dobek je napisal/-a:http://www.avto-magazin.si/odkrivamo/?n=21974
ja to je pa fiat

risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
risar je napisal/-a:da ne boš preveč pametoval,furu hyundaia prej kot ti,pa morm rečt da mi glih nobeden ni bil nevem kako všeč, ne pljuvam pa po nobenemu,sam me pa mot ko vsi tolk pametujete,pač enem je všeč to,dugemu drug,zato pa je na trgu toliko modelov,nobeden pa ni slab,še zdaleč ne.
Kalos je napisal/-a:risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
Drugač ma pa Hyundai glih tok pestro zgodovino.
Lignage je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
V časih, ko je bil Fiat vodilna znamka v Evropi, Korejci še niti niso dober vedeli kaj je to avto
DeNalDo je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
V časih, ko je bil Fiat vodilna znamka v Evropi, Korejci še niti niso dober vedeli kaj je to avto
x2
bk206 je napisal/-a:DeNalDo je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
x2
x3
montblanc je napisal/-a:bk206 je napisal/-a:DeNalDo je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:Kalos je napisal/-a:risar je napisal/-a:DEJ KEGL NE PAMETUJ,NE ZAMENJAM NOBENEGA FIATA ZA HYUNDAYA,PA ŠE NOT JE HYUNDAI PORAZ OD PORAZA,PA ŠE TO,NE PAMETUJTE DA IMA GRANDE ARMATURKO KOT KOMBI,PRVO SE PREPRIČAJTE KAKŠNO IMA POTEM PA PLUVAJTE,PA DA NEBI ZAČEL VAM ZGODOVINE GOVORT O FIATU,KER BOSTE LAHK SAM VTIHNILI TIST KO PLJUVATE PO FIATU.
x2
x3
x4
martin_krpan je napisal/-a:Notranjost prenovljenega Punta:
http://www.motorauthority.com/gallery/f ... ace-1.html
http://www.motorauthority.com/gallery/f ... shots.html
Zasnovana po vzoru na Mi.To. Italjanske revije pišejo, da bo ''stari'' Punto tudi ostal v ponudbi kot nekakšna Classic varijanta za nizko ceno.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov