tomzzi je napisal/-a:Saj na Astri H je bil tudi amortizer. Na Astri J pa je spet palčka...
Šparajo vsi. Tudi VW. Mene je predvsem novi Golf pustil hladnega glede kvalitete notranjosti. Sploh, ker sem pričakoval več glede na teste in hvale kvalitete le tega.
Nisem videl in občutil tiste kvalitete (kao nad ostalimi v razredu ali razred višje ) kot jo hočejo novinarji prikazati.
tomzzi je napisal/-a:Ob vsem tem pa je zanimivo, da jih je dosti na cesti in tudi prodajne številke so lepe. Je Škoda kot znamka toliko pridobila na renomeju, da so ljudje pripravljeni plačevati več za slabšo kvaliteto? Se dogaja efekt značke? Ker za 25k eur kolikor stane spodobno motorizirana in opremljena imaš ohoho izbire - ne pozabimo, da Octavia še vedno spada v segment C ("golfov" razred), čeprav jo vztrajno porivajo razred višje. Pa tista palčka za dvig havbe je še najmanjši problem (oz. to sploh ni), če je vse ostalo na nivoju...
kseb je napisal/-a:Prodaja raste zaradi akcij. 1% vrednosti vozila je mesečni obrok, polog pa 10% vrednosti vozila. 250 EUR na mesec lahko plača marsikdo. Malo pa je junakov, ki so ali bodo skeširali 25 kEUR za novo. Ker za ta denar jaz ne bi kupil Škode.
Verjetno je velika večina novih Škod prodanih preko te akcije.
bucko_99 je napisal/-a:mene pri octaviji najbolj moti slaba zvočna izoliranost kabine in pa pri zapiranju vrat je tako cenen občutek, saj se ne zaprejo tako kompaktno kot pri golfu.
bucko_99 je napisal/-a:zakaj ko človek vpraša kakšno tehnično vprašanje noben ne odgovori. Pa vem da vas je dosti tu gor ko še preveč veste o tehn. specifikacijah.
DragonForce je napisal/-a:Mene je tudi presenetila slaba zvočna zatesnjenost za nov avto, kar veliko šuma pri višjih hitrostih in če zunaj piha.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 15 gostov