ja... sej maš prav, sam meni vseeno na C-Airdream malo vleče.... in prava škoda, da od tega jeba*ko agresivnega looka, kot je videt, nebo kej dost ostalo...
avtoweek ma večje slike, evo linki, da nebomo podvajali:
To pomeni, da zgornje računalniške slike niso tako neutemeljene. Meni bi tak Pikaso bil všeč, ker vsebuje elemente prejšnjega ter hkrati popolnoma nove poteze. Pikaso je zakon!
glede C-sportlounge - tale kombikupe nima zveze s picassojem, je bolj citroenov pogled na crossover variante a la mercedes R. vsekakor zelo lep in izviren ter na nek način nujen citroenovi prodajni paleti, Upam, da se bodo tega zavedli po frankfurtu (kjer bo gotovo hit) in pohiteli z uvajanjem v proizvodnjo brez takih napak kot pri c6 .
HALOOOOO...... Joie, Lignage.... kaj je zdej to? kje je pa thread o pikaselnu? kaj moram zdej kopat to temo iz forumskih globočin?
evo, to naj bi ble kao slikice Pikasotovega naslednika! meni to še zmerej blago smrdi na shop, ker so lukne v mreži maske jako podobne tistim na C-Sportloungeu in nekam čudno velike... bi skorej kurje jajce lahko not zagazu... :P
kakorkoli že, slike so verjetno če ne že točne, vsej jako blizu temu kar bomo res videli v trgovini:
hja... francozeki že par dni trdijo da je to to! meni je kr fajn! spredaj in še posebej z boka! vsej na tisti špijun slikici, če jo povečaš mi deluje nekak bolj čvrsto, resno in elegantno proti zdejšnjemu, kljub temu da so štengo na zadnjih vratih polimali...
drugmirko je napisal/-a:HALOOOOO...... Joie, Lignage.... kaj je zdej to? kje je pa thread o pikaselnu? kaj moram zdej kopat to temo iz forumskih globočin?
Čisto po pravici povedano sem čakal tebe, da boš nalimal slike od naslednika Picassa. Drugač pa čakam od tebe še slike od C5... Zakaj nas tko dolgo pustiš čakat...?
Drugače mi pa tale novi enoprostorski C4 izgleda naravnost odlično. Citroën ...vsa nemška konkurenca se tukaj lahko sramuje svojih avtov... Zafira, Touran, C-max, ...vseeno če jih ne bi bilo