xandrej je napisal/-a:Glej. Jaz sem samo osebno mnenje povedal in tudi v življenju če bi imel denar in bi rad imel športen avto nebi kupil porscheja. Vrjamem, da se dobo prodaja pa ga čakajo pa vse povedal sem svoje osebno mnenje. Pa veseli smo v svojih BMW-jih, Alfa, Fiatih, Hondah. Zdaj če je Porše še ne pomeni, da bi morali vsi tukaj skup popadat... Meni ni lep. Edini lep pa, ki je malo drugačen od vseh ostalih teh je Porsche GT.
No pol je pa vredu, ker jaz če pa bom kdaj imel v življenju toliko denarja in željo po športnem avtu bo Porsche 911 vsekakor v naboru!!! Pač ima večno obliko in med avtomobili te vrste kvaliteto in vzdržljivost (kar na žalost 99% ostalih nima)! Meni je oblika lepa, ter vedno ko bom v svojem BMW, Alfi in Hondi bom imel spoštovanje do 911.
In ja...teli ostali skp popadajo in v teh časih rinejo tja kjer so Renoji, Fiati in Hyundai (povprečnežem), pa kenslajo razne TOP variante (Honda NSX, BMW M1, Alfa 159GTA...itd.) ravno zato ker povprečnež v BMW 318 in v Alfi 156 2.0TS...itd mislijo vozijo božja kola, nasprotno se na niti ne zavedajo da se utapljajo v množici kjer so sami edini butli da so plačali znamko, kvaliteto pa imajo tm kjer Korejci

)))
Aja Porsche ni zastonj najbolj dobičkonosna in uspešna znamka med avtomobili, pa tudi recesija jih je še najmanj prizadela proti ostalim (beri: zgoraj ko se omenil ukinitev nekaterih projetov takozvanih HUDIH znamk :P)
LP