Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Če feb 14, 2008 1:35 am

sašo: ocenjujemo sedanji model, ne tistega prej. A potem je tudi nova A4 gnil avto (nič nisi zamudil) ker je bil 80ka bledo povprečje razreda? :roll: Tako da zadrži prodajne cene rabljenih vozil prejšnjega modela za sebe. Seveda pa si pozabil tudi, da so pri nas VWi in podobno precej precenjeni - nenormalne cene. Saj ne bi rekel, da bi bili po zanesljivosti med prvimi ... zanimivo kajne.

Če celo AutoBildovi novinarji na splošno zelo hvalijo avtomobil, da je pridobil precej na kvaliteti in ravno kvaliteti posvečajo precej pozornosti pri Renaultu. Koliko se bo pa kvarilo se bo pa videlo čez par let.

Uporabniški avatar
RENO911
Stalni uporabnik

Kraj: Mb

Napisal/-a RENO911 Če feb 14, 2008 1:44 am

Nepošteno se mi tudi zdi, da ravno največ pobirajo od strank za napake, za katere se ve, da so serijske, oz. skoraj ni avtomobila, da se mu ta določen del ne bi pokvaril. In človek bi pričakoval, da bo renault, če že hoče računat, računal neko malenkost, ampak se je raje odločil drugače, da bo računal dvojno. In ta kupec/lastnik bo potem kupil naslednji model? Raje gre pogledat drugam.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Če feb 14, 2008 2:04 am

Dr.M3 je napisal/-a: Tako da zadrži prodajne cene rabljenih vozil prejšnjega modela za sebe.

....trg in kupci povedo svoje (pa zmotil sem se: že 2006 dynamic dobiš za 10.000 jurjov....ko si DR "pametnjakovič" glih ob audija dregnil, se prejšnji model to je B7 2006 letnik prodaja in PRODA za 20.000 (ceni se tudi več)...........kaj in zakaj je kaj precenjeno, je pa druga tema, mi ne bomo rešili nič (sicer pa nove lagune bolj slabo po cesti vozijo: same popisane, se pravi od avtohiš......zakaj?)- kdo tu koga j...

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Če feb 14, 2008 2:27 am

Dr.M3 je napisal/-a:sašo: ocenjujemo sedanji model, ne tistega prej. A potem je tudi nova A4 gnil avto (nič nisi zamudil) ker je bil 80ka bledo povprečje razreda? :roll: Tako da zadrži prodajne cene rabljenih vozil prejšnjega modela za sebe. Seveda pa si pozabil tudi, da so pri nas VWi in podobno precej precenjeni - nenormalne cene. Saj ne bi rekel, da bi bili po zanesljivosti med prvimi ... zanimivo kajne.

Če celo AutoBildovi novinarji na splošno zelo hvalijo avtomobil, da je pridobil precej na kvaliteti in ravno kvaliteti posvečajo precej pozornosti pri Renaultu. Koliko se bo pa kvarilo se bo pa videlo čez par let.

AutoBild itak menja mnenje kot jz gate. Bogve kok je Renault vrgu dnarja za to reklamo, pa kaj se bo v AutoBildu (svetska revija), govoril cez 2 leti... :roll:

Renaulti so se kvarl (niti ni tak problem), naceloma so ponujal zelo prijetno voznjo, ter luksuz za svoj denar, ampak pri njih te je zjebalo, dragi deli. Enostavno ti je jasn, zakaj so Renaulti tako ugodni, ker sluzijo na delih. Ce kdo misli, da je drugače, si krepko laze.

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 Če feb 14, 2008 3:03 am

To ni le mnenje autobilda. Tudi ostale revije so precej navdušene nad novo Laguno.
Koliko je avto pa vzdržljiv bomo pa videli.

Uporabniški avatar
benf1
Novinec

Kraj: Šentjernej

Napisal/-a benf1 Če feb 14, 2008 9:19 am

iz tega, da so nemške revije (in tudi ostale) tako pohvalile Laguno lahko vidimo, da je Laguna res zelo zelo dober avto, mislim, da ne zaostaja dosti (če sploh) za mercedesom, bmw-jem in audijem, ob veliko nižji ceni! sem tudi mnenja, da je veliko boljša od doslej vodilnega v razredu, passata. Ni kaj, Renaultu je uspel veliki met!

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Če feb 14, 2008 10:51 am

Car-t-maN je napisal/-a:Laguna = Renault
Renault = drugo razredni avtomobili
Laguna= drugo razredni avtomobil!
Konec debate

PS namesto drugo razredni avtomobil sem hotel dati nekaj drugega(sej vesta kam pes taco moli)! :D

Dej ti drugič zase kej tazga obdrž, k maš zmeri neke bedne komentarje in te mam vrh glave. :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Če feb 14, 2008 11:50 am

Hehehe.... eni pa mate komplekse čez renault ...pa bog ne daj govorit čez nemce...

Kot sem že v drugi temi napisal je problem tudi od pooblaščenca do pooblaščenca, ker imajo zelo različne cene. Za velik servis od 500€ pa vse do 1000€.... zakaj...ne vem. Je pa dejstvo, da je treba poklicat več kot prvega na poti in se pozanimat. Konkurenčno oblikovani trg.

Za novo laguno pa lahko samo rečem, da mi je na cesti všečna. Črna sploh. Vidim jih pa kar nekaj zaradi bližine revoza. O kakovsti so pa tudi že ostali povedali, tudi nemški ADAC naj bi jo zelo pohvalil, dodali so tudi, da je enormni preskok v kakovosti posledica velikih pritožb na letnik 02 oz. 03.

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Če feb 14, 2008 8:01 pm

car-t-man@ ne vem kua se ti buns ce nemci hvaljo reno pomen da je laguna res dobr avto kukr so nekateri povedal ne zaostaja velik za audijm, BMW-jm in ostalimi nemci poleg tega pa se cenejsi kr pomen lahku tud normalni ljudje kupjo dobr avto.
sm jo ze vidu na cest in mi je zelo vsecna se bul k kasn BMW.

Uporabniški avatar
tha_man
Uporabnik

Napisal/-a tha_man Če feb 14, 2008 8:30 pm

Men osebno je spredaj preprosto grda, zadaj je situacija sicer manj kritična, še vedno pa precej grša od zadka pri dosedanjem modelu. V redu zgledajo samo zadnje luči ponoči. Brez zamere, to je pač moje mnenje. Sčasoma se je bom nedvomno navadu, ampak lepa mi ne bo nikoli (še posebej če jo bodo s faceliftom še pogršali, kot so dosedanji model).

Po drugi strani pa mi je notranjost zelo všečna, spredaj se super sedi in je res ful prostorna. Vizualno me notranjost malce spominja na BMW, le da je bolj zanimiva. Predvsem pa deluje dosti bolj kvalitetno kot prejšnji model, ki se mi je zdel precej plastik fantastik.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage To feb 19, 2008 6:00 pm

Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
benf1
Novinec

Napisal/-a benf1 To feb 19, 2008 6:59 pm

tole naj bi bila Samsungova različica Lagune :shock:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR To feb 19, 2008 7:31 pm

Če se tukaj kaj vidi...to pa je komuflaža.

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Pe feb 22, 2008 11:14 am

GT-jka:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

szi dvolitrskim dizeljnom od 180 kojnov in dvoliterskim turbakom od 205 kojnov..... mogoče bo pa pomagalo pri klavrni prodaji.... :)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Uribobo
Novinec

Napisal/-a Uribobo Pe feb 22, 2008 11:24 am

Karavanka je kar lušna.

Uporabniški avatar
modri D.
Uporabnik

Napisal/-a modri D. Pe feb 22, 2008 4:36 pm

Laguna GT bo mela tudi že dolgo napovedano krmiljenje vseh štirih koles. Sam še zme mi ni jasn kaj majo pri Renaultu tak vesele te lagune v srebrni barvi predstavljat, k je res grozna. ;)

Uporabniški avatar
benf1
Novinec

Napisal/-a benf1 Pe feb 22, 2008 4:55 pm

zgleda res ful dobr :D

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R To feb 26, 2008 8:21 pm

kot znano :lol: sem velik anti-renaultist, pravzaprav mi je zunanjost nove lagune dobesedno nagravžna, včeraj pa sem sedel v njej in moram rečt, da me je zelo presenetla, namreč za razliko od zunanjosti, je notranjost zelo všečno oblikovana, pa tudi materiali so precej bolj kvalitetni, kot smo jih vajeni v renaultih...

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Sr feb 27, 2008 10:13 am

Mislim da je glavni problem čudnega izgleda spredaj to, da je spodnji del odbijača oblikovan tako da avto izgleda ko čoln. To me je motilo že pri prvem Citroenovem C5, enako je pri laguni. Pri GT verziji je to zaradi oblike sprednjega odbijača še toliko bolj očitno.
Slika

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis Sr feb 27, 2008 10:15 am

its a ship its a boat :roll:

sm je res grd spredi
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov