benf1 je napisal/-a:A nima najboljši čas na tem dirkališču Nissan GT-R??
esem je napisal/-a:Morda je imel tudi dirkalne gume.
Še zanimivost - Nissana (3 sreijske komade) pa je kupil Porsche in ga testiral ter dosegel dosti slabši čas. Pravijo, da je rekord Nissan dosegel z dirkalnimi gumami, da torej ni bil serijski.
SpeedyRS je napisal/-a:Mislim da ja. Drgač zakaj pr nas ni še nobenega Coupeja? Hrvati majo vse prej kot mi.
SpeedyRS je napisal/-a:Možno. Kako to da so pol v TPV-ju tako zabiti, če grejo na šolanje?
Primer izpred 2 let. Mama je kupovala nov avto. Gremo v TPV, mama si ogleduje takrat še čisto svežega Cliota III. In je bilo zdravn stojalo z ceno in podatki od modelu. Mama vpraša prodajalca, če je to dizeli ali bencinar. Tisti je pa naredu cel doktorat na kompjutru da je dizel. Ali pa če bi pogledau na tablico. Uglavnem, js sm se mu smejau pa tiho bil. Lahko bi tudi pogledau na obratomerBencinar sigurno nebi meu obratomer do 5k obratov?
Pol naslednje vprašanje je blo ali ima ESP. Z moje strani, samo da ga malo preverim :P In je blo podobno. Ene 5min je rabu da je odgovoru.
adis je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Možno. Kako to da so pol v TPV-ju tako zabiti, če grejo na šolanje?
Primer izpred 2 let. Mama je kupovala nov avto. Gremo v TPV, mama si ogleduje takrat še čisto svežega Cliota III. In je bilo zdravn stojalo z ceno in podatki od modelu. Mama vpraša prodajalca, če je to dizeli ali bencinar. Tisti je pa naredu cel doktorat na kompjutru da je dizel. Ali pa če bi pogledau na tablico. Uglavnem, js sm se mu smejau pa tiho bil. Lahko bi tudi pogledau na obratomerBencinar sigurno nebi meu obratomer do 5k obratov?
Pol naslednje vprašanje je blo ali ima ESP. Z moje strani, samo da ga malo preverim :P In je blo podobno. Ene 5min je rabu da je odgovoru.
sodeč po tem postu renault, da zelo malo na izobraževanje "kadrov" oz. renault si nebi smel dovoliti, da zaposlijo nekvalificiranih ljudi za tako delo pa čeprav gre za prodajo... če nekdo, prispeva malo k izobraževanju svojih kadrov zato temu sledi tudi primerna prodaja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov