Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Kegl Ne feb 22, 2009 10:11 am

dobek je napisal/-a:http://www.avto-magazin.si/odkrivamo/?n=21974

ja to je pa fiat :rofl

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT Ne feb 22, 2009 10:30 am

Pri testiranjih so se že mnogi avtomobili vneli; prosche,audi,... Ne dvomim da se je že veckrat vnel tudi tvoj "super duper" hyundai...

risar
Nov uporabnik

Napisal/-a risar Ne feb 22, 2009 10:46 am

DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne feb 22, 2009 11:22 am

risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.

Kaj in zato moraš capsat? :shock:

Pač je Kegl povedu svoj mnenje, ista fora ko ti govoriš da je Hyundai poraz pa ga pomoje še vidu nisi od bliz.

Drugač ma pa Hyundai glih tok pestro zgodovino.

Pa da ne bo kdo mislil da so mi Fiati pa antipatični, vsaj za moje pojme je italijanski dizajn še vedno 1A, že za to ker je tut na mojmu Kalosu Guiguaro podpisan :lol:

Uporabniški avatar
Kalos
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kalos Ne feb 22, 2009 11:23 am

goranTNT je napisal/-a:Pri testiranjih so se že mnogi avtomobili vneli; prosche,audi,... Ne dvomim da se je že veckrat vnel tudi tvoj "super duper" hyundai...

Tudi to je res. Se ni poleti enkrat vnel Audi R8?

risar
Nov uporabnik

Napisal/-a risar Ne feb 22, 2009 12:54 pm

da ne boš preveč pametoval,furu hyundaia prej kot ti,pa morm rečt da mi glih nobeden ni bil nevem kako všeč, ne pljuvam pa po nobenemu,sam me pa mot ko vsi tolk pametujete,pač enem je všeč to,dugemu drug,zato pa je na trgu toliko modelov,nobeden pa ni slab,še zdaleč ne.

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Ne feb 22, 2009 2:12 pm

risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.

no sej kul...jst pa nobenga hyundaija za fiata
nebi uzel fiata pa če mi ga dajo zastonj edin če bi ga dal naprej za vrečo krompirja ampak še to dvomim da bi dubu :D
pač ne maram fiata in kaj mi morš zdej??? ti pa pač hyundaija ne in ti noben nč ni reku tko da ne pametuj!

Uporabniški avatar
Kegl
Poznavalec foruma

Napisal/-a Kegl Ne feb 22, 2009 2:17 pm

risar je napisal/-a:da ne boš preveč pametoval,furu hyundaia prej kot ti,pa morm rečt da mi glih nobeden ni bil nevem kako všeč, ne pljuvam pa po nobenemu,sam me pa mot ko vsi tolk pametujete,pač enem je všeč to,dugemu drug,zato pa je na trgu toliko modelov,nobeden pa ni slab,še zdaleč ne.

ok si furu hyundaija prej a nisi bil zadovoljen...uuu big deal! jst ga pa furam zdej in sm zadovoljen!
jst pa italijana nism furu (hvala bogu) sam vidm pr kolegih oz znancih kakšna je ta kvaliteta tko da...

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne feb 22, 2009 3:17 pm

Kalos je napisal/-a:

V časih, ko je bil Fiat vodilna znamka v Evropi, Korejci še niti niso dober vedeli kaj je to avto :)

Uporabniški avatar
DeNalDo
Novinec

Napisal/-a DeNalDo Ne feb 22, 2009 3:34 pm

Lignage je napisal/-a:
Kalos je napisal/-a:

V časih, ko je bil Fiat vodilna znamka v Evropi, Korejci še niti niso dober vedeli kaj je to avto :)

x2

risar
Nov uporabnik

Napisal/-a risar Ne feb 22, 2009 5:01 pm

ne bi jst o kvalitet,maš pa ti lahk svojga hyudaia kvečjemu ja za krompir furat,še nism videl hyundaia z lepim dizajnom,razn kar so prekopiral,da se ne boš velik norca delal.

Uporabniški avatar
bigturbo
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a bigturbo Ne feb 22, 2009 5:05 pm

En komentar groza :roll:
biturbo SKN Project CT3 50

goranTNT
Novinec

Napisal/-a goranTNT Ne feb 22, 2009 5:09 pm

Hyundai je zelo dobra firma ni dvoma, samo ti Kegl (in se ena oseba) vlecs ta hyundai v vsako temo, nakladas o vsemogocnosti le njega in pises bedarije o ostalih znamkah. Kaj ma to veze ce je eden testni avto zgorel. Ni ne prvi ne zadnji.

Uporabniški avatar
bk206
Novinec

Kraj: koroška

Napisal/-a bk206 Ne feb 22, 2009 6:03 pm

DeNalDo je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:
Kalos je napisal/-a:

x2

x3 :D

montblanc
Nov uporabnik

Napisal/-a montblanc Ne feb 22, 2009 7:08 pm

bk206 je napisal/-a:
DeNalDo je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:
Kalos je napisal/-a:

x2

x4 ;)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Ne feb 22, 2009 9:35 pm

Otroc, spat!

Luči so mi na sedanjem lepše, bolj agresivne (al me je sam kot slike zavedi in so čist enake ? :) ). Špegli ala Bravo mu pa bolj sedejo.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk Po feb 23, 2009 6:25 pm

montblanc je napisal/-a:
bk206 je napisal/-a:
DeNalDo je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:
Kalos je napisal/-a:

x2

x4 ;)

Ja, ja , ko je bil FIAT "VODILNA" znamka.... dejte se mal umirit. Ravno toliko ima en bogato zgodovino kot drugi primat v evropi.
Zdaj dajte pa mir, če ne zna it tema v zaklep.
LP
Martin
bl leti bl se zdi
To je posilstvo! Prav, kam pa greva?

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan So jun 20, 2009 2:43 pm

Notranjost prenovljenega Punta:
http://www.motorauthority.com/gallery/f ... ace-1.html

http://www.motorauthority.com/gallery/f ... shots.html

Zasnovana po vzoru na Mi.To. Italjanske revije pišejo, da bo ''stari'' Punto tudi ostal v ponudbi kot nekakšna Classic varijanta za nizko ceno.
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

roomeo
Stalni uporabnik

Napisal/-a roomeo So jun 20, 2009 3:20 pm

martin_krpan je napisal/-a:Notranjost prenovljenega Punta:
http://www.motorauthority.com/gallery/f ... ace-1.html

http://www.motorauthority.com/gallery/f ... shots.html

Zasnovana po vzoru na Mi.To. Italjanske revije pišejo, da bo ''stari'' Punto tudi ostal v ponudbi kot nekakšna Classic varijanta za nizko ceno.

to mi je pa všeč. bi bilo fajn počakat da pride novi ven pa bodo staremu padle cene :twisted: :!:

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So jun 20, 2009 4:22 pm

a zgornji del sredinske armature bo dejansko tako ven potegnjena (kot pri MiTu)?
Slika
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov