speedfight je napisal/-a:uff...tole bo prostora malo morje...ka pa motorna paleta? ostaja identična ostalim(like ML?) mau bi lahk spremenil pru konc k je čist ML-ov...drgač pa zelo lep in skladen...glede na predhodnika(draga škatlca)![]()
LP
G0lden je napisal/-a:skoz en in isti dizajn ki je po mojem okusu že tako zlajnan da nič jasno... če bi ga videl na cesti sploh nebi prepoznal da je nov model... jebat ga, glavno da ma noter DVD pa nevem kaj še vse![]()
Če mam dnar da bi ga kupo ga raje pojem, prisežem pa lahko zdaj pljuvate po meni kolko vam paše ampak je gnili
G0lden je napisal/-a:skoz en in isti dizajn ki je po mojem okusu že tako zlajnan da nič jasno... če bi ga videl na cesti sploh nebi prepoznal da je nov model... jebat ga, glavno da ma noter DVD pa nevem kaj še vse![]()
Če mam dnar da bi ga kupo ga raje pojem, prisežem pa lahko zdaj pljuvate po meni kolko vam paše ampak je gnili
BMW Motorsport je napisal/-a:G0lden je napisal/-a:skoz en in isti dizajn ki je po mojem okusu že tako zlajnan da nič jasno... če bi ga videl na cesti sploh nebi prepoznal da je nov model... jebat ga, glavno da ma noter DVD pa nevem kaj še vse![]()
Valda Fiat je pa tako dobr dizajniran da se kr vsi obračajo za njemu. Drgač pa kdor nima ne more govort in si kup fiata in podobno in se dela da mu je vseen.
tipičn primer.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost