Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Po avg 09, 2004 11:41 am

no bomo vidl kaj bo dal tak avto od sebe,ti podatki ne povejo veliko,razen kakšen motor ima in koliko konjev,vse drugo je zaenkrat še uganka :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 09, 2004 11:49 am

Nemci nej delajo avtomobile, nej jih razvijajo, oblikovanje pa nej prepustijo Italjanom. Novi BMW-ji mi niso več tuko zelo všeč. :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 09, 2004 12:22 pm

ASenna...330i z 258 KM ma pospešek do 100 6,3 , če ti to kej pomaga...325i ob še neznani moči pa 7,0, 320d bo mel pa ponovem 163KM in pospešek 8,2 do 100.uradni podatki z prospekta in ne ugibanje...Samo še vedno so to številke, dam pa glavo stran, če ne bo 330i mel pospeška okrog 5 sekund...

Mene pa bolj skrbi da DSC ne bo izklopljiv, pa sej ta debata že "nekje" poteka :wink: ...ker nima gumba za DSC ampak DTC...mogoče je pa samo napis drugačen zdej, funkcija pa ista...upamo na najboljše :twisted:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 09, 2004 12:27 pm

Asenna kolkokrat pa ti pr fotrovmu passatu izklopš dsc-ja al kuko se že reče pr VW-ju.
Sicer so pa DSC-ji pa ASC-ji navadne igračke, k avto dokonca pohodš glih tuko v prazno vrti al pa neki muti, preizkušeno na Audi TT, A4 1.8 T (190 KM), Pssat 1.8 T, škoda octavia 1.8T, BMW 530D (novi).

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po avg 09, 2004 12:34 pm

Ammm...kje pa je Asenna omenjal DSC :lol: ...druga stvar...Igračke, ne vem no :roll:
Samo meni gre na k.... če se mi elektronika vmešava v mojo vožnjo, ko tega nočem...in imam rad njen popoln odklop takrat, ko to želim...ker se z (ESP) DSC-jem bolj težko (namenoma) drsi veš... :? Zato ker to ni samo proti zdrsavanju koles, ampak tudi za stabilizacijo avtomobila, in ko pretiravaš in ti odnese avto pošrek, avto z zaviranjem posameznih koles avto spet spravi na tračnice...kar pa nekateri NOČEMO vedno :wink:
Sicer pa kdo sploh hoče na špur speljevat ni mi zato bla napoti elektronika...mi hočmo pošrek vozit... :lol: :wink:

LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Po avg 09, 2004 12:38 pm

Asenna kolkokrat pa ti pr fotrovmu passatu izklopš dsc-ja al kuko se že reče pr VW-ju.

ejga dej mi to pojasn, od ke si zej ti to pobral da ma fotr passata pa ke sm jest govoru od dsc-ja :roll:
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Po avg 09, 2004 12:41 pm

Glede na nick, če pa nisi skrana oziroma taprav se ti pa globoko opravičujem :oops:

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Napisal/-a ASenna Po avg 09, 2004 12:48 pm

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?t=15985

no to pomoje da ni passat :wink:
opravičilop sprejeto :)
SlikaSlika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Po avg 09, 2004 1:57 pm

ASenna je napisal/-a:presenečen sem nad 2.5 motorjem ki ima zelo veliko konjev za takšen motor
pri dizlih pa mislm da bi blo lakho bolš :roll:

2,0 dizl pa 163 KM ka nimaš dost. Konjev tolk kot 2.0 bencinar navora pa velik več.

Recimo golf 1,9 TDI ma 130KM če se ne motim. Pa honda acord 2,2 pa ma 140 KM. Tako da so tut dizli kr pošteni. S tem da so BMW-jevi dizli tut tihi tako da jih komjl slišiš.

Drgač pa svaka čast BMW-jevim 6 celinderskim vrstnim motorjem. So jih pa res poštimal. 330ti ... 333KM. Hudo za 3.0 mašino. Tolk ma sedanji M3 :lol: :lol: :lol: :lol:
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 Po avg 09, 2004 3:34 pm

pa to je noro. Po vseh forumih so te brošure. Sem zdele ene dve ure po netu samo teme bral. Nobenm ni jasno kje je Slovenia :lol: :lol: :lol: :lol: pa kaj je to zaen jezik. Od vseh so samo eni trije skapiral da je to slovenščina. Majo neke hude teorije da je to samo BMW naredu da bo folk že prej vidu avto in se ga navadu....itd

Ampak glede na to kolk se piše o tem avtu se bo kr dobr prodajal in niso nč zaj..l z njemu. Čeprav je velik kritik se vidi da je zanimanje za avto veliko. Pregledal ene 5 forumov pa vseposod po 100-200 objav.

cr00k
Nov uporabnik

Napisal/-a cr00k To avg 10, 2004 11:01 am

Slide je napisal/-a:Ammm...kje pa je Asenna omenjal DSC :lol: ...druga stvar...Igračke, ne vem no :roll:
Samo meni gre na k.... če se mi elektronika vmešava v mojo vožnjo, ko tega nočem...in imam rad njen popoln odklop takrat, ko to želim...ker se z (ESP) DSC-jem bolj težko (namenoma) drsi veš... :? Zato ker to ni samo proti zdrsavanju koles, ampak tudi za stabilizacijo avtomobila, in ko pretiravaš in ti odnese avto pošrek, avto z zaviranjem posameznih koles avto spet spravi na tračnice...kar pa nekateri NOČEMO vedno :wink:
Sicer pa kdo sploh hoče na špur speljevat ni mi zato bla napoti elektronika...mi hočmo pošrek vozit... :lol: :wink:

ehh... elektronika DSC'n'stuff je za v smeti :)
ne izkoristis niti 50% motorja pri pospecevanju iz ovinka... Kolo na notranjem delu ovinka se zavrti... ker ima manj stika z asfaltom... in namesto da bi se navor prenesel na zuanje kolo... in omogocal boljši pospesek... strom zamori motor!!!! :!:

..ta problem pa resuje mehanska zapora diferenicala... Torsenov je zlo dober za take stvari...

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin To avg 10, 2004 12:17 pm

brošura je fake.
ni nobene brošure od nove 3-jke s strani bmw.ja trenutno v tisku.
nova trojka pride komaj čez 1 leto, tako da...
Mogoče je bmw plačal kakšne fake-arje da ustvarijo brošurco za naredit prepih po svetu.
:con
Slika

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To avg 10, 2004 12:24 pm

Martin je napisal/-a:brošura je fake.
Mogoče je bmw plačal kakšne fake-arje da ustvarijo brošurco za naredit prepih po svetu.

martin komu si ti najdru pametovat,brosuro so na avto aktivu dobili v nemskem jeziku ,da prevedejo v slovenscino,zdaj je na avto aktivu zivo sranje ce ne vrjames se zapelji pa mal vprasi kaj se kej dogaja,drugac pa bmw serija tri bo prestavitev v sloveniji aprila 2005,ne pa čez eno leto bump.
lep pozdrav,lazo

Martin
Novinec

Kraj: Republika Palma di cocco

Napisal/-a Martin To avg 10, 2004 12:46 pm

lazo je napisal/-a:
Martin je napisal/-a:brošura je fake.

martin komu si ti najdru pametovat,brosuro so na avto aktivu dobili v nemskem jeziku ,da prevedejo v slovenscino,zdaj je na avto aktivu zivo sranje ce ne vrjames se zapelji pa mal vprasi kaj se kej dogaja,drugac pa bmw serija tri bo prestavitev v sloveniji aprila 2005,ne pa čez eno leto bump.

eno leto ali 9-10 mesecev je pa res razlika jap. Kaj so ga posrali na Avto Aktivu al kaj?
ja, jim bo treba vzet zastopstvo ni kej. Ja Ja , no samo tolko da BMW Italia
je zanikala da bi bila brošura original, češ da bmw trenutno nima nobene v tisku.
Slika

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide To avg 10, 2004 1:09 pm

Brošura je "ušla" iz tiskarne, in ne vem zakaj bi bla fake...smola pač, se zgodi..
Kdor hoče naj verjame kdor pa ne, pa naj upa na še lepšo novo trojko :wink:
No, ne me narobe zastopit, lahko bi bla tud tržna poteza...samo zakaj v slovenskem jeziku..to je men najbolj sumljivo da bi blo to v naši preljubi slovenščini...To je še največja utež, ki mi brani verjeti da je vse skup nateg...

LP
Zadnjič spremenil Slide, dne To avg 10, 2004 2:15 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Uporabniški avatar
lazo
Novinec

Napisal/-a lazo To avg 10, 2004 1:34 pm

sploh nevem kaj se bunite avto je lep u nulo ,zadnje luci so tut po svoje lepe zakaj mora biti sve na isti smoren delano poglejmo sam mercedesa s klaso pa c klaso,pomasana sranja,trojka pa petka neki malega pa mora biti razlika,drugace pa moja mat komi caka da van pride da ji vzamemo tega bavarca masega brtaca ona si je ze kar zamislila kombinacijo metalna rdeca barva pravi se bo podla k lucem pa bez dekota usnjena notranjost ,jaz mislim da bo spica. :D
lep pozdrav,lazo

Uporabniški avatar
Mare9mm
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Mare9mm To avg 10, 2004 2:11 pm

Ma to se ti cela klapa zbere, pol pa en bl pametn k ta drug... Čvekafon al kako že. :roll:

Slika

Slika

Slika

:twisted: :twisted: :twisted:
...ampak to je samo moje mnenje.
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Napisal/-a andrej777 To avg 10, 2004 4:04 pm

Na teh slikah pa tut zadnje luči čist OK zgledajo. Tam je blo tut res iz mal hecnga kota slikano.

Naj živi nova 3-ka. 8) 8) 8)

Uporabniški avatar
Vitek
Novinec

Napisal/-a Vitek Po avg 16, 2004 2:30 pm

Vse bolj se mi ta nova 3 dopade....

cool

http://autozine.kyul.net/0_News/Latest/Current/News_frame.htm

Uporabniški avatar
Basist
Novinec

Napisal/-a Basist To avg 24, 2004 1:18 am

Za tiste, ki ne morete več do brošure na volji:

http://www.autospies.com/images/uploads/files/e90.pdf
lp,
Gregor

Sometimes I'm good... But when I'm bad I'm even better!!!!!!!
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov