Ampak za mene je to ljubiteljski avto, ne stvar za izživljanje na cesti in dirkanje.

Nixxon je napisal/-a:No ja, Ameriko ni prizadela 2. svetovna vojna, njihova infrastruktura je ostala cela. Oni so z vojno kvečjemu zaslužili. Sej so pol začele njihove kište tenko piskat ko je prišla naftna kriza za vse. Poleg tega, kaj ti pomaga 6 metrski avto, če ma not tolk placa k en Polo. Impresivni so na avtocesti, to je res, na navadni cesti pa bolj bogi, to kr plava in vse bi šlo sam naravnost.
Filko je napisal/-a: imam Mustanga MACH 1 1969 in DODGE W200 pick up (6,4m).
VW-BUS je napisal/-a:moj fotr ma pa tut enga amerikanca in sicer
pontiac fiero 3.0 automatic
po podatkih so sam trije v sloveniji
enga ma moj fotr enga negov kolega enga pa kolega od kolega iz celja
s kolegam mata pa namen naredit iz nega ferrari f40
k so ga na tem avtu dizajnal
plastiko mata pa ze sam sestavt je se treba
Filko je napisal/-a:Nixxon, ma ne vem če imaš glih prov. Japonski avtomobili po moje niso prevzeli ameriškega trga, ker pred nekaj meseci je v Huston Texas, še zmeri blo 90% pick up-ov z vsaj 5.7 motorjem in 5,5m dolžine, v glavnem pa več, kar se tiče pa japonskih avtomobilov, pa morm rečt da sm jih vidu od hustona-texas, do chikaga-illinois samo ene 20 komadov (2000km-kr neki avtov) in še to je blo neki 10 let starih hond in podobnega sra...., tako da nebi glih mogu rečt da so japonci prevzeli ameriški trg.
Filko je napisal/-a:J..i ga imam pač rad amerikance, sej verjetno vas je 80% k ste kot vsi tipični slovenci in imate amerikance za avte, ki so absolutno neuporabni in normalno požrejo vsaj 30 ali več litrov bencina, imajo 2 tone (nissan patrol, toyota-land cruiser imajo isto, ampak to ni pomembno in primerljivo seveda, ker niso ameriški avtomobili) ne grejo nikamor, v glavnem nimajo nobenega smisla da sploh obstajajo zraven pasata TDI, honde VTI in ostalih modnih muh v evropi, ampak za mene ni glih tako.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov