V salone pride v drugem četrtletju.
King1 je napisal/-a:Ker ponavadi oz. nikoli ne hodim po salonih šlatat avte sem imel tokrat možnost pobliže pogledat novega ceeda od dobrega znanca. Da nebom celega romana spisal lahko povem samo to, da je avto res top. Praktično oz. nisem najdel stvari, ki bi me motila.![]()
lp
V salone pride v drugem četrtletju.
yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker ponavadi oz. nikoli ne hodim po salonih šlatat avte sem imel tokrat možnost pobliže pogledat novega ceeda od dobrega znanca. Da nebom celega romana spisal lahko povem samo to, da je avto res top. Praktično oz. nisem najdel stvari, ki bi me motila.![]()
lp
Da nisi slučajno pomešal embleme in sedel v golfu sedme generacije![]()
Sem jo imel na testu in je od predhodnika napredovala v vseh pogledih.
yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker ponavadi oz. nikoli ne hodim po salonih šlatat avte sem imel tokrat možnost pobliže pogledat novega ceeda od dobrega znanca. Da nebom celega romana spisal lahko povem samo to, da je avto res top. Praktično oz. nisem najdel stvari, ki bi me motila.![]()
lp
xxseby je napisal/-a:yashica je napisal/-a:King1 je napisal/-a:Ker ponavadi oz. nikoli ne hodim po salonih šlatat avte sem imel tokrat možnost pobliže pogledat novega ceeda od dobrega znanca. Da nebom celega romana spisal lahko povem samo to, da je avto res top. Praktično oz. nisem najdel stvari, ki bi me motila.![]()
lp
Hja spet nekateri osebki, ki hočjo ustvarit konflikt!
Tole je sedaj povsem na ravni evropskih avtomobilov oz. kar pred marsikaterim konkurentom.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Tole je sedaj povsem na ravni evropskih avtomobilov oz. kar pred marsikaterim konkurentom.
Sodeč po prodajnih številkah oziroma rasti prodaje, s katero se tako kitijo, bo kar držalo.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Ma kakšne promile, le zakaj si tako malenkosten? Gre za odstotkeUpam, da se jih bo kmalu nabralo dovolj za novega pro_cee'da.
Zato, ker je skromnost lepa čednost. Tak sem. Ja no upam tudi jast, da se ti nabere za novega ceed-a.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Zato, ker je skromnost lepa čednost. Tak sem. Ja no upam tudi jast, da se ti nabere za novega ceed-a.
Ne bo cee'd, bo pro_cee'd.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Ko bo, če bo, imaš v dobrem en krog
Veronika.borghesi je napisal/-a:Meglenke me spominjajo na dnevne žaromete v Quorisu, tudi tam imajo neke z LED diodami napolnjene kvadrate.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Sodeč po skici zna biti zadeva ponoči zelo prepoznavna.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost