Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem Ne nov 23, 2008 11:04 pm

Morda je imel tudi dirkalne gume.
Še zanimivost - Nissana (3 sreijske komade) pa je kupil Porsche in ga testiral ter dosegel dosti slabši čas. Pravijo, da je rekord Nissan dosegel z dirkalnimi gumami, da torej ni bil serijski.

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a W|zz Ne nov 23, 2008 11:18 pm

benf1 je napisal/-a:A nima najboljši čas na tem dirkališču Nissan GT-R??

What about 'search'? :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Nordschlei ... _lap_times

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Napisal/-a kljukec Ne nov 23, 2008 11:25 pm

esem je napisal/-a:Morda je imel tudi dirkalne gume.
Še zanimivost - Nissana (3 sreijske komade) pa je kupil Porsche in ga testiral ter dosegel dosti slabši čas. Pravijo, da je rekord Nissan dosegel z dirkalnimi gumami, da torej ni bil serijski.

res je
nissan pa je ponudil šolanje testnim voznkom porscheja, ki po njihovo ne znajo vozit GT-R-a
lp

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Ne nov 23, 2008 11:42 pm

Slika
Slika
Slika
Zadnjič spremenil kolesar, dne Ne nov 23, 2008 11:56 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne nov 23, 2008 11:51 pm

kolesar je napisal/-a:Slika

Privlačno izgledata avta takole od zadaj, brez dvoma!

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Po nov 24, 2008 12:03 am

Lignage je napisal/-a:
kolesar je napisal/-a:Slika

Privlačno izgledata avta takole od zadaj, brez dvoma!

samo laguna je lepša :lol:

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Po nov 24, 2008 12:12 am

Spredaj mi nista všeč, za zadaj se pa strinjam z Lignage-om, sta prav privlačna..

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po nov 24, 2008 8:02 am

No "bordo" mi kar dopade, z izjemo premajhnih platišč. Vsekakor bo to avtomobil ki mu bodo pasale 17-ke in več.

Srebrn mi ni všeč - obrobe delujejo ceneno.

Zmeraj manj mi je všeč novi Megane in zmeraj bolj Golf 6.
Kaj češ - VAG fan.

Uporabniški avatar
Polo78
Poznavalec foruma

Kraj: Cockpit

Napisal/-a Polo78 Po nov 24, 2008 8:17 am

Samo tisti dodatki na srebrnem pa res delujejo zelo ceneno in avto pogršajo. Kot, da bi se nekdo pripeljal iz prihodnosti z Dacio, čez 10 let. :lol: Trivratni mi deluje lepše.

Tudi meni se novi Golf bolj dopade kot Megane pa niti slučajno nisem VAG fan, pravzaprav dostikrat povem kaj čez njih. :P
Antiznačkar po prepričanju

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Po nov 24, 2008 8:56 am

teli podaljški res ceneno zgledajo.
Slika

fastmaniac
Nov uporabnik

Napisal/-a fastmaniac Po nov 24, 2008 11:42 am

To ko vidite slikce , pol pa mislite da ste avto videli pa ne vem kaj vse se motite. Avto morate it pogledat v živo od blizu pol vidite čar Megana. Pol ko se vsedeš v Megana kr nebi več šel iz njega. Megane raztura v vseh pogledih sploh proti Golfu6 sam videt je treba . :lol: Ja tak je to :twisted:

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS Po nov 24, 2008 3:27 pm

Tist Megane čudno in ceneno zgleda zato, ker ni spuščen. Spuščen bo bomba.

Uporabniški avatar
podgurc
Novinec

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a podgurc Po nov 24, 2008 5:20 pm

Ja tisti dodatki res ne pašejo gor, pa čeprav mi je novi megame zelo všeč

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Po nov 24, 2008 7:29 pm

Kolesar so mogoče tiste slike z Umaga?

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To nov 25, 2008 3:09 pm

Mislim da ja. Drgač zakaj pr nas ni še nobenega Coupeja? Hrvati majo vse prej kot mi.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- To nov 25, 2008 3:22 pm

SpeedyRS je napisal/-a:Mislim da ja. Drgač zakaj pr nas ni še nobenega Coupeja? Hrvati majo vse prej kot mi.

Hrvati nič ne dobijo kaj dosti prej kot mi...samo kolikor je meni znano je bilo v Umagu skupno šolanje za Slovenske in Hrvaške prodajalce in so najbrž imeli (ekskluzivno?!) tam razstavljenega tudi Coupéja! ;)
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To nov 25, 2008 4:18 pm

Možno. Kako to da so pol v TPV-ju tako zabiti, če grejo na šolanje?

Primer izpred 2 let. Mama je kupovala nov avto. Gremo v TPV, mama si ogleduje takrat še čisto svežega Cliota III. In je bilo zdravn stojalo z ceno in podatki od modelu. Mama vpraša prodajalca, če je to dizeli ali bencinar. Tisti je pa naredu cel doktorat na kompjutru da je dizel. Ali pa če bi pogledau na tablico. Uglavnem, js sm se mu smejau pa tiho bil. Lahko bi tudi pogledau na obratomer :roll: Bencinar sigurno nebi meu obratomer do 5k obratov?

Pol naslednje vprašanje je blo ali ima ESP. Z moje strani, samo da ga malo preverim :P In je blo podobno. Ene 5min je rabu da je odgovoru.

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To nov 25, 2008 4:26 pm

SpeedyRS je napisal/-a:Možno. Kako to da so pol v TPV-ju tako zabiti, če grejo na šolanje?

Primer izpred 2 let. Mama je kupovala nov avto. Gremo v TPV, mama si ogleduje takrat še čisto svežega Cliota III. In je bilo zdravn stojalo z ceno in podatki od modelu. Mama vpraša prodajalca, če je to dizeli ali bencinar. Tisti je pa naredu cel doktorat na kompjutru da je dizel. Ali pa če bi pogledau na tablico. Uglavnem, js sm se mu smejau pa tiho bil. Lahko bi tudi pogledau na obratomer :roll: Bencinar sigurno nebi meu obratomer do 5k obratov?

Pol naslednje vprašanje je blo ali ima ESP. Z moje strani, samo da ga malo preverim :P In je blo podobno. Ene 5min je rabu da je odgovoru.

sodeč po tem postu renault, vlaga zelo malo na izobraževanje "kadrov" oz. renault si nebi smel dovoliti, da zaposlijo nekvalificirane ljudi za tako delo pa čeprav gre za prodajo... zato temu tudi primerni prodajni rezultati nasproti drugim znamkam

SpeedyRS
večni novinec

Napisal/-a SpeedyRS To nov 25, 2008 4:29 pm

adis je napisal/-a:
SpeedyRS je napisal/-a:Možno. Kako to da so pol v TPV-ju tako zabiti, če grejo na šolanje?

sodeč po tem postu renault, da zelo malo na izobraževanje "kadrov" oz. renault si nebi smel dovoliti, da zaposlijo nekvalificiranih ljudi za tako delo pa čeprav gre za prodajo... če nekdo, prispeva malo k izobraževanju svojih kadrov zato temu sledi tudi primerna prodaja

Vsekakor. Glih kader za prodajo je zelo važen. Kaj misliš kako se počuti nekdo, ki drugače ni nek fan Renaulta ali pa ga nikoli ni imel, ki pride v salon, pa mora čakat 5min, da en b**** končno najde neko banalno stvar, kot je vrsta motorja na rastavnem modelu?

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Napisal/-a adis To nov 25, 2008 4:30 pm

off:
@speedyrs: končno se rezumeva ( no vsaj enkrat)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov