Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo Pe nov 21, 2008 8:55 pm

drsokodj je napisal/-a:od novih renojev mi je všeč samo twingo, pa še to je oblikovna kopija Citroëna C2 ...

mislim polomija no... če pa primerjaš novo laguno z novim C5 pa ni primerjave.

tale megan mi pa zadaj deluje kot C4 5vraten ...

Res so si vsi zelo podobni. Vsi imajo 4 kolesa in volan.

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Pe nov 21, 2008 9:20 pm

Ja sam res, kako eni iščejo majhne podrobnosti v avtu, samo da bi ga ožigosali kot kopijo. In ja, ubistvu so si vsi avti podobni med sabo, imajo ponavadi 4 kolesa in volan.

1. Twingo II kopija C2? :shock:
2. Se strinjam, glede zunanjosti se nemoreta primerjat. Drugače je pri notranjosti ;) Drgače mi je trenutno v svojem rangu najlepši C5 brez primere. Ampak, če smo hudomušni... Laguna III zgleda vsaj kot pristni Francoz, C5 je taki pou pou. Ko celi PSA koncern zadne čase, malo nemško malo francosko. Medtem, ko je Renault še edini pristni Francoz po značaju.
3. Kje ti najdeš podrobnost med C4 in Megane III, mi pa tudi ni jasno. Mislim da je Megane III Berline zelo poseben avto. Teško mu najdeš podobnega.

Uporabniški avatar
MSrougeZX
Novinec

Kraj: Lendava

Napisal/-a MSrougeZX Pe nov 21, 2008 9:29 pm

Ja kaj se te tak čudiš. Twingo2 je čista kopija C2, najlepše se vidi iz boka.
Laguna coupe 2.0 dci 2013
C4 Cactus Shine 1.2T 110 2018

Uporabniški avatar
x-girl
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska*** :)

Napisal/-a x-girl Pe nov 21, 2008 9:40 pm

MSrougeZX je napisal/-a:Ja kaj se te tak čudiš. Twingo2 je čista kopija C2, najlepše se vidi iz boka.

ta dva sta si mogoče res mal podobna. Pa sj dons je na svet že tolk oblikovno različnih avtov da je že skor ''čudež'' če kdo nardi avto, ki bi bil čist...ampak res čist samosvoj!!!!

Glede podobnosti med novim Meganom 3 in astro 5vratno mi pa sploh ni jasen v čem sta si sploh podobna :roll:
Renault je ZAKON!!! :D :D :D

Slika

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Pe nov 21, 2008 9:48 pm

x-girl je napisal/-a:
MSrougeZX je napisal/-a:Ja kaj se te tak čudiš. Twingo2 je čista kopija C2, najlepše se vidi iz boka.

ta dva sta si mogoče res mal podobna. Pa sj dons je na svet že tolk oblikovno različnih avtov da je že skor ''čudež'' če kdo nardi avto, ki bi bil čist...ampak res čist samosvoj!!!!

Glede podobnosti med novim Meganom 3 in astro 5vratno mi pa sploh ni jasen v čem sta si sploh podobna :roll:

1. Vsekakor, poglej VAG avtomobile. Vsi so isti. Audi še posebej.
2. Pri tako majhnem avtu kot je twingo, ni kaj dosti za dizajnirat. Sicer nisem dizajner, ampak je pomojem lažje nardit en velik všečn avto, kot pa en majhn všečn avto :roll: Maš več manevrirnega prostora.

Avto je teško narediti avto, takega ranga kot je twingo, pa da bi biu čist nekj posebnega.

Uporabniški avatar
benf1
Novinec

Kraj: Šentjernej

Napisal/-a benf1 Pe nov 21, 2008 10:23 pm

tut jaz sem dones čisto od blizu videl Megana :D še 100krat lepši je u živo kot na slikah :D Notranjost je pa tut 1A. Mislim, da golfu trda prede 8) ker bodo ljudje kmalu uvideli, da zdaj pa res ne ponuja toliko več od konkurence kolikor je dražji. Renault je s tem Meganom zadel v polno, upam, da prodaji Megana ne bo preveč škodila finančna kriza....

Uporabniški avatar
robertos_664
Uporabnik

Napisal/-a robertos_664 Pe nov 21, 2008 10:54 pm

benf1 je napisal/-a::D Notranjost je pa tut 1A. Mislim, da golfu trda prede 8)

ne s***. da te ne čuje kakšen Vagovec, pol bo tebi trda predla.

Uporabniški avatar
Kukec
Stalni uporabnik

Napisal/-a Kukec So nov 22, 2008 12:01 am

en ki je do zdaj vozil vseh 5 generacij golfa, ziher ne bo kupil novega megana, to je jasno... no da sem on topic.. coupe mi je zelo všeč, lepši od sciroca, berline pa res spominja na 5 vratnega c4.....

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So nov 22, 2008 12:08 am

drsokodj je napisal/-a:tale megan mi pa zadaj deluje kot C4 5vraten ...

Zadaj? Kje?
Je precej avtov, ki so mu zadaj bližje, noben pa ni prav podoben, ker je R M3 res precej samosvoj.

Sriple Tix
Novinec

Napisal/-a Sriple Tix So nov 22, 2008 6:47 am

Moje mnenje bom napisal semkaj, ceprav bi ga lahko v vsaj 20 podobnih tem.

Dokler se bo znamka avtomobilov A z vsakim svojim modelom merila z znamko B, toliko casa je to nedvoumen znak, da hoce firma A doseci firmo B.

Ker vozim Hondo, bom v izogib modrim komentarjem pljunil sebi v skledo. S prihodom novega Accorda sem povsod prebiral, da se z njim Honda zeli dvigniti na nivo A4, BMW 3 ali MB C razreda in jim v tem razredu mesati strene, kar nedvoumno govori o dejstvu, kdo je glavni na vasi in kdo bi bil rad ob njem.

Ce pogledate Megane/P 308/Mazda3/Civic/C4... razred in s kom ga (vedno) primerjajo, potem je jasno, po kom merijo uspesnost svojega modela. In nisem Volkswagen fan, v zivljenju si nisem lastil niti enega.

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So nov 22, 2008 6:49 am

kdo je glavni na vasi govorijo samo in izrecno prodajne številke- in tu je golf še vedno CAR
lp

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem So nov 22, 2008 6:53 am

Enkrat je res bil (če pod "car" razumemo veliko prednost pred zasledovalci), sedaj ga astra in predvsem focus vztrajno dohitevata.

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So nov 22, 2008 8:02 am

Avto je teško narediti avto, takega ranga kot je twingo, pa da bi biu čist nekj posebnega.

Tudi manjši avtomobili so lahko lepi. Poglej Nano-ta ups Fiat 500.

Uporabniški avatar
frgo
Stalni uporabnik

Kraj: Trebnje

Napisal/-a frgo So nov 22, 2008 9:04 am

kljukec je napisal/-a:kdo je glavni na vasi govorijo samo in izrecno prodajne številke- in tu je golf še vedno CAR
lp

Na vasi vsekakor golf. Na svetu pa je to zadnjih 35+ let toyota corolla.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- So nov 22, 2008 10:33 am

frgo je napisal/-a:
kljukec je napisal/-a:kdo je glavni na vasi govorijo samo in izrecno prodajne številke- in tu je golf še vedno CAR
lp

Potem se boš pač moral sprijazniti, da vsi živimo na vasi (Evropa, kjer kraljuje Golf)! :lol:
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS So nov 22, 2008 12:45 pm

Tattoo- je napisal/-a:
frgo je napisal/-a:
lp

Potem se boš pač moral sprijazniti, da vsi živimo na vasi (Evropa, kjer kraljuje Golf)! :lol:

Aha, sepravi Britney Spears je kvalitetna pop izvajalka, ker je prodala tolk in tolk miljonov plat?

Uporabniški avatar
sandek
Uporabnik

Kraj: maribor-metropola

Napisal/-a sandek So nov 22, 2008 2:13 pm

SpeedyRS je napisal/-a:Aha, sepravi Britney Spears je kvalitetna pop izvajalka, ker je prodala tolk in tolk miljonov plat?

normalno pa rebelde tud :D

Uporabniški avatar
x-girl
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska*** :)

Napisal/-a x-girl So nov 22, 2008 3:50 pm

Dejte mi prosm povedat v čem sta si PODOBNA C4 in novi megane 3????

Slika

Slika
Renault je ZAKON!!! :D :D :D

Slika

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 22, 2008 3:54 pm

Francoza sta.... :P

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne nov 23, 2008 1:18 am

To pa žal ne bo držal! C2 je Twingov najbližji konkurent, podobna si pa nista nič kaj.

Renojevci imajo sicer super ideje, samo ko jih je pa treba realizirat se pa zdi, kot da so prehitro zadovoljni. Vedno dajo malo premalo od sebe. Twingo in Laguna bi bila lahko lepša avtomobila. Novi Megane pa tudi ravno ne bo magnet za kupce, zato ne pričakujem pretiranega pozitivnega odziva.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov