Joie de vivre! je napisal/-a:Pojma nimam koliko jih je, najbrž pa sila malo... Jaz sem do sedaj videl 3 različne na cesti. Po mojem jih ni več kot 10-20.
Joie de vivre! je napisal/-a:Da se je našlo 21 ljudi, ki se zavedajo, da bodo v 10 letih izgubili 10 miljonov, je veličasten dosežek, če mene vprašate...
Lignage je napisal/-a:Moje mnenje je pač takšno, da uspeha C6 ne moremo gledati skozi prodajne številke.
Niti se mi ne zdi primerno, da delamo primerjavo med njim in kakšnim Audijem A6.
C6 je pač avto za ljudi, ki cenijo Citroënov stil in so ga zagovo težko pričakovali. Kot sem že enkrat napisal... pač nekaterim ta filozofija seže v srce, drugim ne pomeni nič.
Audiji zame izgledajo kot neka konfekcija. Sam pa pač avte cenim drugače, kot jih ceni trg. Vedno mi je na cesti več kot zanimivo videti XM-a, ki mu je Bertone dal povsem samosvoj značaj, kot pa povsem novega Audija.
Nekako se meni zdi najboljša primerjava za C6 Lancia Thesis, ki je še eden od avtov, ki je narejen s polno mero dobrega okusa, vendar pa verjetno večino prodaje doživi na domačih tleh in je tuje statistke zaradi zanemarljivo majhne prodaje niti ne poznajo.
lp, mm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov