vedno konstruirajo podizvajalci. V matični tovarni določijo samo osnovne lastnosti posameznega elementa(max mere, statične zahteve itd. odvisno od tega za kaj se gre). Povrh vsega je že na posnetku očitno, da rabiš v levo porinat stopalko, da se zatakne. Je pa to nedopustno in upam, da pride čimprej vpoklic tut za avte, ki so že na cesti.Tattoo- je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Koliko sem sam bral, sistem delajo nemci (Hella)in se uproablja pri ene par avtih v Fiat grupi, ampak ne glede nato, do sedaj niso imeli lasntiki nobenih problemov oz. pritožb.
Skonstruirali so ga pa Italijani...in tudi če ga niso skonstruirali Italijani je vsa odgovornost še vedno v celoti na FIAT-u, saj je dopustil vgradnjo tako pomankljive in potencialno (smrtno) nevarne komponente!
Smo pa pri Italianih tako že navajeni, da so za vse njihove probleme krivi drugi...
lizard je napisal/-a:Hja bomo vidli kaj bo. Prav bi bilo da zrihtajo, ampak ponavadi raje pri Fiatu to prepustijo lastnikom samim. Zanimivo je da do sedaj tega še nihče ni opazil. Kar je zelo čudno. Hvalabogu, da nekdo je.
Ampak v splošnem to pomeni vpoklic ogromno avtov. Si predstavljaš vse Stiloje, vse Bravoje, vse Delte :P. Gužva bi bla.
drugmirko je napisal/-a:včeraj na hitro vidu eno črno na karlovški, pri tunelu.... prvi vtis je na žalost "gigantski Mito", oziroma, sploh nisem pogruntal, da se proti meni NE pelje Mito ampak Gulietta...
je blo pa res bolj na hitro in pravega vtisa niti nisem dobil...
frgo je napisal/-a:Danes sem bil na testni vožnji. Vozil sem se 170 konjsko bencinarko z 18" in me ni razočarala. Sem jo pošteno gonil po ovinkih in po obvoznici, pa je prej zmanjkalo mene kot alfeMoje zamere grejo sedežem (osnovni), ki so preširoki in nimajo dovolj bočnega oprijema in v ledvenem delu so pretrdi, da bi bili udobni, ter parim zelo cenenin detajlom in plastiki v notranjosti.
ALIEn3001 je napisal/-a:Evo mene, "ravnokar" sem prišel iz testne vožnje 1.4 MA 170HP.
frgo, je bila to poraba v dynamic ali na normal?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov