba po doplačilu za električni pomik stekel?

voznik5
Novinec

Napisal/-a voznik5 So dec 19, 2009 5:39 pm

mislim da ni važno koliko bo plačal za avtomobil. če vas pa zanima koliko stane preporsto pojdite do prodajalca in vam bo z veseljem vse razložil. je tako hudo? glede električnega pomika zadnjih stekel pa meni tudi ni jasno zakaj to ni serijsko (baje da zaradi varnosti...). in tudi ko sem gledal vsemogočne super duper golfe za 19.000€ niso imeli zadaj električnega pomika :shock:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 19, 2009 5:46 pm

Tattoo- je napisal/-a:
Jože20 je napisal/-a:Pr nas je prodaja Golfov zelo slaba, za internacionalo me pa praktično briga.

Spet pišeš o stvareh o katerih nimaš niti osnovnega pojma! :roll:

z njem se ne splača; teslo otane teslo.... :!:

mihaing je napisal/-a:@tomzzi

imaš zadaj pomik stekel?

meni je pa to nepomembno....

PS. zakaj se nisi za 1.7 125ps odločil?

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban So dec 19, 2009 6:04 pm

Zadnji pomik stekel sem mel jst že v fabiji l. 03 za cca. 11 k€, pa da nima to en avto za 18 k€ :roll:

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT So dec 19, 2009 6:13 pm

Hehe check control ima :D . Danes je to za mene res samoumevno. To sem jaz imel na vectri b letnik97, nekateri so pa imeli to se mnogo prej. Sedaj smo ze skoraj 2010..... :lol:

Uporabniški avatar
Jože20
Novinec

Napisal/-a Jože20 So dec 19, 2009 6:16 pm

ban je napisal/-a:Zadnji pomik stekel sem mel jst že v fabiji l. 03 za cca. 11 k€, pa da nima to en avto za 18 k€ :roll:

fak res, konc sveta bo zarad tega.

Uporabniški avatar
King1
Mojster foruma

Kraj: Vzhodno od Domžal

Napisal/-a King1 So dec 19, 2009 6:27 pm

Jože20 je napisal/-a:.

fak res, konc sveta bo zarad tega.[/quote]

Off: Kok si pa ti zoprn s temi tvojimi izjavami. Upam, da tole vidi kako moderator in da ukrepa.

lp

lukp
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lukp So dec 19, 2009 6:32 pm

Tomzzi čestitam in ti želim veliko veselih kilometrov. :D

El. pomik stekel nima nobena izvedenka serijsko, verjetno zato, da je cena avtomobila čim nižja. Drugače pa stane 375 evrov. Navi DVD 800 1050 evrov in usnje z AGR certifikatom, gretjem in naslonom za roke zadaj s tunelom za smuči 1275 evrov. Je pa možna tudi black line opcija (streha, vzratna ogledala in platišča v črni barvi) 640 evrov.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So dec 19, 2009 6:39 pm

King1 je napisal/-a:Off: Kok si pa ti zoprn s temi tvojimi izjavami. Upam, da tole vidi kako moderator in da ukrepa.

ne vem, če je res tolk neumen, da ne uvidi sam? ...Ja, bil bi že čas, da se ga skensla še drugič...

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So dec 19, 2009 7:48 pm

ban je napisal/-a:Zadnji pomik stekel sem mel jst že v fabiji l. 03 za cca. 11 k€, pa da nima to en avto za 18 k€ :roll:

Golf tudi nima kolikor vem. Če se že omenja tole. In je malce več kot 11k€. Pa itak kot pravim eni spet iščete nekaj kar je še najmanj pomembno.
@sašo5

Vzel sem 110KM, ker mi je itak dovolj po preizkušenem. Presenetlo me je to, da tale motor lepše vleče pri nizkih obratih kot tist 1.9 CDTI, 120KM v Astri H kljub temu, da je nova kar nekaj težja... Pa še tišji je.
Meni osebno čisto dovolj močan motor. Verjetno bi pa bila res najboljša izbira 125KM motor. Ampak žal bi lahko dobil (tako hitro) 125KM motor le v kombinaciji z Sport opremo in FlexRide podvozjem in ksenonkami kar pa nanese kar nekaj € več...

Raje prišparam € še za kaj drugega kot pa da vse zmečem v pleh. Tako ali tako pa kot sem rekel je 110 čisto dovolj po testnih...

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ So dec 19, 2009 7:53 pm

@tomzzi
Čestitke! Ko jo dobiš, častiš! :D

Uporabniški avatar
pskoda
Mojster foruma

Kraj: Dolenska

Napisal/-a pskoda So dec 19, 2009 8:18 pm

Namesto kakšnega brezveznega gumba na sredinski konzoli, bi lahko dali pri taki opremi el. pomik zadnjih stekel, ki pa zelo prav pride, seveda če jih imaš. Drugače je pa meni osebno lep avto in zadje čase se je opel zelo poboljšal

zany
Uporabnik

Napisal/-a zany So dec 19, 2009 9:11 pm

tale astra je pomoje oblikovno daleč pred drugimi konkurenti.

@tomzzi: srečno vožnjo že vnaprej, boš lahko ponosni lastnik nove astre.
in končno eden ki bo lahko napisal izčrpno poročilo, ki ga komaj čakam, o novi astri.

* kdaj pa jo dobiš v svoje roke?.

fiatpowered
Novinec

Napisal/-a fiatpowered So dec 19, 2009 9:15 pm

A ste vi normalni s temi zadnjimi šipami na elektriko. Pri nas ima mati fabio elegance letnik 02, pa ima avto zadaj el šipe, pa še v vseh letih niti enkrat ni dala zadaj šip dol, če imaš klimo so še spredaj šipe na elektriko čisto nepotrebno preseravanje, pa rečte če ni res.

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT So dec 19, 2009 9:21 pm

To ne mores tako posplosevati. Jaz recimo nebi mogel gledati rocke zadaj. Pa tudi izjemno velikokrat so se sipe zadaj dajale dol. Tako da, kakor za koga. Ce je on ocenil da ne potrebuje, potem on to najbolje ve.

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So dec 19, 2009 9:25 pm

zany je napisal/-a:tale astra je pomoje oblikovno daleč pred drugimi konkurenti.

@tomzzi: srečno vožnjo že vnaprej, boš lahko ponosni lastnik nove astre.
in končno eden ki bo lahko napisal izčrpno poročilo, ki ga komaj čakam, o novi astri.

* kdaj pa jo dobiš v svoje roke?.

Kmalu... Oziroma je že skoraj imam v mojih rokah. Vam sporočim ko jo dobim.
Pa napišem kaj več o njej...

@Ceed

ni problema!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov