ASenna je napisal/-a:presenečen sem nad 2.5 motorjem ki ima zelo veliko konjev za takšen motor
pri dizlih pa mislm da bi blo lakho bolš
Slide je napisal/-a:Ammm...kje pa je Asenna omenjal DSC...druga stvar...Igračke, ne vem no
![]()
Samo meni gre na k.... če se mi elektronika vmešava v mojo vožnjo, ko tega nočem...in imam rad njen popoln odklop takrat, ko to želim...ker se z (ESP) DSC-jem bolj težko (namenoma) drsi veš...Zato ker to ni samo proti zdrsavanju koles, ampak tudi za stabilizacijo avtomobila, in ko pretiravaš in ti odnese avto pošrek, avto z zaviranjem posameznih koles avto spet spravi na tračnice...kar pa nekateri NOČEMO vedno
![]()
Sicer pa kdo sploh hoče na špur speljevat ni mi zato bla napoti elektronika...mi hočmo pošrek vozit...![]()
![]()
Martin je napisal/-a:brošura je fake.
ni nobene brošure od nove 3-jke s strani bmw.ja trenutno v tisku.
nova trojka pride komaj čez 1 leto, tako da...
Mogoče je bmw plačal kakšne fake-arje da ustvarijo brošurco za naredit prepih po svetu.
lazo je napisal/-a:Martin je napisal/-a:brošura je fake.
ni nobene brošure od nove 3-jke s strani bmw.ja trenutno v tisku.
nova trojka pride komaj čez 1 leto, tako da...
Mogoče je bmw plačal kakšne fake-arje da ustvarijo brošurco za naredit prepih po svetu.
martin komu si ti najdru pametovat,brosuro so na avto aktivu dobili v nemskem jeziku ,da prevedejo v slovenscino,zdaj je na avto aktivu zivo sranje ce ne vrjames se zapelji pa mal vprasi kaj se kej dogaja,drugac pa bmw serija tri bo prestavitev v sloveniji aprila 2005,ne pa čez eno leto bump.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov