slobender je napisal/-a:Zdaj malo gledam nove avte in se odločam med malčki (punto abarth (ko pride), fiesta st in 207 turbo).
in akj ma to veze z tvingotom
mal poglej kakšno ma armaturko p106, aygo, c2- torej njegova direktna konkurenca, lp
Uribobo je napisal/-a:slobender je napisal/-a:Armaturka mi je malo čudna, drugače pa je všečen (lol, to rečem za renoja).
Zdej ko so zamenjali direktorja ne bodo več delali vesoljskih avtomobilov. Vsaj tok parvijo.
slobender je napisal/-a:Uribobo je napisal/-a:slobender je napisal/-a:Armaturka mi je malo čudna, drugače pa je všečen (lol, to rečem za renoja).
Zdej ko so zamenjali direktorja ne bodo več delali vesoljskih avtomobilov. Vsaj tok parvijo.
Saj nikoli niso bli vesoljski. Vsaka jim čast, da so probali drugačno linijo. Pač nekomu se dopade, drugi jo sovraži (jaz sem en od njih).
mitch je napisal/-a:twingo BASE od - 7.500, - EUR naprej
twingo GT 1.2T 100KM - 10.200, - EUR
twingo RS 1.4T 130KM
Cyrus je napisal/-a:mitch je napisal/-a:twingo BASE od - 7.500, - EUR naprej
twingo GT 1.2T 100KM - 10.200, - EUR
twingo RS 1.4T 130KM
So to sigurni podatki? Noro 130KM v Twingecu, huh. Pa 10.200 Eurov za 100 konjskega GT je kr dost ugodno, to je 2,5 miljona SIT. Če odštejemo še značilen renojski popust, lahko za tako ceno dobimo še lep kupček opreme.
CERES je napisal/-a:Recimo peugeot 1007 1.6 sport 110 km je skoraj 16.000 EPa avtomobila skora vse skupaj ni nič pa toliko stane. Če bo tale twingo toliko stal športna različica potem sploh ne pomišljam katerega
![]()
Sej če pa pogledaš peugeot 107 pa moč mašine sploh ne moreš primerjat s twingotom. Tko da če bo res kot se govori glede cene potem bo twingo zagotovo med prvimi ki se bo prodajal v SLO![]()
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov